ikinci bebeğime hamileyim

MaviEge

DENİZCİM VE BİRİCİK KIZLARIM
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
4.520
37
158
hamileyim arkadaşlar. ikinci bebeğime hamileyim. ilk bebeğimi kalbi durdu kaybettik,ikinci kızım şükür ki 2 yaşını bitirdi. arası az olsun dedik ve hamileyim. ama tehlikem var tabi gene lekelenmem falan oldu. ilaç kullanıyorum. ultrasonda keseyi gördük. rabbim tğm isteyen herkese nasip etsin.adetimden sonra hamile kalmışım sanırım.geç dölllenme sanırım.belirti olarak adet gecikmesi tabii, çift çizgi silik, ama en çok belirti adetime yakın epilasyon yapamazdım,kaş bıyık alamazdım acıdan. tek burada anladım hamile olduğumu çizgiyi görmeden.bulantı halsizlik uyku hali,belağrısı, göğüs ağrısı diğer belirtiler.şuan 4hafta 5 günlüğüm.allah isteyen herkese versin.

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inş :nazar:

teşekkürler arkadaşlar rabbim isteyen herkese versin

tebrik ederim. :71: Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. :49: darısı tüm isteyenlerin başına.

cnm tebrik ederim benimde 17 aylık kızım var ve 1,5 aylık hamileyim şükür lekelenmem yok ama nasıl büyütürüm diye korkuyorum çünkü çalışıyorumda allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah:emir_bebek:

sağolun kızlar.canım seniniki daha küçükmüş.valla eşime kalsa daha erken istiyordu ama bence şuan tam olacak. allah sabrını verir canım merak etme.

Back
X