ikinci bahar için umut verecek yok mu?

sererbah

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
1.980
4.119
133
bir söz vardır ya hani 'taht değişirde baht değişmez ' diye..

ikinci bir bahar olsa yine mi aynı şeyler olur?

iki çocukla tekrar evliliği düşünmek olur mu sizce?

çocuklarını kendi büyütmüş evlenmemiş hanımlar bu boşukla nasıl yaşamışlar acaba?

kafamda deli sorular..

sahi bu kadar boşanmalar olurken 2. kez evlenip hiç mi iyi örnek yok etrafınızda biraz umut olacak...

benim annem iki babam üc defa evlendi annemden hic bahsetmeyim ama ama babam ücuncüde tutturdu gibi:))herkez ayni olacak diye bisey yok ikinci evliliginde mutlulugu yakalamis bir suru kadin var neden olmasin cocuklarinizi buyutmussunuz ne guzel elbet hakkiniz sartlanmanin bir anlami yok hayat bu hersey bizim icin insallh cok mutlu olursunuz cocuklarinizi birakmadiginiz icinde tebrik ederim kesinlikle mutlu olmayi hakediyorsunuz :))

İlla hayatında bir erkek olmak zorunda değil.Tek de mutlu olabilirsin.

Ben 20 yıllık evliliğin üzerine ayrıldım.Üstelik hayatın getirdiği şeyler dışında ikimizin arasında ciddi bir sorun

yoktu.Bir aldatmayla çizdim 25 yılı (5 yıl flört+20 yıl evlilik) Sonra bir iki erkek arkadaşım oldu ama benim

idare edecek halim yok.İllaki bir sorunları bir batan huyları var.Benim ona adapte olacak sabrım yok.

Kendimle ve evlatlarımla gayet mutluyum.Arkadaşlarımla geziyorum evimi seviyorum tamamen çocuklarıma

adapteyim.Velhasıl zor.Ya çocuklarından fedakarlık ediceksin ya kendinden.

Başına iş arama hele aynı eve hiç girme.Ha bir arkadaşın sevgilin olsun ama hayatını teslim etme
(mecburiyetlerin yoksa bütün söylediklerim varsa iş değişir)

Evlilik sans isi. Zar atmak gibi bir sey iyi gelirse sansiniza. Oncelikle dikkat edeceginiz sey cocuklarinizi sevmesi ve kabullenmesi olmalidir..

Neden olmasin ki..Herkes 2. Bir şansı hakeder,kendinize değer verin ve kendiniz için bir şeyler yapın,sonuçta insanız ve herşey insanlar için,hem çocuklarınızda büyümüş artık. Kimse boşanmak ve mutsuz olmak için evlenmiyor ama şartlar,yaşananlar istediğimiz gibi olmadığında yollarımızı ayırmayı tercih ediyoruz,boşanmakta evlenmek kadar doğal ve hayat yeniden içine sinen,mantığına yatan,gönlüne göre birini karşına çıkardığında o insanla hayatının geri kalanını geçirmek kadar doğal ne olabilir.Yalnızlık Allah'a mahsus..Benim arkadaşımın annesi çok genç yaşta eşinden ayrıldı,çocukları şu an evliler hatta torunları bile oldu,kadın "keske bende gönlüme göre birini bulsaydım da hayatımın bu emekli yıllarını birbirimize arkadaş,yoldaş olacağım kisiyle gecirseydim"demişti.Açıkçası beni etkiledi.

Ben asla bu konularda katı kurallı olmadım
Yaradılış gereğidir adem oğlunun çift olma isteği hevesi, doğada vardır bu.

