Aşılama ikinci aşılama ile hamile kalanlar yazabilirmi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bnm iğne daha pahalı canım seninkinden. Bide drlara göre değişiyo iğne.bnm ilk günden itibaren ağrım vardı aşılamanın onuncu ve onikinci günü arası ıslaklık oldu. Bide sürekli rüyalar goruyordum hepsi bebeğe çıkıyordu. Tek belirtim rüyaydı tek bnde değil eşim kayınvalidem annane kayınbiraderim . Herkes rüyasında görmüş. Belim ağrırdı bacağıma vururdu. Bide canım sol kasıkta batmam çoktu oda gebelik belirtisiymiş.

evet cnm ovıtrell daha pahalı.bana bukez ucuz yazmıs yenı doktorum:) saolsun ıns vesıle olur.ay ne kadar guzel cnm Rabbim bızlerede nasıb etsın ıns

Kızlar aşılama gününü de sayarsak bugün 7. Günüm ve dün gece sanki adet olacakmisim gibi ince ince bacaklarım ve karnım ağrıdı uyuyamadım ayaklarım sanki uyusmusgibiydi böyle bir belirti yaşayan oldu mu sürekli sağ kasigimà iğne gibi batmalar oluyor
Bnde oyleym canm ayni zmanda asilamamiz bn 30 unda oldm

Kızlar merhaba benim bugün sekizinci gün bitiyor ve karın ve bacak ağrılarım devam ediyor genellikle aksam yatmadan önce başlıyor kaşık batmalarim baya azaldı sizlerde durum nasıl

Kizlar dr crinone jel vermisti asilamadan bir Gün sonra basladim bugun 9. Gün ve akasam jel bitiyor test gunume Daha uc gun var tekrar almali miyim bu jeli kullananlar dr size Alin dedi mi

Kızlar aşılama yaptirdim 14. Gunu beta 0.257 cikti 2 g . Sonra bir daha yaptirdim beta 0.343 cikti yaa bu daha katlanirmi cok heyecanlandim laborant şüpheli dedi hep 0.1 cikardi ilk defa rakamlar degisti böyle başına gelipte hamile olan varmı

Back
X