• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci aşılama

Günaydın kızlar. Bugün aşılamadan sonraki 10.günüm. Evde innovita erken gebelik testi vardı dayanamadım yaptım. Ve silik çıktı . 10.gun çok erken değil mi sonuç için? İğne etkisindendir bu 🙈
İğne etkisi olmayadabilir canım. Mesela benim iğne etkisi 7.8 günde silindi. Bugün 11. Günüm test yaptım maalesef koskoca negatif aldım

İğne etkisi olmayadabilir canım. Mesela benim iğne etkisi 7.8 günde silindi. Bugün 11. Günüm test yaptım maalesef koskoca negatif aldım
İğne etkisi kişiden kişiye değişiyor okuduklarım kadarıyla. Umarım sizinki 14.gune kadar pozitif döner. 🙏3 4 gün bekleyip kan vercem ben

Peki 14 de yapınca pozitif oldu mu mesela bende 11 de yaptım negatif aldım hemde kanda yaptım doktoru aradım 14 daha sağlıklı yanıltma ihtimali var dedi

Peki 14 de yapınca pozitif oldu mu mesela bende 11 de yaptım negatif aldım hemde kanda yaptım doktoru aradım 14 daha sağlıklı yanıltma ihtimali var dedi
Bilmiyorum canım benim bugün 11. Günüm. İlk aşılamada test yapmamıştım 15. Gün kan sonucum 7 çıkmıştı ama değer düştü kimyasal oldu işte düşünüyorum.

İğne etkisi kişiden kişiye değişiyor okuduklarım kadarıyla. Umarım sizinki 14.gune kadar pozitif döner. 🙏3 4 gün bekleyip kan vercem ben
İnşallah çok teşekkür ederim o güzel dileğin için Rabbim kimsenin elini boş döndürmesin ama insan bilir hisseder ya bu sefer de olmadı gibi hissediyorum çok üzgünüm

Biz geçen yıl Mayıs ayında başladık kuzum eylülde rahim filmi çektirdim iki tüpüm tıkalıymış sonra tek tüpüm açıldı bir tüpüm açılmadı 🙏🏻 marta kadar tek tüple denedik kendimiz 1. Aşılamayı da yaptırdık mart syında olmadı🥹 Nisan da gittim gene film çektirdim sol tüpüm de açıldı 2. Aşılamayı da şimdi yaptırdık beklemedeyim kuzum 🥹🥰
Tüplerin açılma durumu oluyor mu? Benimde sol tüp kapalı ve amh düşük. Aşılama için iğne vuruyorum henüz bu süreçteyim. Hsg sonrası açılıyorsa gerekirse anestezi almadan yaptırırım. Doktoruma yarın sorayim.

Tüplerin açılma durumu oluyor mu? Benimde sol tüp kapalı ve amh düşük. Aşılama için iğne vuruyorum henüz bu süreçteyim. Hsg sonrası açılıyorsa gerekirse anestezi almadan yaptırırım. Doktoruma yarın sorayim.
Ben ilkini anestezi almadan çektirdim doktor Cevat bayrak var ona rahim filmimi attım oda ikinci filmde açılabileceğini söyledi kendisinden randevu almamı istedi ama ben İstanbul’da değilim ben de bu sefer anestezi alarak başka merkezde çektirdim sol tüpüm açıldı 🙏🏻

Ben ilkini anestezi almadan çektirdim doktor Cevat bayrak var ona rahim filmimi attım oda ikinci filmde açılabileceğini söyledi kendisinden randevu almamı istedi ama ben İstanbul’da değilim ben de bu sefer anestezi alarak başka merkezde çektirdim sol tüpüm açıldı 🙏🏻
Bende anestezi almadan çektirdim. Canım çok acıdı. Açmak için içine soktuğu şey galiba bir ara içinde kaldı hayatımda böyle acı yaşadığımı hatırlamıyorum. Yarın bir sorayım bakalım belki önerir. Yavrularımız hayırlısı ile kucağımıza alalım. Hiç uğraşmadan anne olanlar ne kadar şanslı. Ama bazen diyorum ki benim evladım başka değerli olur ben onun yokluğu ile sinandim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bende anestezi almadan çektirdim. Canım çok acıdı. Açmak için içine soktuğu şey galiba bir ara içinde kaldı hayatımda böyle acı yaşadığımı hatırlamıyorum. Yarın bir sorayım bakalım belki önerir. Yavrularımız hayırlısı ile kucağımıza alalım. Hiç uğraşmadan anne olanlar ne kadar şanslı. Ama bazen diyorum ki benim evladım başka değerli olur ben onun yokluğu ile sinandim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Çok haklısın canım amiiin en güzel zamanda güzel haberleri alalım inşallah ❤️🙏🏻

Merhabalar kizlar 17 Mayıs'ta aşılama oldum bugün 12 günüm test yaptım negatif çıktı 15 doktora gideceğim ama bende hiçbir şekilde bir belirti yok benim gibi olup aşılaması tutan var mı

Merhabalar kizlar 17 Mayıs'ta aşılama oldum bugün 12 günüm test yaptım negatif çıktı 15 doktora gideceğim ama bende hiçbir şekilde bir belirti yok benim gibi olup aşılaması tutan var mı
Aşılama gününü saymayın o zaman 11. Gününüz. Ben 16 mayısta oldum aşılama. 7-8. Günler iğne etkisi gitti. 11. Gün yani dün test yaptım negatif çıktı ve hamile olduğumu düşünmüyorum ikinci aşılamamdı inşallah pozitife döner görürüz 😢🤲🏻

Amin görürüz çift çizgiyi 🤲peki sizin iğneden sonraki gün mu aşılama yapildi benim Perşembe iğneyi yaptım cuma aşılama yapildi

Merhaba, ayni gün aşılama yaptırmışız. Ben dün test yaptım silik çizgi vardı ama iğne etkisi diye düşündüm, yarın kan verip öğreneceğim sonucu🙂siz kaset test mi yaptınız , onda hemen cikmayabiliyor

Back
X