• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci bebegi istemiyorum

bebegim sekiz aylık ikinciyi uzun
bi süee düşünmüyorum ..afedersiniz yırtık kondom sonucu korktum ve hap kullanmk istşyırum.saglık ocagndan reginon verdiler daha kullanmadım çünkü
korkuyorm kilo yapar iştah açar diye.zaten oldukça iştahlıyım .reginon mu yasminmi sizce? Reginonu s.ocagı verıcek digeri
parayla..lütfen yol gösterin çk
çaresizim:KK43:
yasmin kilo yapmıyor,,, ben çok memnun kalmışdım,,,

Ben iki seneye yakin yaskin kullandim.. kilo almayi birak kilo verdiriyor.. vucuttaki odemi sokuyor.

Yasmin kullanırken göğüslerimin ağrısından ağlayacak gibi dolanıyordum, ağrı yüzünden eşime de dokunduramadığımdan çok şahane bir doğum kontrol yöntemi olmuştu :) tabi her bünyede etkileri farklı olabilir..
Prolaktin hormonu yuksekmis o zaman sizde
Bende de ayni sorun vardi
Testere disli aslanpencesi çayi ictim gecti cok sukur öneririm size

Valla bana en tuhaf gelen konu d.kontrol hapinin parasina takilmalari.ya 30 gunde 20 lira cokmu allah askina hergun 1 lira kenara atsan bile 30 lira yapio.ve hamilr kalip aldirmaktansa yada o cocugu dogurup ruh sagligini bozmaktansa aylik 20 lira bunlarin yaninda hicbisey diye dusunuyorum.bende 2. Cocugu dusunmuyorum artik ve 2 yildir spiral kullaniyorum ve cok rahatim hicbi yan etkisi olmadi.20 liraya aldim devlet hastanesinde taktirdin ve 10 yillik.

Back
X