ikinci bebegime hamileyim

dilek86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2007
297
1
116
39
- Yurtdışı
:emir_bebek:hihoyyytselam kizlar bu gun hamile oldugumu ogrendim ama cok kucukmus doktor oyle dedi 3 yasinda bir kizim var ikincisinide allah kucagima almayi nasip etsin insallah ALLAHIM herkese yasatsin bu duyguyu

canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.Rabbim ikisinede sağlıklı mutlu uzun ömürler versin

cok tesekur ederim kizlar amin allahim herkse tatirsin bu duyguyu o kadar heycanliyim anlatamam sanki ilk defa anne oluyorum

Allah Sağlıkla Kucağınıza Almayı Nasip Etsin..

Tebrikler

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... sağlıklı,uzun ömürlü ,hayırlı bir evlat olsun inş..

gözün aydin canim
rabbim saglikla sihatle melegini kucagina almayi nasip etsin insallah

3yasindaki prensesinede sahlik sihat uzun ömürler diliyorum

darisi isteyen herkezin basina insallah

kizlar hepnize cok tesekur ederim cok heycanliyim edde korkuyorum acikcasi ben kizimdan once iki tane bebegimi kaybettim cok korkuyorum simdide olye olucak diye Allahim dua ediyorum i nsallah bir sey olmaz diye ve daha cok kucukmus kizlar hayirlisi artik

:emir_bebek:hihoyyytselam kizlar bu gun hamile oldugumu ogrendim ama cok kucukmus doktor oyle dedi 3 yasinda bir kizim var ikincisinide allah kucagima almayi nasip etsin insallah ALLAHIM herkese yasatsin bu duyguyu

allah tamamına erdirsin cnm.sağlıcakla kucağına al bebeğini inşallah.çok tebrik ederim seeni

tebrikler canım bende ikinciye hamileyim benimde 1 kızım var 6 yasında ikincide kız allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşlh.

tebrikler canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli kuacağına almayı nasip etsin..amiiiinnn...

tebrikler canım bende ikinciye hamileyim benimde 1 kızım var 6 yasında ikincide kız allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşlh.

cok tesekur ederim cnm senide tabrik ederim saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm bu gun doktora gittim daha 3 haftalikmis kizlar sanki zaman gecmiyo bana istyiorumki hemen dogsun kucagima aliyim sanki ilk defa yasiyorum kaydirigubbakcemile3

Back
X