Saç Rengi ve Saç Boyama ikinci bebek , saç boya sorunu

bitkisel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
468
335
herkese günaydın. ikinci bebeği isitiyoruz. anacak benim saçlarım bayağı uzun ve sarı röfleli. dipleri çıktı biraz. sacımı orjinaline boyatmak istemiyorum. sonradan sarıya dönerken yıpranacak. böyle kalsa çok mu çirkin olur.

Bumuydu derdiniz:))Hayırlı olsun öncelikle saglıcakla kucagınıza alın...Ama bence çirkin durmaz böyle kalsın bir arkadasımdan böyleydi çirkin durmadı...

Orjinal yerine son dip boyanızı tam sarı değil de, doğal saç renginizle boyalı kısım arasında geçiş şeklinde bir renge boyatıp, dip boyasına uygun da saçınızın tamamını cilalatırsanız, zamanla cila akar tekrar sarılar çıkar ve dipler uzadıkça çok zıt koyu renk olmaz, ombre gibi durabilir. Ya da dip boyasına hiç bulaşmayıp bebekten sonra boyatacaksınız.

herkese günaydın. ikinci bebeği isitiyoruz. anacak benim saçlarım bayağı uzun ve sarı röfleli. dipleri çıktı biraz. sacımı orjinaline boyatmak istemiyorum. sonradan sarıya dönerken yıpranacak. böyle kalsa çok mu çirkin olur.

benim oyle kaldı sarıdan dönmek istemedim.doğuma kadar epey dipleri çıktı kötü durdu ama ben umursamadım sarıdan vazgeçmek istemedim.kırkım çıkınca attırdım tekrar röfle

arkadaşım hele bir hamile kalda saçların şu yana dursun :)

9 ay + 2 ay sıkabilirsin dişini diye tahmin ediyorum :)) zira yavruşun için :)

Canım doğal yani organik boya ile röfleden çıkan yerleri biraz düzeltiyorlar ancak koyu sarımsı doğal bir renkle sadece geçişi yumuşatabiliyorlar çünkü açıcı kesinlikle yasak biliyorsun birde kimyasal yok bu dediğim boyada ama dr buna 3. aydan iyibaren sonra izin veriyor

Bitkisel boyayla 3. aydan sonra boyayabiliyorsun canım.
Boyaya yanaşmam diyorsan, çok diplere yedirmeden tüy sarartıcı da kullanabilirsin. Veyahut sarı saç spreyi al, evden çıkarken sıkarsın...

X