Annem 3. kez evlendi.
Başta benim babam olmak üzere 3'ü de tırt çıktı heriflerin.
Vardır güzel örnekler ,inşallah tabi
Hatta neden olmasın
Evlilik sans isi. Zar atmak gibi bir sey iyi gelirse sansiniza. Oncelikle dikkat edeceginiz sey cocuklarinizi sevmesi ve kabullenmesi olmalidir..bir söz vardır ya hani 'taht değişirde baht değişmez ' diye..
ikinci bir bahar olsa yine mi aynı şeyler olur?
iki çocukla tekrar evliliği düşünmek olur mu sizce?
çocuklarını kendi büyütmüş evlenmemiş hanımlar bu boşukla nasıl yaşamışlar acaba?
kafamda deli sorular..
sahi bu kadar boşanmalar olurken 2. kez evlenip hiç mi iyi örnek yok etrafınızda biraz umut olacak...
Yorumu daha çok kibarlastırabilirdin sankiŞu an da milleti ikiden aşağısı kurtarmıyor artık
Aa valla kırıcı bi şekilde yazmadım.Yorumu daha çok kibarlastırabilirdin sanki
İyi niyetli yazmış olsan bile rahatsız edici bence
Annem 3. kez evlendi.
Başta benim babam olmak üzere 3'ü de tırt çıktı heriflerin.
Vardır güzel örnekler ,inşallah tabi
Hatta neden olmasın
Olur tabi, neden olmasın. Ama bunun ilk şartı mutluluğu bir erkekte aramamak. Biliyorum tezat gibi görünüyor ama değil. Sen mutlu olmak için ille hayatımda bir erkek olsun dersen emin ol bulduğun adamla da mutlu olamazsın. Kendi ayakların üzerinde durabiliyor musun? Çocuklarının her zaman arkasında durabiliyor musun? Önemli olan o. Eğer bunlara sahipsen, güçlü bir kadınsan hayatına girecek olan adam da zaten seni mutlu etmeye çalışır çünkü bilir ki hata yaptığında hiç düşünmeden çekip gidebileceksin. Yok eğer sen adama her açıdan bağımlı olursan sadece senin değil çocuklarının da hayatını zehir eder.bir söz vardır ya hani 'taht değişirde baht değişmez ' diye..
ikinci bir bahar olsa yine mi aynı şeyler olur?
iki çocukla tekrar evliliği düşünmek olur mu sizce?
çocuklarını kendi büyütmüş evlenmemiş hanımlar bu boşukla nasıl yaşamışlar acaba?
kafamda deli sorular..
sahi bu kadar boşanmalar olurken 2. kez evlenip hiç mi iyi örnek yok etrafınızda biraz umut olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?