Şuan hamilemisin peki erkek istemen gayet normal herkesin kalbinden birseybgecer zaten ama Rabbimin verdigjni taki ogrenen kadar sonra da tevekkül edicez basimiz gozumuz ustune .Rabbim anne rahmine dusen mucizenin ömrunu ve rizkiini yazip yolluyor nasibimize merak etmeyin .Kızlar merhaba. Bir kızım var. İkinci çocuk düşünüyoruz. Erkek olsun istiyorum. Geçen eşimle konuşuyorduk ikincisi de kız olacak sanki öyle hissediyorum dedi. Moralim bozuldu. Bir kızım bir oğlum olsun istedim hep. Sonra bunu dusundugume üzüldüm. Kötü bir insan miyim? Kızım benim canım onu çok seviyorum. İkincisini erkek istemek kötü bir şey mi bilmiyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Not: ikinci çocuktan sonra çocuk yapmayı istemiyor eşim.
Daha hamile miyim bilmiyorum adet gununu bekliyorum. İnşallah teşekkür ederimŞuan hamilemisin peki erkek istemen gayet normal herkesin kalbinden birseybgecer zaten ama Rabbimin verdigjni taki ogrenen kadar sonra da tevekkül edicez basimiz gozumuz ustune .Rabbim anne rahmine dusen mucizenin ömrunu ve rizkiini yazip yolluyor nasibimize merak etmeyin .
Tabii ki bu sizi kötü biri yapmaz, “bir kızım var, bir de oğlum olsun” düşüncesi doğal bence.
Tabii ki bu sizi kötü biri yapmaz, “bir kızım var, bir de oğlum olsun” düşüncesi doğal bence.
Tabi haklısınız teşekkür ederimBu sizi kötü insan yapmaz herkesin bir hayali vardır benimde senin gibi ayni hayallerim var Allah nasip ederse bende erkek isterim ama eşim daha çok kız babası olmak istiyor meselabunlar tatlı hayaller telaşlar tadını çıkar sağlıklı olsunda boşver öncelik eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun bu daha önemli ..benim hiç yok olmadı Allah kızına uzun ömürler versin ikinci bebişde inşallah sağlıkla gelir.. Ben doğana kadar bana erkek demişler annem hamileyken bi doğmuşum hastanede kız ve Notun hakkında bişey demek istiyorum eşin 3. Çocuğu istemesi gayet normal şartlar şuan hiç uygun değil ekonomi açısından zorlanabilirsiniz o bakımdan düşünüyor olabilir haksızda sayılmaz.. İnan şuan yerinde olmak isterdim uzun zamandır çocuk istiyoruz ama olmadı bence bunlara takılma
hayirlisi hakkinizdaDaha hamile miyim bilmiyorum adet gununu bekliyorum. İnşallah teşekkür ederim
Teşekkür ederimbu en doğal isteklerden düşüncelerden biri ve çok masumane bunun için kendini suçlamaya gerek yok her insan der böyle şeyler
Doğru ama her insanın bir isteği oluyor. Allah gönlümüze göre hayırlısini versinBence cinsiyetyen çok sağlıklı ve hayırlı bir çocuk istemek lazım. Cinsiyet için moral bozulmaz. İstediğin cinsiyet olur sağlıklı ve hayırlı olmayabilir.
Amin teşekkür ederimTabi haklısınız teşekkür ederiminşallah hayırlısı olur. Rabbim size de hayırlı sağlıklı gönlünüze göre bebişler verir inşallah
Kötü değil. Sadece isteğe bağlı da değil.Kızlar merhaba. Bir kızım var. İkinci çocuk düşünüyoruz. Erkek olsun istiyorum. Geçen eşimle konuşuyorduk ikincisi de kız olacak sanki öyle hissediyorum dedi. Moralim bozuldu. Bir kızım bir oğlum olsun istedim hep. Sonra bunu dusundugume üzüldüm. Kötü bir insan miyim? Kızım benim canım onu çok seviyorum. İkincisini erkek istemek kötü bir şey mi bilmiyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Not: ikinci çocuktan sonra çocuk yapmayı istemiyor eşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?