Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güncel,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
merhabalar.sen test yaptıracak mısın.adetin geçmesini mi bekliyorsun.durumun ne.bende bir belirti yok.12.günüm.geçen aşılamada 13.gün kan testi yapmıştım çıkmadı tabi 15.gün de adet oldum
canım ya bendede hiçbir belirti yok.bende geçen aşılamamda 15,adet olmuştum.yarında 15, günüm eğer adet olmazsam (İNŞALLAH)ozaman yaptırayım testimi diyorum.inşallah ikimizinde tutmuştur bebişleri![]()
yüce rabbim umarım nasip eder isteyen herkese.olumlu düşünelim.hislerim yanıltmazsa eğer ikimizde mutlu haberi verecekmişiz gibi geliyor.hayırlısı bakalım:içelim:
çesacığım ağzından bal damlıyor.inşallah içine doğanlar doğrudur.neden kan testi yaptırmıyorsun?bugün benim 15,günüm eğer bugün adet olmazsam yarın yaptırıcam kan testini.:uhm:
ben bugün maalesef adet oldum.seninki inşallah tutmuştur.güzel haberini bekliyorum yarın inşallah.bir kaç ay ara vermek istiyorum.hem işler çok yoğun hemde biraz kafamı toplamam lazım
Canim inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.hamişliğin tadini çikar bol bol.kendine ve bebişine iyi bak