Ikinci aşilamada gebe kalanlar hadi bize ümit olun

merhabalar.sen test yaptıracak mısın.adetin geçmesini mi bekliyorsun.durumun ne.bende bir belirti yok.12.günüm.geçen aşılamada 13.gün kan testi yapmıştım çıkmadı tabi 15.gün de adet oldum

canım ya bendede hiçbir belirti yok.bende geçen aşılamamda 15,adet olmuştum.yarında 15, günüm eğer adet olmazsam (İNŞALLAH)ozaman yaptırayım testimi diyorum.inşallah ikimizinde tutmuştur bebişleri:emir_bebek::emir_bebek:

Günaydın arkadaslar.. Aşılamanın oldugu günden itibaren mi sayıyorsunuz yoksa ertesi gün mü.. yani 10 u aşılama olduysak 11'i 1.gün mü oluyor??

canım ya bendede hiçbir belirti yok.bende geçen aşılamamda 15,adet olmuştum.yarında 15, günüm eğer adet olmazsam (İNŞALLAH)ozaman yaptırayım testimi diyorum.inşallah ikimizinde tutmuştur bebişleri:emir_bebek::emir_bebek:

yüce rabbim umarım nasip eder isteyen herkese.olumlu düşünelim.hislerim yanıltmazsa eğer ikimizde mutlu haberi verecekmişiz gibi geliyor.hayırlısı bakalım:içelim:

ben biraz önce yine test yaptım (idrar) yine ikinci çizgi silikte olsa çıktı.4 gün öncede silik çıkmıştı.acaba bugün dah belirgin olması gerekmez mi.aşılamanın 13.günündeyim.

yüce rabbim umarım nasip eder isteyen herkese.olumlu düşünelim.hislerim yanıltmazsa eğer ikimizde mutlu haberi verecekmişiz gibi geliyor.hayırlısı bakalım:içelim:

çesacığım ağzından bal damlıyor.inşallah içine doğanlar doğrudur.neden kan testi yaptırmıyorsun?bugün benim 15,günüm eğer bugün adet olmazsam yarın yaptırıcam kan testini.:uhm:

çesacığım ağzından bal damlıyor.inşallah içine doğanlar doğrudur.neden kan testi yaptırmıyorsun?bugün benim 15,günüm eğer bugün adet olmazsam yarın yaptırıcam kan testini.:uhm:

ben bugün maalesef adet oldum.seninki inşallah tutmuştur.güzel haberini bekliyorum yarın inşallah.bir kaç ay ara vermek istiyorum.hem işler çok yoğun hemde biraz kafamı toplamam lazım

ben bugün maalesef adet oldum.seninki inşallah tutmuştur.güzel haberini bekliyorum yarın inşallah.bir kaç ay ara vermek istiyorum.hem işler çok yoğun hemde biraz kafamı toplamam lazım

canım sanırım benimde olmadı.dün akşam 1-2 damla kahverengi birşeyler geldi.sabahta progestan açık kahve geri geldi.sanırım adet olucam.bende senin gibi dr la görüşüp ara vermeyi düşünüyorum.moralini bozma arkadaşım.takdiri ilahi biz elimizden geleni yapıyoruz.geri kalanı nasip kısmet.herşeyin hayırlısı.kendine iyi bak canım:teytey::teytey:

Kızlar ümidinizi hiç yitirmeyin.Evliliğimde 3. yılım 2.aşılama tedavimde ikiz bebeklerime 2 aylık hamileyim.İnanın üzüldüğüm günlere şimdi nasıl bakıyorum.Hiç umudunuzu yitirmeyin.İnanın başarıcaksınız.

mrb arkadaşlar bir kaç aydır girmiyorum bende iki kez aşılama oldum tutmadı eşemin görevi nedeni ile hakkariye gittik orda yaptırmıştım tutmadı 3 yıl olacak evleneli eşimde proplem vardı varikoselden amaliyat oldu geçen sene şimdi ist geri döndük tainimiz ist çıktı tekrar burada denesemmi yoksa direk tüp bebeğemi geçsek istanbulun şartları daha iyi ne yapacağımı bilmiyorum tüp bebektende korkuyorum zor diyorlar yardımcı olun ne olur

tebrik ederim. ben de ilk aşılama mı yaptırıdm ama sonuç negatifti. 2. aşılama deneyeceğiz hastalandıktan sonra çok korkuyorum tekrar aynı sonucu almaktan.

ilk aşılamam tutmadı 2. aşılama için hazırlık yapıorumm ama hiç umudum yok ama insan çok hayalkırıklığı yaşıyo rabbim isteyen herkese nasip etsin

Back
X