ikinci bahar için umut verecek yok mu?

Babam 3. Evliligini yapti suan cocuklari var. Bir kadin bu kadar iyi bu kadar tatli olamaz. Ailemden sonra beni onun kadar dusunen biri de olamaz sanirim oyle tatli biri. Sen nasil bir babasin cocuguna araba alsana 3. Kadini buldun rahat bitti mi hersey oda benim kizim alacaksin biz tasarruf yapariz olmeyiz diyecek kadar yuregi guzel bir kadin. Bence sadece normalden daha sık elemelesiniz ccocuklarima nasil baba olur bana nasil bir es olur. Sadece sevdiginiz degil normalden iyi bir adam buldugunuzda hersey guzel olur. Gerisi de sans tabi, zaten evlilik bir kumar bence en iyi adam iyi bir dost iyi bir evlat ama berbat bir koca olabiliyor yada tam tersi...

çok şükür çalışıyorum ailemin yanında kalıyorum ama bu maddi imkansızlıktan değil çocuklarım küçük o yüzden..

hayatıma biri girecekse güçlü bir kadın olduğumu kabul etmeli bazı erkekler hoşlanmıyor ya kendi ayakları üzerinde duran kadınlardan..

acaba bencilce mi düşünüyorum nedir? benim fikrim şudur.
çocuklu kadın 2. evlilği elinden geldiğince ertelemeli. hani herşeyi düşünüp adım atılmalı. zaten çocukların kırıklıkları, yaraları var. illa ki olacak ya tekrar aynı şeyleri yaşarlarsa?? o küçük yürekleri beyinleri bunu kaldırabilir mi? evliliğe, baba modelindeki adama bakış açıları nolur ki?? yani çocuk olmasa bu iş daha kolay ama çocuk varken ben çok uygun bulmuyorum.

evet bu düşünce hep insanın içini kurcalıyor o yüzden hayalini bile kurarken bir derdim var bölümüne başlık açıyor insan..

yani hayali bile dert oluyor.. rabbim iyilerle karşılaştırsın hepimizi inşallah..

ikinci bir evlilik olur mu bilmem.Evlilik korkum oluştu ilk evliliğimdeki kötülükler yüzünden.Ama insan kafasına uygun birini bulunca yine sevebiliyor.Mutlu olabiliyor.Çok seviyorum ama evliliğe uzağım.Tabi ileride ne olacağını kimse bilemez.Herkes mutlu olmayı hak ediyor.Bu dünyaya bir defa geliyoruz.

Merhaba bende küçük bebeğiyle boşanmak üzereyim bana bir daha güvenmek şimdilik çok zor geliyor çocuğumla mutlu bir gelecek tasarlamaya çalışıyorum ikincide çok dikkatli düşünmeliyiz banadır evlenecekmişim gibi geliyor bazen kader de ne varsa o.... çocuğuma üvey baba getirmek... önce kendimiz mutlu olmamız lazım birilerine muhtaç bağımlı olmadan diğerleri kader kısmet .... bende karamsar düşünüyorum

Çok da büyük konuşmamak lazım. Hele daha boşanmak üzere, yolun başındayken.
Herşey kısmet

Çok da büyük konuşmamak lazım. Hele daha boşanmak üzere, yolun başındayken.
Herşey kısmet
Evet haklısınız ama çok zor çok zor şeyler yaşadım gerçekten güven bitiyor ama ben hayatta tutunmakta çalışıyorum pozitif olmaya çalışıyorum evlilik mutluluk getirmiyormuş bazen

illaki ardır karsındaki senin sartlarına yakın olsa daha iyi olur . mesela cocugu olsunki senin cocukkarını anlayabilsin

Evet haklısınız ama çok zor çok zor şeyler yaşadım gerçekten güven bitiyor ama ben hayatta tutunmakta çalışıyorum pozitif olmaya çalışıyorum evlilik mutluluk getirmiyormuş bazen

Kesinlikle mutluluğu bir şeylere bağlamak anlamsız. İnşallah bundan sonra mutlu olursunuz.

kuzenim ikinci evliliğini yaptı evlendiği bayanında aynı şekilde ikinci evliliği, maşallah çokta mutlu gözüküyorlar.tabi içlerinde dört duvarda ne yaşanır bilinmez ama.İkide çocukları oldu yakın zaman aralıkları ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…