• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci bebek için...

ay canım Allah bağışlasın 3 tane heeeeeeee ay onlara bakmakta büyük meziyettir ama valla rabbim sana güç kuvvet versin ben korkardım heralde üçüzüm olsa ama çokta mutlu olurdum bir kerede 3 bebeğim olacak diye ay hem çok füzel hemde çok korkutucu :))))))))) ama belliki sen başa çıkabilmişsin resimdekiler bebbişlerin sanırım baya büyükler ben inan bebeğimi doğurunca baka bilirmiyim ona layık bi anne olabilirmiyim diye çok korkuyorum onu okadar çok istedimki eğer ona bakamazsam benim yüzümden bi şekilde zarar görürse çok üzülürüm sen üçüzlerin altından kalkmışın rabbim banada iyi bi anne olmayı nasip etsin maaşallah sanda bebeklerinede :)))))))) ama çok güzeller 3 tane :))))))))))
canım cok sagol.....aslında hayal bıle edemezdım üçüzü....ama dr üç tane dıyınce ultrasonda bende cok korkmustıum tasıyamam dıye ...ama herseyı goze aldım rabbıme sıgındım cok erken geldıler ama cok sukur rabbıme uç ay kuvez hayatından sonra evımıze gelmıstık yasımıza yenı gırdık ...........buyuyoruz cok sukur ...bakmak cok zor ama alıstım ........saglık ols ınşş canım.........sende ıyı bak kendıne...hersey yuregıne gore ols dılerım........

canım cok sagol.....aslında hayal bıle edemezdım üçüzü....ama dr üç tane dıyınce ultrasonda bende cok korkmustıum tasıyamam dıye ...ama herseyı goze aldım rabbıme sıgındım cok erken geldıler ama cok sukur rabbıme uç ay kuvez hayatından sonra evımıze gelmıstık yasımıza yenı gırdık ...........buyuyoruz cok sukur ...bakmak cok zor ama alıstım ........saglık ols ınşş canım.........sende ıyı bak kendıne...hersey yuregıne gore ols dılerım........

amin canım rabbim sanade tüm ailenede mutluluk sağlık ve huzur versin :)))))))

doktorum gördü ama sölemedi daha erken yanlış yönlendirmiyim sen birazdaha hayal kur dedi salı günü sölicekmiş bakalım hayırlısı olsun
inşallah bu kez canım yazarım topiğinizede ne bilim siz şimdi bebeklerinizi büyütüyorsunuz aşılar gazlar hareketler bizler daha bunları yaşamadığımız için hiç bi fikrim yorumum olmuyor ama emin ol sizlerle üzülüp sizlerle seviniyorum :)))))))

salı günü cinsiyetini bizede yaz o zaman canım..biz doğmuş kızlarımızı anlatırız sende doğacak çocuğunu..
bu arada çok sağoll bende sizlerin hamile olduğunu duydukçca seviniyorum.rabbim herkesede nasip etsin.

üçüzü olan arkadası tebrik ediyorum azmetmişin yılmamısın darısı biizm basımıza..
diğger hamıle arkadasada hayırlı olsun sgalıkla kucagına al imsallah.. canım..
evlat sevgisi güzel birsey benim kardesim yoksıkıntısını cektim insaalah kızımın tez zamanda bir kardeşi olur.aynı yere gıtmeye karar verdim kızlar. haklısınız..

üçüzü olan arkadası tebrik ediyorum azmetmişin yılmamısın darısı biizm basımıza..
evlat sevgisi güzel birsey benim kardesim yoksıkıntısını cektim insaalah kızımın tez zamanda bir kardeşi olur.aynı yere gıtmeye karar verdim kızlar. haklısınız..

hayırlısıyla 2.evladınıda kucağına alırsın inş canım..

amin canım allahım herkez nasip etsin bence aynı merkezi tercih etmekle en dorusunu yapmışsın en mantıklısı o bu arada biz kardeşiz bazen çok kalabalık olmakta kötü oluyo hep bir sorun vr ailemizde ama yinede eğlenceli bi ailemiz var çok sorunları kardeşler sırt sırta verip atlattık

Back
X