Beni taniyan arkadaslar vardir ilk bebegimi nisan ayinda dunyaya getirdim doguma gitmeden hemen oncesine kadar KK da arkadaslarimla vakit gecirmistim :) hatta birak KK yi doguma git demislerdi :) Ayrica bir ara moderatorluk yapmistim ama bazi sebeplerden dolayi bu gorevim son bulmustu.Bir sene kadar ara vermistim KK ya girmiyodum pek,girsemde yazi falan yazmiyordum.Simdi bu kadar zaman sonra ne oldu diyeceksiniz.
Benim kizima kardes geliyo 3 sene sonra tekrar anne olacagimi ogrendim dun.Nedense hemen burasi geldi aklima paylasmam lazim dedim beni unutmayan arkadaslarim falan kaldiysa diye Kisacasi ilk bebegimi nisan ayinda kucagima aldim ikinci bebegimin haberini nisan ayinda aldim :) bu nisan ayi pek hayirli bir ay benim icin
Kizim suan kardesim kardesim diyip duruyo karnimi seviyo kucagima bile oturmuyo kardesimin kolu acir ayagi acir diye :) Rabbim olmayan herkese evlat versin bu tadi tattirsin.Simdilik bu kadar benden herkese tekrar MERHABA
ilk tebrik eden ben oluyorum burda galiba hayirli olsun allah saglikli kucagina almayi nasip etsin ...aralarinda 3.5 yas olucak galiba sizin ne guzel..
kibela24 evet hatirliyorum seni oglun vardi sende nisan annesiydin ve hatirladigim kadariyla hemde ogretmendin.Nasilsin buyuttunmu oglunu benim kiz cok fena oldu cok bilmis cok konusuyo hele simdi duydu kardesi olacagini nefes aldirmiyo.Anne kardesimi opcem kardesimi sevcem diyip karnimi seviyo :) darisi basina cok guzel bir duygu ikinci kez bebek beklemek tavsiye ederim yas araligida cok ideal bence