Ins ya ins snin ne sorunun car caniminş olur cnm bende 2.asılamamı olucam nasıpse.dua edelım bol bol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins ya ins snin ne sorunun car caniminş olur cnm bende 2.asılamamı olucam nasıpse.dua edelım bol bol
Bnm iğne daha pahalı canım seninkinden. Bide drlara göre değişiyo iğne.bnm ilk günden itibaren ağrım vardı aşılamanın onuncu ve onikinci günü arası ıslaklık oldu. Bide sürekli rüyalar goruyordum hepsi bebeğe çıkıyordu. Tek belirtim rüyaydı tek bnde değil eşim kayınvalidem annane kayınbiraderim . Herkes rüyasında görmüş. Belim ağrırdı bacağıma vururdu. Bide canım sol kasıkta batmam çoktu oda gebelik belirtisiymiş.
Ins ya ins snin ne sorunun car canim
Bndede pko var brazda kilom var 1 57 byum 76 kiloyumadetm oluyo amapkoyum cnm.kıst dolu :) mınık mınık.adet olamama sorunum war
Bndede pko var brazda kilom var 1 57 byum 76 kiloyumadetm oluyo ama
1 ayda gkir cnm aydan aya ilk bslarda gcikrdi ama skur 1 snedr iyine guzel cnm adetın oluo bak.bende 1.65 72 kılodayım.kacgunde adetın gelıo?
Yasin kac nerelisin bnmde ilk asilamam tutmadi bu ikinci yarin 6. Gunum1 ayda gkir cnm aydan aya ilk bslarda gcikrdi ama skur 1 snedr iyi
Bnde oyleym canm ayni zmanda asilamamiz bn 30 unda oldmKızlar aşılama gününü de sayarsak bugün 7. Günüm ve dün gece sanki adet olacakmisim gibi ince ince bacaklarım ve karnım ağrıdı uyuyamadım ayaklarım sanki uyusmusgibiydi böyle bir belirti yaşayan oldu mu sürekli sağ kasigimà iğne gibi batmalar oluyor
Canm kac gn snra baktrdin snuca kandami baktrdn evde kndnmi yaptnHamileyim kızlar :)
Bnimde ayni adt agrsi gbi bcklarim sizlio midem rahatsiz bideKızlar merhaba benim bugün sekizinci gün bitiyor ve karın ve bacak ağrılarım devam ediyor genellikle aksam yatmadan önce başlıyor kaşık batmalarim baya azaldı sizlerde durum nasıl
Benim midemde birsey yok canım inşallah hepimiz hamisizdir dua edelim kızlar birbirimize ben tefriciye okuyorum 4444 defa az kaldı bitecek inşallah rabbim hepimize tattirsin anne olmayıBnimde ayni adt agrsi gbi bcklarim sizlio midem rahatsiz bide
Amin cnm amiiin ins ins ins duana bzide kat ne olr bu ay hepimizin asilamasi tutsunBenim midemde birsey yok canım inşallah hepimiz hamisizdir dua edelim kızlar birbirimize ben tefriciye okuyorum 4444 defa az kaldı bitecek inşallah rabbim hepimize tattirsin anne olmayı
İnşallah canım dualarimdasinizAmin cnm amiiin ins ins ins duana bzide kat ne olr bu ay hepimizin asilamasi tutsun
Cok saol canim ins bu ay hepimiz kalirizİnşallah canım dualarimdasiniz
Canim 15 gun sonra yapilmio mu test asilamadanKizlar dr crinone jel vermisti asilamadan bir Gün sonra basladim bugun 9. Gün ve akasam jel bitiyor test gunume Daha uc gun var tekrar almali miyim bu jeli kullananlar dr size Alin dedi mi
Canim 12. Gün cikiyor Benin dr ilk asilamada 10. Gün bu asilamada use 12 Gün kan testi yaptir dedi doktorCanim 15 gun sonra yapilmio mu test asilamadan
Ya bna adetn gcerse gldi gcmezse kntrole gl ddi uf krkuyrmmmm hdi sn 12. Gn yptr ins poztftr yarabbiiimmmmCanim 12. Gün cikiyor Benin dr ilk asilamada 10. Gün bu asilamada use 12 Gün kan testi yaptir dedi doktor