İkinci bebeğim erkek olsun istiyorum bunu istemek kötü bir şey mi

unseltll

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2023
214
92
18
30
Kızlar merhaba. Bir kızım var. İkinci çocuk düşünüyoruz. Erkek olsun istiyorum. Geçen eşimle konuşuyorduk ikincisi de kız olacak sanki öyle hissediyorum dedi. Moralim bozuldu. Bir kızım bir oğlum olsun istedim hep. Sonra bunu dusundugume üzüldüm. Kötü bir insan miyim? Kızım benim canım onu çok seviyorum. İkincisini erkek istemek kötü bir şey mi bilmiyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Not: ikinci çocuktan sonra çocuk yapmayı istemiyor eşim.

Bu sizi kötü insan yapmaz herkesin bir hayali vardır benimde senin gibi ayni hayallerim var Allah nasip ederse bende erkek isterim ama eşim daha çok kız babası olmak istiyor mesela ☺️ bunlar tatlı hayaller telaşlar tadını çıkar sağlıklı olsunda boşver öncelik eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun bu daha önemli ..benim hiç yok olmadı Allah kızına uzun ömürler versin ikinci bebişde inşallah sağlıkla gelir.. Ben doğana kadar bana erkek demişler annem hamileyken 😃 bi doğmuşum hastanede kız 🤣 ve Notun hakkında bişey demek istiyorum eşin 3. Çocuğu istemesi gayet normal şartlar şuan hiç uygun değil ekonomi açısından zorlanabilirsiniz o bakımdan düşünüyor olabilir haksızda sayılmaz.. İnan şuan yerinde olmak isterdim uzun zamandır çocuk istiyoruz ama olmadı bence bunlara takılma

Kızlar merhaba. Bir kızım var. İkinci çocuk düşünüyoruz. Erkek olsun istiyorum. Geçen eşimle konuşuyorduk ikincisi de kız olacak sanki öyle hissediyorum dedi. Moralim bozuldu. Bir kızım bir oğlum olsun istedim hep. Sonra bunu dusundugume üzüldüm. Kötü bir insan miyim? Kızım benim canım onu çok seviyorum. İkincisini erkek istemek kötü bir şey mi bilmiyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Şuan hamilemisin peki erkek istemen gayet normal herkesin kalbinden birseybgecer zaten ama Rabbimin verdigjni taki ogrenen kadar sonra da tevekkül edicez basimiz gozumuz ustune .Rabbim anne rahmine dusen mucizenin ömrunu ve rizkiini yazip yolluyor nasibimize merak etmeyin .

Tabii ki bu sizi kötü biri yapmaz, “bir kızım var, bir de oğlum olsun” düşüncesi doğal bence.

Şuan hamilemisin peki erkek istemen gayet normal herkesin kalbinden birseybgecer zaten ama Rabbimin verdigjni taki ogrenen kadar sonra da tevekkül edicez basimiz gozumuz ustune .Rabbim anne rahmine dusen mucizenin ömrunu ve rizkiini yazip yolluyor nasibimize merak etmeyin .
Daha hamile miyim bilmiyorum adet gununu bekliyorum. İnşallah teşekkür ederim 🤲🫶

Bu sizi kötü insan yapmaz herkesin bir hayali vardır benimde senin gibi ayni hayallerim var Allah nasip ederse bende erkek isterim ama eşim daha çok kız babası olmak istiyor mesela ☺️ bunlar tatlı hayaller telaşlar tadını çıkar sağlıklı olsunda boşver öncelik eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun bu daha önemli ..benim hiç yok olmadı Allah kızına uzun ömürler versin ikinci bebişde inşallah sağlıkla gelir.. Ben doğana kadar bana erkek demişler annem hamileyken 😃 bi doğmuşum hastanede kız 🤣 ve Notun hakkında bişey demek istiyorum eşin 3. Çocuğu istemesi gayet normal şartlar şuan hiç uygun değil ekonomi açısından zorlanabilirsiniz o bakımdan düşünüyor olabilir haksızda sayılmaz.. İnan şuan yerinde olmak isterdim uzun zamandır çocuk istiyoruz ama olmadı bence bunlara takılma
Tabi haklısınız teşekkür ederim ♥️ inşallah hayırlısı olur. Rabbim size de hayırlı sağlıklı gönlünüze göre bebişler verir inşallah 🥰

bu en doğal isteklerden düşüncelerden biri ve çok masumane bunun için kendini suçlamaya gerek yok her insan der böyle şeyler

Bence cinsiyetyen çok sağlıklı ve hayırlı bir çocuk istemek lazım. Cinsiyet için moral bozulmaz. İstediğin cinsiyet olur sağlıklı ve hayırlı olmayabilir.

Başta hayırlısını dileyip kalbinizden geçirebilirsiniz bu normal ama bunu takıntı haline getiren erkek diye kafayı bozan insanlardan olmak başka boyut ben şahsen onlara çok kızıyorum bizler kalbimizden geçiririz rabbim bize dilediğini verir bu herkesin isteyebileceği bir duygu ama erkeği bulana kadar verilen çabayı asla doğru bulmuyorum

Bence cinsiyetyen çok sağlıklı ve hayırlı bir çocuk istemek lazım. Cinsiyet için moral bozulmaz. İstediğin cinsiyet olur sağlıklı ve hayırlı olmayabilir.
Doğru ama her insanın bir isteği oluyor. Allah gönlümüze göre hayırlısini versin 🤲♥️

Cinsiyet için moral mi bozulur ? Allah sağlıklı evlat versin de gerisinin önemi yok. Ben sizin yerinde olsam ''kizim ileri de yanlız kalmasın bir kardeşi olsun'' diye düşünürdüm.
Ayrıca iki kızım var. Erkekte olsun demiyorum.

Erkek olsun diye cinsiyet öğrenene kadar dilemek normal ama olmazda kız olursa üzülmek anormal veya tam tersi. Çünkü anne veya babada evlat isteğini sevgisini cinsiyet belirleyemiyor olması lazım (koşulsuz sevgide)moraliniz bozulacak seviyeye geliyorsanız bu bence kötü birşey.

Tabi haklısınız teşekkür ederim ♥️ inşallah hayırlısı olur. Rabbim size de hayırlı sağlıklı gönlünüze göre bebişler verir inşallah 🥰
Amin teşekkür ederim🙏🏼♥️ İnşallah bir gün.. Herşeyin hayırlısı olsun canım

Yani sonuç olarak bir tane kızınız varmış ve bir tane de oğlunuz olmasını istiyormuşsunuz çok doğal. Ama moral bozmayın,dua edin hayırlı sağlıklı bir oğlunuzun olması için. Rabbim hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze göre kolaylıkla nasip eylesin inşaAllah.

Kötü değil. Sadece isteğe bağlı da değil.

Kötü insan yapmaz ama 2 kız çocuktan sonra ra erkek olursa yalnızlık hisseder

Ozaman olmuşken 4 olsun

Back
X