demiştik zaten aykaracımm, hayırlısı buymuş demekki.. kocişinle bugün biraz dolaşmaya çıkın, sakın evde kendini üzcem diyede ugraşma arkadaşım tamammı ? bizler burlardayız zaten, daha göreceklerimiz ve biraz daha sabretmemiz gereken zaman var demekki..
Canım,sana yazmasam da yazılarını takip ediyordum,sonucun böyle olmasına üzüldüm.Henüz vakti gelmemiş demek ki.Ben de aşılama sonucumu olumsuz aldığımdan neler hissetiğini anlıyorum.Burada seninle aynı şeyleri yaşamış onlarca insan var.Allah hakkında hayırlısını versin
Canım hıııÇ ÜzÜlme. Allah ne zaman ol derse o zaman olucak. Bız ne yaparsak yapalım.. HerŞeyın hayırlısı allah hepımıze hayırlısını versın herŞeyın. ınŞallah hepımız bırgÜn bebeklerımıze kavuŞucaz.
Yanlız neden hemen tÜp bebeĞe geÇıyo doktor anlamadım. Bı kere daha aŞılama yapması gerekmezmı????
canımcımmmm ne dycemi bilemiyorum bak bnmde bgn aşılamam olcaktı eşim rahatsızlandı herşeyde vardır bi hayır canımmm zamanı değil demekki ne olursun sıkma canını kısmet cnmmmm.Allahımmmm ilk tüp b.denemende meleğini gönderirir inş.sana.....Allahım bu yolda emeklerimizi boşa çevirmesin...
Canım hİİİÇ ÜzÜlme. Allah ne zaman ol derse o zaman olucak. Bİz ne yaparsak yapalım.. HerŞeyİn hayırlısı allah hepİmİze hayırlısını versİn herŞeyİn. İnŞallah hepİmİz bİrgÜn bebeklerİmİze kavuŞucaz.
Yanlız neden hemen tÜp bebeĞe geÇİyo doktor anlamadım. Bİ kere daha aŞılama yapması gerekmezmİ????
bu benim 2. aşılamamdı canım.3 e gerek duymadık eşimde bende,hatta doktorda.olsa ilk 2 de olurdu zaten diye düşündük.birde istatistikleri inceledim :1. aşılamada az hamile kalan var,2.aşılamada en çok ,3.aşılamada çok çok az.o yüzden gerek yok dedik.