Aşılama ikinci aşılama günlüğüm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimle birlikte bu anı paylaşmanız çok duygulandırdı beni.eminim aynı heyecanı sizde hissediyorsunuz. Allah hepinizdende razı olsun.inşallah hayırlı sonuç alırız.

klava: sana göbek atmak da yok halay da yok sen sadece seyredeceksin..... teyzeleri halayı çeker... :teytey:

olumlu yada olumsuz arkadaşlar iki sonucada alıştıralım kendimizi, sonra çok üzülmeyelimm aykaracım tamam mıı.. Hep hayırlısı diye dua ettik çünkü, gönlümüze göre olur inşallah kaydirigubbakcemile5

ewet haklısın canım ,,biz güçlü anne adaylarıyızz her şekilde sonuna kadar varız...:1hug:

kızlar doktor aradı şimdi.malesef olmadı bu seferde.sonuç 2 çıkmış.tüp bebek için görüşmeye çağırdı 5 eylülde.ne yapalım halaylar göbekler sonraya kaldı.sizin için oynarız inşallah.

canım hayırlısı demek böyleymiş ,,, eylülde inş. beraber başlarız tedaviye beraber ilerleriz bu yoldaa,,Rabbim birgün bizimde yüzümüzü güldürecek inş..:teselli:

evet biz çok güçlüyüz haklısınız.yıkılmadım ayaktayım merak etmeyin canlarım.tabi burukluk var.şimdi eşimi arama işine geldi sıra.en zoruda bu.hep hayırlısını diledim.hiçbir zaman inşallah olur demedim.hayırlısı böyleymiş demekki.

canımmm
üzme kendini olurmu
bilirim bu sonucu alınca ne yaşandığını ancak bizler anlarız
Allah hayırlı vakitte nasip etsin inşallah

hayırlısı böyleymiş üzme kendini.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…