Onun dışında, neden olmasın, vidanlı merhametli çocuklarına öz babası olmasa bile bir abi iyi bir yüyük olabilecek birileri inan ki var bu dünyada

Korkma kardeşim, hayatına sahip çık ve bu düşüncenden de utanma olur mu

Hayat gidince birdaha gelmiyor, yaşa, edebinle erkanınla yaşa :)))
yolun bahtın şansın açık olsun, ve mutlu olacaksın eğer buna sen de inanırsan, ben inanıyorum

Canim sererbah kk nin bana kazandırdığı ennn güzel dost Daha 30 yaşındasın ve gercekten cok güzel ve alımlısın.. Herşeyin bir vakti olduğu gibi senin de elini tutabilecegin biri olacak elbet.. Sen o guzel kalbinle cok cok guzel gunler yasayacaksin Var elbet olmaz mi en cok da burada bir ogretmenin yazisini hic unutmuyorum 8 sene sonra yeniden evlenip cocuk sahibi oldugunu ve harika bi esi oldugunu... Senin istegin sicak bir yuva ve bir yol arkadasi cok haklisin ama olacak arkadasim olacak

Bir tanıdığım var

kadın bi kadının yaşamamaşı gereken herseyi ilk evliliginde vede lohusayken yasamis evlilik öncesinde de hayal ettiği beklediği hicbirsey zaten yasayamamis

Evden kaçarak kurtuldum kapıları üzerime kilitlerdi diye anlatmıştı kadıncagiz
Evden kactigimda ayağımda terlik uzerimde pijamalar kucağıma oğlum deli gibiydim diyordu

O kadın 15 yıl aradan sonra aradıgi mutluluğu öyle bulmuşki gencecik iki aşık gibiler

Yeniden beklediği aşkı hayallerini öyle dolu dolu yasiyorki hemde o kdar bekleMesine demiş ilk evliliginde yasayamadigi her ne varsa şimdi yaşıyor

demekki hayalleri asla kaybetmemek hep umutla bakmak gerek

Annem 3. kez evlendi.
Başta benim babam olmak üzere 3'ü de tırt çıktı heriflerin.
Vardır güzel örnekler ,inşallah tabi
Hatta neden olmasın

Valla iş ortağımın annesi 2 kere boşandı. Adamlardan biri mimar, diğeri avukat. İlki odunun tekiymiş, 2. de öküzün teki. Kadının kendi de mimar ama 2 leş herifle evlenmiş.

çılgın bir kadın olan iş arkadaşım; asla bir daha evlenmem derken, 4 aydır tanıdığı birkaç aydır çıktığı adamla yıldırım nikahıyla 4. evliliğini yaptı. duyunca biz şok olduk tabi. aşık oldum evlendim dedi.pek keyifli bugünlerde. Yani neden olmasın ama sadece duyguyla değil mantıkla da hareket etmeli insan, yoksa hatanın sonu gelmiyor.

Tesaduf müdür bilmem ama benim cevremde ikinci evliligini yapan herkes cok mutlu oldu. Sadece bir arkadasim kendisi cocukluyken cocuksuz bir adamla evlendi, cok sorun yasiyor...

Olur tabi, neden olmasın. Ama bunun ilk şartı mutluluğu bir erkekte aramamak. Biliyorum tezat gibi görünüyor ama değil. Sen mutlu olmak için ille hayatımda bir erkek olsun dersen emin ol bulduğun adamla da mutlu olamazsın. Kendi ayakların üzerinde durabiliyor musun? Çocuklarının her zaman arkasında durabiliyor musun? Önemli olan o. Eğer bunlara sahipsen, güçlü bir kadınsan hayatına girecek olan adam da zaten seni mutlu etmeye çalışır çünkü bilir ki hata yaptığında hiç düşünmeden çekip gidebileceksin. Yok eğer sen adama her açıdan bağımlı olursan sadece senin değil çocuklarının da hayatını zehir eder.

Neden olmasın çocuklarınız birgün okul veya evlilik için gidecek sizin yanınızdan o zaman ne olacak.
İlla evlenmek zorunda değilsiniz tek de pekala yaşayabilirsiniz ama birini severseniz mutlu olmamanız için hiçbir sebep yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…