Ikinci bebeğine hamile olanlar....

gulnagme

hokus pokus :)
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
391
8
118
bodrum
arkadaslar benim kızım 13 aylık ve gecen gün hamile oldugumu ögrendm.
sok olduk resmen ama dogurmaya karar verdim.
5 haftalık hamileyim su anda.
:lepi:

hayırlı olsun canım tebrik edirm..neden aldırasınki zaten.kızın o dogana kadar iki yaşında olacak ne güzel işte....

hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel arkadaş gibi büyürler bende 2. meleğim için uğraşıyorum inşallah allah isteyen herkeze versin.:Saruboceq:

tebrikler canımalkisalkisalkis allah tamamına erdirsin canım:Saruboceq:
negüzel ikisiberaber büyür işte...sonunda sen rahat edicen ikisi büyüyünce.
bende ikinciyi istiyorum yeni başladık hayırlısı olsun:Saruboceq: ben baya bi ara verdim 8 yaşında oğulum var. bende kasımın 4 bekliyorum hayırlısıyla.
arkadaslar benim kızım 13 aylık ve gecen gün hamile oldugumu ögrendm.
sok olduk resmen ama dogurmaya karar verdim.
5 haftalık hamileyim su anda.
:lepi:

hayırlı olsun cnm ne güzel kardeş olmanın tadını çıkara bilecekler Allah her ikisinede hayırlı ömür versin

ben bekledimde ne oldu aman ev ödeyelim aman buda olsun oğlumda zorluk çektim ikinciyi bolluk içinde büyüteyim dedim dedim oğlum 9 yaşında 10 aydır korunmuyoruz ve olmuyo çok üzgünüm ben böyle olmasını istemedim ki offf içim çok sıkılıyo

allah tamanına erdirsin senide eşinide tebrik ederim bence doğur bebeğini bebeğine kardeş geliyor ne güzel çok şanslısın kızınla birlikte büyür

bebişim erkek olcak arkadaslar vakit ne cabuk geçiyor ya
6.ıncı aya girdim bile karnım şiştiii... nasılda tekmeler yiyiorumbir bilseniz

benim de ikinci bebişimin gelmesine az kaldı 35.haftayı bitirdik.5 yaşında bir oğlum var şimdide minik prensesimiz gelecek.2.de de aynı heyecanı yaşıyormuş insan.çok büyük sabırsızlıkla bekliyoruz onu

benimde 4 yaşından 4 ay aldı oğluşum.ve şimdi 4 gözle kardeşini bekliyor.34+4 günlük hamileyim bende.ikincide oğlan ve çok hoşuma gidiyor oğluşumun heycanını görmek.az kaldı biraz sorunlu bir hamilelik yaşadım allah beterinden korusun oğlumla pek ilgilenemiyorum ama yinede o büyük bir sabırla kardeşinin gelişini ve benim eskisi gibi onunla koşturup oynamamı bekliyor.allah 2. yi isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin herkesede.ikici hamilelikde ilk gibi yaşamaya değer bişey

bebişim erkek olcak arkadaslar vakit ne cabuk geçiyor ya
6.ıncı aya girdim bile karnım şiştiii... nasılda tekmeler yiyiorumbir bilseniz
ne güzel ya,1 kızdan sonra 1 erkek bende şuan kızıma 5 aylık hamileyim o 1 yaşına girince Allah izin verirse 2. i düşünüyorum,ben aralarında fazla yaş farkı olsun istemiyorum,inşallah benimde ikincisi önce sağlıklı sıhhatli bir oğlum olur,peki bir teknik denedinizmi erkek olması için yumurtalama günü takibi falan???

gülnağmecim tebrikler. darısı başıma. benimde bir kızım var bakalım bu sefer ne olacak. 19.haftamdayım ve halen cinsiyetimiz net belli değil. bi kız bi erkek dendi. süphede kaldık öyle. inşallah 2
hafta sonraki muayenemde belli olur artık

gülnağmecim tebrikler. darısı başıma. benimde bir kızım var bakalım bu sefer ne olacak. 19.haftamdayım ve halen cinsiyetimiz net belli değil. bi kız bi erkek dendi. süphede kaldık öyle. inşallah 2
hafta sonraki muayenemde belli olur artık

allah gönlüne göre versin canım hayırlısı :Saruboceq:

bende iki cocuk arasinda fazla yas farkinin olmamasindan yanayim.saglicakla kucagina alirsin insallah canim.bende ilk bebegime hamileyim bir oglum olacak..eger sartlar musait olursa bende 2.cocuk icin cok beklemek istemiyorum ama suan en az 4-5 sene ara vermem gerekiyor gibi gozukuyor...tabi yine Allah bilir.hepimizin icin hayirlisi olsun

Back
X