Canm skma canini oyle dme ins pozitftr idrara hmen gcmio gebelk13. Gun bugun ege üniversitesi tup bebek merkezinde yaptim aşilamami śubat 10 da gel deduler bakalum yarin orda yapicam tahlili.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm skma canini oyle dme ins pozitftr idrara hmen gcmio gebelk13. Gun bugun ege üniversitesi tup bebek merkezinde yaptim aşilamami śubat 10 da gel deduler bakalum yarin orda yapicam tahlili.
Canım benim üzme kendini benim de yarın 13. Gün bana da yarin gel dedi inşallah burada beraber güzel haberler veririz kan testi dışında hiçbir teste güvenme en net sonuç kandaBende yapmayacaktum bugun dişari cuktim eczanenin önunden geçerken aklima geldi. Aslinda supruz olsun istiyorsum. Şimdi ümitsizim![]()
Bnmde agryo cnm ins olmayiz inan bnde coook krluyrm goguslerm aciyo olacm die ck cok krkuyrmKızlar benim sürekli bacaklarım ağrıyor 7. Günden bari de adet sancısı gibı sancı giriyor bugün de var çok korkuyorum adet olacam diye ayakları benim gibi sürekli ağrıyan var mı
Benimde karnim cok agriyo ama bacaklarda yok agri goguslerde şisti benim. Bence sen hamilesin fadime. Bana oyle geliyo dikkat et kendine inşallah vardir sende yarin bi firsatini bul yap tahlili en azindan aklinda kalmaz için rahat olur. Yap amaKızlar benim sürekli bacaklarım ağrıyor 7. Günden bari de adet sancısı gibı sancı giriyor bugün de var çok korkuyorum adet olacam diye ayakları benim gibi sürekli ağrıyan var mı
Bncede sen hamilesn bna yk gbi gelio krkuyrm dn gce ruyamda grdm hamilydim agzndan bal damliyo biliyo musun cok dua et ne olr yarn dmi senin test gunun bnim daha yarin 11. GunBenimde karnim cok agriyo ama bacaklarda yok agri goguslerde şisti benim. Bence sen hamilesin fadime. Bana oyle geliyo dikkat et kendine inşallah vardir sende yarin bi firsatini bul yap tahlili en azindan aklinda kalmaz için rahat olur. Yap ama
Edyorum cnm hrzaman birde cocuğu olmayan hwrkese vwrsin diye ediyom inşalah seninde tutmuştur. Bu arada senin ikinci denemenmi ftmiss cnmBncede sen hamilesn bna yk gbi gelio krkuyrm dn gce ruyamda grdm hamilydim agzndan bal damliyo biliyo musun cok dua et ne olr yarn dmi senin test gunun bnim daha yarin 11. Gun
Canim kusura bakma msajini yanls anlamisim evet benim 2. Asilamam 1. Tutmadi ina ikinci tutar ck dua edyrm istgfar meryem sr kal sr yasin okyrm bol bol
- Benim adim mehtap izmirdeyim.
allah kabul etsin cnmCanim kusura bakma msajini yanls anlamisim evet benim 2. Asilamam 1. Tutmadi ina ikinci tutar ck dua edyrm istgfar meryem sr kal sr yasin okyrm bol bol
Amin cnm amiiin ins kabul eder bu ay yuzumuze gulerrrallah kabul etsin cnm
İnşallah öyledir kuzum ya Rabbim hepimizin yüzüne gülsün bu ay bizim gibi bebek hasretiyle yananlarin ayı olsun ve herkes inşallah muradına ersin birbirimizi en iyi bizler anlarız dualarım sizinle siz de duanizi eksik etmeyinBenimde karnim cok agriyo ama bacaklarda yok agri goguslerde şisti benim. Bence sen hamilesin fadime. Bana oyle geliyo dikkat et kendine inşallah vardir sende yarin bi firsatini bul yap tahlili en azindan aklinda kalmaz için rahat olur. Yap ama
Hadi hyrli haberler ina tatlim ins pozitif ins ins insKızlar inşallah hepimizin de tutar inşallah burada mutlu haberler paylaşırız ben de idrar testi yaptım benim de negatif çıktı ama uzmuyorum kendimi zaten çıkmaz daha erken diye yapmıştım şimdi 9 da kan vermeye gideceğim dualarinizi eksik etmeyin inşallah burada müjdeli haber verebilirim
Canim ins cikar ya bnim adet blirtim bacak sancim var olacam die cok korkuyrmCanım kan testini verdim 4 te çıkabilir dediler uğrayacam çıkmazsa yarın sabaha inşallah
Sag bacaktan girer bnm adt sninde byle bsy olrmu sancn vrmi uf ck krkuyrmmmCanim ins cikar ya bnim adet blirtim bacak sancim var olacam die cok korkuyrm
Canım benim de var ara ara ağrı giriyor ama belli bir süre sonra geçiyor biraz akıntı var jelle beraber geliyor bakalım inşallah olmayız canım ya inan ben de çok korkuyorum senin kaçıncı günSag bacaktan girer bnm adt sninde byle bsy olrmu sancn vrmi uf ck krkuyrmmm