• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri ikinci bebeğe hamile kalamayanlar varmı?

bahar77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
294
2
118
Kütahya
:3::3:17 yıllık evliyim.evlendikten 3 aysonra hamile kaldım.16 yaşında bir oğlum var.5 yıl korunduktan sonra bıraktık,ama hamile kalamadım.10 yıl oldu ben hala hamile kalmaya uğraşıyorum.tedavi ve aşılama oldum.sonuç alamadım,şimdi tüp bebek düşünüyorum önümüzdeki ay.benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı.?tüp bebek maliyeti ne kadar oluyor?cvplarınızı bekliyorum.. tüp bebeği nerde yaptıracağımada karar veremedim.kütahyada oturuyorum en yakın bursa.ankarada olabilir.önemli olan kaliteli ve başarılı bir merkez olması..şimdiden tşklr :3:

benim de 8 yaşında kızım var.rabbm hayırlı uzun ömür versin.yeni aşılama oldum.negatif sonuçlandı.tüp bebek için bende fiyat araştırıyorum.istanbul tüpü aradım.4000 işlem 2000 ilaç dediler bugün.:5:

allah hepimizin yavrularına sağlıklı uzun ömür versin inşlh.bende bursa soranus tüp bebeği aradım.4000-6000 arası dediler ben acıbadem ve soranus arasında karasız kaldım.hayırlısıolsun artık.rabbim görelim neyler,neylerse güzel eyler:16:

Back
X