Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar... benim esımde bende sorun vardı..imkansız derken mıkro yöntemıyle bebek sahibi olduk.vakit kaybetmeden ikimciyi düşünüyoruz.hiç aranızda benim gibi olan yokmu? aynı yeremı gıdersınız? ne zaman yapmayı düşünürsünüz?
selam arkadaşlar... benim esımde bende sorun vardı..imkansız derken mıkro yöntemıyle bebek sahibi olduk.vakit kaybetmeden ikimciyi düşünüyoruz.hiç aranızda benim gibi olan yokmu? aynı yeremı gıdersınız? ne zaman yapmayı düşünürsünüz?
şahsen bende yanlış bulmuyorum açtığın topiği..sonuucnda burası tüp bebek bölümü ve arkadaşda tüp bebek yapıcak..kaçıncı bebeği olduğunun önemi yok bence..
ben senin yerinde olsam arkadaşım evladımı kucağıma almamı sağlayan merkezde denerdim yine..çocuğun kaç aylık canım yada yaşına girdimi?benimde tüp bebek merkezinde dondurulmuşlarım var ikinci bebek için düşünüyoruz ama bir buçuk yıl felan bekleriz heralde..daha doğrusu eşim bekleme taraftarı.çünkü benim kıızm erken doğdu 1 aydan fazla küvezde yattı yine aynı şey olur diye eşim korkuyor..ama bana kalsa 1 yıl bile ara vermeden yaparım heralde..çünkü kızıma kardeş çok istiyorum ve ara vermeden tutma şansı çok daha fazlamış..
teşekür ederim arkadaslar.. benim kızım15 aylık..benim yumurta rezervim az..zaten tek yumurtaydı tuttu.esimde hareketsizlik var.ılk giitiğim yerde tuttu.ama insan yınede acaba aynı yer mi ikinci kere birdaha bu kadar sans olurmu degıstırsemmi.kararsız kaldım.sadece..ınsaalah allah ısteyen herkese versin..
hilalcim senin tahminin doğru işlemen kısa süre tekrar denersen gebe kalma olasılığın daha yüksek canım her geçen zaman gebe kalma olasılığını azaltıyor yeni doğum yapan kıdın bi süre gebe kalamıyo zaten bi süre sonrada hemen korunmalarının sebebi vücut doğum yapan kadında gebe kalmaya daha elverişli oluyor yanı aslında bir nevi hazır halde bekliyor bende şuan gebeyim bende sağlıklıca doğurursm bu klez ikinciyi hemen denicem ilk bebeğimi kaybettim doktorum 3 sezeryan yapma hakkı verdi biri gitti oğlum olduğu zaman ikinci şimdiki bebeğim inşallah 3. bebeğimide hemen denicem
amin canım hepimiz inşallah bebeklerimize sağ sağlim kavuşuruz kavuşan sizlerde sağlıkla birlikte yaşarsınız inşallah benim şuanki gebeliğim 16. haftasına girecek ama ben seni aslında çok iyi anlıyorumbende bebeğimi hastanede bıraktım hatta allahım al yavrumu diye dua ederek şükür aldıda yavruma acı çektirmeden benim bebeğim erken doğmadı ama doktorlar doğumumu anlamayınca içimde fazla kaldı acilen doğuma aldıklarında bebeğmin kalbi durmuştu 5 dakika kalp masajı yapmışlar ama anca makinaya bağlı olarak 2 gün yaşaya bildi çünkü içerde doğamayınca bir şekilde hasar almış ve olması gerekenin 3de 1 i kadar kanı kalmıştı vücudu kan pompalayamayıncada ciğer ve böbrekleri tamamen bitmişti beyni ve kalbide çok aşırı derecede hasar görmüştü eğer beni 2 hafta önce en kötü ihtimalle 1 hafta önce gittiğimde doğuma alsalarkı ki ben doktora demiştim harekt etmesi azaldı diye oğlum şimdi 3 yaşına girmek üzereydi ama okadar hasarla yaşamasını hiç istemedim ben 14 yaşımdayken babam bi kaza sonucu bitkisel hayata girdi 7 yıl böle yaşadı ve öldü hiç ileşmedi oğlumunda öle olmasını istemediğim için onu küvezinde makinalara bağlı görünce yalan değil Allahım yavrum böle acı çekecekse al dedim ben bölede bakarım ama yeterki o acı çekmesin diye dua ettim zaten eve girdik daha oturmadan telefon geldi bebeğiniz öldü diye allah diğer bebeklere ömür versin bu arada seninde zor bir zaman geçirdiğini biliyorum seni mersinlinin kızım oluyor teyzeleri topiğinden takip ediyordum zaten 3 arkadaş sürekli yazışıyorsunuz okuyorum sık sık topiğinizi :))))))) rabbim inşallah sizin bebeklerinize sağlık ve uzun ömür versindemek seninde kızın var ne güzel..ama ben tekrarlıyorum senin yerinde olsam kesinlikle aynı yerde denerdim eğer memnunsam kliniğimden..benim dondurulmuşlarım olmasada yine gider orda denerdim çünkü çok memnun kaldım hastanemden.hakkında hayırlısı olsun..kızın da büyümüş benim kızım daha çok minik..
