Aşılama ikinci aşılama ile hamile kalanlar yazabilirmi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ins cnm ama bnm hc belirtm yk korkyorum snucu hmen yaptrnca bna aktar olrmu cok merk edyrm
Canım herkeste farklı oluyor kimisi hiç belirti olmadan hamile kalıyor kimisi birçok belirti yaşıyor ama olmuyor inşallah bizim sonuçlar müjdeli haberle sonlanır

Kızlar nasılsınız tahlil yapan yokmu? Benim yarin tahlil gunum. Aşilamanun 13. Gunum benimde goguslerde şişkunlik var karnim agrilar giriyo başka belirtim yok bakalim hayirlisi inşallah hepimiz hamiş oluruz.

Kızlar nasılsınız tahlil yapan yokmu? Benim yarin tahlil gunum. Aşilamanun 13. Gunum benimde goguslerde şişkunlik var karnim agrilar giriyo başka belirtim yok bakalim hayirlisi inşallah hepimiz hamiş oluruz.
Ins cnm ins ins snucu yarin yaz ins hamissindr ya hepimizde verdr ins bu sfer yuzumuz guler bnim tahlil gunume daha var

Canım nasıl olduğunu pek anlayamıyorum çünkü crinone jel kullanıyorum onunla karışıyor ama su rengi sürekli bir ıslaklık var günlük pedi degistitiyorum belli bir süre sonra tekrar islaniyor bugün kaç defa adet oldum diye üzülerek gittim lavaboya ama çok şükür birsey yok ara ara ağrılar devam ediyor çok korkuyorum adet olcam diye yaaa:mad:
Ayni korku bndede var bnde cok korkuyrm coooook rabbim yuzumuzu guldursun yuzumuze gulsun insaallah ina bu ay olr ins ya

Hayirli mujdeli haberlerinizi aliriz insallah :KK24:merakla takip ediyorum bnm ikinci tutmadi doktorum artik tup bebege gecelim dedi nisan ayina kadar mola verdik cok bunalmistim iyi oldu ne olur dualarinizi eksik etmeyin Rabbim hepimizinn gönlüne göre versin :anneadayı:

Hayirli mujdeli haberlerinizi aliriz insallah :KK24:merakla takip ediyorum bnm ikinci tutmadi doktorum artik tup bebege gecelim dedi nisan ayina kadar mola verdik cok bunalmistim iyi oldu ne olur dualarinizi eksik etmeyin Rabbim hepimizinn gönlüne göre versin :anneadayı:
Cnm hep stresten olmuyo zaten çok takıtoruz oyle değilmi allah gonlune gore versin. Elbet kavuşacağiz birgun evladimiza vakti var işte allah ol der ve olur.

Kızlar merhaba bugün benim 12 gündü aşılama günü ile beraber test günüm yarın ama yapamayabilirım çalışıyorum bulunduğum bölgede sadece sağlık ocağı var o da Sabah 9da alıyor kan tahlilleri ni o Saattede dersim var cumaya kadar sabahları boslugum yok nasıl yapacam bilmiyorum merak da ediyorum yarın idrar testi yapsam çıkar mı acaba bilen var mı

Kızlar merhaba bugün benim 12 gündü aşılama günü ile beraber test günüm yarın ama yapamayabilirım çalışıyorum bulunduğum bölgede sadece sağlık ocağı var o da Sabah 9da alıyor kan tahlilleri ni o Saattede dersim var cumaya kadar sabahları boslugum yok nasıl yapacam bilmiyorum merak da ediyorum yarın idrar testi yapsam çıkar mı acaba bilen var mı
Canm idrarda ckmayabilir yaniltiyo idrar bn bi onceki asilamamda yanildm bnce kan ver derim ben bi boslgunda sglk ocagina gt kan ver ne is ypiyrsn cnm

Canm idrarda ckmayabilir yaniltiyo idrar bn bi onceki asilamamda yanildm bnce kan ver derim ben bi boslgunda sglk ocagina gt kan ver ne is ypiyrsn cnm
Öğretmenim kuzum yaaa bakalım artık bir ders arasında yetisebilirsem yarın baktirayim nasip inşallah Rabbim dualarimizi kabul eder bu Son olur

Öğretmenim kuzum yaaa bakalım artık bir ders arasında yetisebilirsem yarın baktirayim nasip inşallah Rabbim dualarimizi kabul eder bu Son olur
Ay cnm ins ins ins tutmustur yarn sen gt tenefste fln ck uzun deil zatn bi kan vrcksn o kdr snuc icnde tel nmara al arar sorarsin gdemezsen canim

Ay cnm ins ins ins tutmustur yarn sen gt tenefste fln ck uzun deil zatn bi kan vrcksn o kdr snuc icnde tel nmara al arar sorarsin gdemezsen canim
Tamam canım inşallah adet olacakmısım gibi ağrı oluyor ara ara inşallah olmam yaaa çok korkuyorum

Kizlar dayanamadim test aldim yaptim malesef tek cizgi çikti :( :( yarin kanda farkli cukarmi acaba ümidim hiç yok buda olumsuz galiba :(

Back
X