İKİNCİ BEBEĞİMİ İStİYORUM AMA KORKULARIM VAR CESAREt EDEMİYORUM DİYENLER......

zeytin gxoxzlxux

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2007
4.084
4
0
36
İstanbul
slm arkadaşlar bebek isteğimin depleştiği günlerden birindeyimzemuszemus
1 oğlum var 3 yaşını doldurdu artık yeni bebeğim olsun istiyorum ama kafamda soru işaretleri var acaba oğlumu ihmal edermiyim herşey bambaşka mı olucak ne biliyim cesaretsizim aslında spirali çıkartmaya :kedi:
ama bi bebeğim daha olsun istiyorum :CüvCüv: :Saruboceq:
20 yaşındayım genç anne olanlardanım birazda bu kafamı karıştırıyo aslında bu yaşta iki çocuk biraz ağır mı gelir diyorum ben biraz da yapı olan sıkıntılı bi insanım sabrım sınırlı ve birazda agresifliklerim var lmaz:
benim gibi olanlar varsa konuşmak istiyorum biraz da destek almak istiyorum

ikinci çocuğu olanlardan hayatında ne gibi değişiklikler oldu eksileri artıları merak ediyorum

buyrun kahvesini alan gelsin

benim 4yasında kızım var 8aylık hamıleyım bazen halsızlıkten cocugumla ılgılenemıyorum cok cabuk sınırlenıyorum kızımda kardeş gelecegı için daha hırcınlasıyor bazen kıskanıyor bazen sevınıyor kardesım olacak dıye

demek senin ikinci yolda hayırlısı olsun cnm

tam benim korktuğum şeyden bahsetmişsin çocuğa yeterli vakit ayıramamak bilmiyorum bunun üstesinden nasıl gelinir ama bi çare bulmak lazım

benim tam bi bebek delisi.....deli gibi seviyo ve istiyo hamile kalsam en çok sevinecek insan oğlum olur heralde

saol cnm cevapladığın için

arkadaşım eger hamile kalmakla ilgili bir sorunun yoksa daha ne bekliyorsun çocuk yapmaya karar vermişsin istiyorsun yaşında genç erken yaşta anneligi tadmışsın ne kadar güzel ben geç anne oldum 30 yaşında dogum yaptım ikinci çocugum olsun istedim ama olmadi önceleri 1 sene beklesim sonra 1 senede tedavi gördüm şimdi 3 aylık bir kızım daha var keşke daha önceden 2 çocugu düşünseydim imkanım olsa 3 de isterim ama imkanları zorlamamak gerek.
kısacası ilk defa anne oluyor gibi hissediyorsun valla sen istedikten sonra bütün zorlıklarını aşarsın tatlı telaşlar oluyor sadece ama o kadar çok seviliyorki anlatamam hislerimi sana daha tecrübeli oluyor insan tutmasını yıkamasını bakmasını biliyorsun bence en kısa sürede sipiralinden kurtul canım madem istiyorsun uzun oldu ama yaşanan güzelliklerin bir çogunu anlatmadım bile bebegin kucagındayken digeride gelip sana sarıldıgında allahın bir mucizesi olduguna inanıyorsun valla her an allaha ben şükrediyorum saglıklı evlatlar verdigi için

slm bende 2.ye hamileyim...oğulum 8 yaşında anca karar vedik bende korkuyodum iki çocukla uğraşmak zor olur diye...ama insan bebek özlüyo kokusunu özlüyo şimdi 4haftalık hamileyim ve sabırsızlanıyorum nasıl geçicek bu 8ay...oğulumda çok mutlu bi kardeşi olucağı için.
hepimize allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin. bakılır onlar hemde seve seve.

ben bile cesaret ettim.... benimde 2 yaşını yeni doldurmuş bir oğlum var ve şimdi ikinciye hamileyim seninki 3 yaşını bitirmiş o doğana kadar 4 yaşında olur bence tam zamanı hem genç anne olmak ne güzel b ende 30 olmadan aradan çıkarmak istedim. hayırlısı olsun nasıl olsa olacak bence olsun ...

ne güzel yazmışsın cnm a.s.

yorumunu okuyunca hemen olsun istedim

yaza kadar beklemem lazım kaynımı düğünü var bu sıra geçsin bi ondan snra bende istiyorum

kokusunu özledim :gitme: :ecrin_bebek:

canım ne yapcan dügünü yap yap bebeni hem dügün telaşındanda yırtmış olursun hamile olursan sadece seyredersin hazırlıkları talıkma öyle kıyafet giyicem bilmem ne diye ben ilk kızımda 4,5 aylık hamiledim valla insan kendini naza çekiyor valla

tabi senin fikrin önemli olan ama inanki ikinciyide anlayamıyacaksın zaman çok çabuk geçiyor ben geçen sene bu zamanlar son adetimi oldum bak şimdi kızım kollarımda rüya gibi

eğer düşünüyorsanız hiç arayı açmayın banada hep büyükler öyle derdide çok sinirlenirdim
benim 9 yaşında bir kızım var şimdi ikinciyi deli gibi istiyorum ama 18 aydır ama maalesef yaş geldi 34 e kızımla yaş farkları çok fazla olacak bazen vazgeçmeyi çok düşünüyorum ama kızım kardeşsiz kalmasın diyorum o kadar pişmanımki kızım küçükken yapmadığıma şimdi oda büyümüştü

gencecik yaşta anne olmanın o kadar faydası olacakki sana ilerde bunu daha iyi anlayacaksın.benimde kızım üç yaşında şuan ikinciye hamileyim.ara vermedigim için çok mutluyum.beraber bübüyüp berabarc arkadaş olacaklar birbirlerine...bence hiç durma...

merhaba. bence ikinci bebek için arayı fazla açma.sonrada okul derdi çıkar.
çocuğun şimdi 3 yaşındaysa kardeşi doğana dek 4 yaşına girer.tam ideal.
benim oğlum 2 yaşındayken kızım doğdu.şimdi oğlum 3 yaşında kızımda 1 yaşında.alıştılar.beraber oynuyorlar şimdi.
ilk yıl tabi zor geçiyor.ama Allah yardım ediyor inşallah.

benimde 3 yaşında oğlum var 2.hamileyim.
2.çocuğu düşündüğüm için aralarını çok açmadan olsun dedim.
2.gerçekten istiyorsanız beklemenin bir anlamı yok.

gerçekten çok istiyorum ama amalarım var işte ben biraz mükemmelliyetçiyimdir herşey ♂6am olsun istiyorum oğlumda içimde kalan çok şeyler oldu şimdi olsun istemiyorum bide rahatlığa çok fazla alıştım galiba

slm kizlar benim cok tatli bir kizim var ikinciye hamile kalmak istiyorum fakat bir turlu olmuyor. 1 senedir ugrasiyoruz. cok istiyorum ama olmuyor kizim 3 yasinda esim bu durumdan benim kadar sikayetci deyil sonucta bir tanede olsa evladimiz var diyor ama ikinci kez anne olmak istemem hakkim deyilmi. kizimin kardesi olsun istiyorum. kizima haksizlikmi ediyorum sizce. bazen kendimi cok kotu hissediyorum. cok asiri sekilde ikinci bebegimi istiyorum. gercekten cok zor durumdayim. kizima hamile kalmam hic zor olmadi hemen istedigimiz zaman oldu o ay daha hamile kalmistim ama simdi 1 sene oldu.

benimde kızım var 15 aylık 2 bebeğime allah nasip ederse kızım 2 yada 3 yaşındayken hamile kalmak istiyorum bence 2 çocuk arası 3 yada olmalı.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…