rabbim tüm isteyen herkesin kollarını doldursun inşş..
canım sağlıklı sıhhatli ve zamanında evladını kucağına alırsın inşş..kaç ayın var senin kaç aylık hemilesin?ya bizde öle bir evlat sevgisi varki daha ilk çocuğumuzu doğurmadan 2.ci çocuğumuzu düşünüyoruz...ben doğum yaptım ama hamileykende eşime diğerini deniyelim hemen kızıma kardeş istiyorum diyordum.şimdide istiyorum ama kızımın biraz daha büyümesini istiyorum.onunda ezilmesini istemiyorum..üstelik erken doğum yaptığım halde kızımı hastanede bırakıp eve geldiğim halde..evlat bambaşka bişey.tekrar diyorum rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda..
amin canım hepimiz inşallah bebeklerimize sağ sağlim kavuşuruz kavuşan sizlerde sağlıkla birlikte yaşarsınız inşallah benim şuanki gebeliğim 16. haftasına girecek ama ben seni aslında çok iyi anlıyorumbende bebeğimi hastanede bıraktım hatta allahım al yavrumu diye dua ederek şükür aldıda yavruma acı çektirmeden benim bebeğim erken doğmadı ama doktorlar doğumumu anlamayınca içimde fazla kaldı acilen doğuma aldıklarında bebeğmin kalbi durmuştu 5 dakika kalp masajı yapmışlar ama anca makinaya bağlı olarak 2 gün yaşaya bildi çünkü içerde doğamayınca bir şekilde hasar almış ve olması gerekenin 3de 1 i kadar kanı kalmıştı vücudu kan pompalayamayıncada ciğer ve böbrekleri tamamen bitmişti beyni ve kalbide çok aşırı derecede hasar görmüştü eğer beni 2 hafta önce en kötü ihtimalle 1 hafta önce gittiğimde doğuma alsalarkı ki ben doktora demiştim harekt etmesi azaldı diye oğlum şimdi 3 yaşına girmek üzereydi ama okadar hasarla yaşamasını hiç istemedim ben 14 yaşımdayken babam bi kaza sonucu bitkisel hayata girdi 7 yıl böle yaşadı ve öldü hiç ileşmedi oğlumunda öle olmasını istemediğim için onu küvezinde makinalara bağlı görünce yalan değil Allahım yavrum böle acı çekecekse al dedim ben bölede bakarım ama yeterki o acı çekmesin diye dua ettim zaten eve girdik daha oturmadan telefon geldi bebeğiniz öldü diye allah diğer bebeklere ömür versin bu arada seninde zor bir zaman geçirdiğini biliyorum seni mersinlinin kızım oluyor teyzeleri topiğinden takip ediyordum zaten 3 arkadaş sürekli yazışıyorsunuz okuyorum sık sık topiğinizi :))))))) rabbim inşallah sizin bebeklerinize sağlık ve uzun ömür versin
canım sanada çok geçmiş olsun zor şeyler yaşamışsın ama herşey geride kalmış ve sen yine hamile kalmışsın..inş bu defa evladını sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..senin bebeğinin cinsiyeti belli oldumu?bizim topiği takip ediyormuşsun sende bişeyler yaz canım:)
nısasum canım oncelıkle bebegın hayırlı olsun .....bencede aynı yerde dene ama hersey kısmet .....ınş sıkıntın olmazda kızına kardes gelır.......bende oğluma tedavıyle hamıle kalmıstım ...buyusun derken zaman gectı....tedavıler sonuç vermedı duşuk erken dogum derken ...gecen sene üçüzlerıme kavustum cok sukur oğlum onbes yasında abı oldu cok fazla kards ıstegı sonucu ..aralarında cok yas farkı var ama kısmet ıste hersey............bencede zaman kaybetme yas aralıkları az olsun ..........zaten goreceksın ılerde kardes ıstıcek...........burda konuyu okuyanlarıda anlıyorum ama su varkı ıkıncı ısteyenlerde bırıncı ıçın aynı yoldan gectı........rabbım kımseyı evlatsız komasın ınşş dılerım kı bı tane dahı olsa annelıgı tadtırsın........ama ınş gorursunjuz kı bı tane olsun ıkıncıyı ıstıceksınız.......ınşş ...yolunuz acık olsun umutlarınız bıtmesın rabbım sıkıntısız bebek nasıp ets ısteyenlere .........annelıgı tattırsın sızlere de.......