Amin insallah. Teşekkür ederimGeçer bence ya, yoksa annelerimiz kardeşlerimizle bizi eşit sevebilir miydi?
Hayırlı olsun bebeğiniz, sağlıkla gelsin inşallah
Dört yaştan fazla olacak araları. Tam ideal. Sağlıkla gelsin inşallahBir oğlum var 3.5 yaşında, eşimle ara sıra diyorduk kardeş vakti geldi diye sonra aşırı korkup vazgeçiyordum fakat son zamanlarda bir rahatlama geldi bize derken bugün test yaptım pozitif çıktı ilk anda çok sevindim ama şimdi sanki ne yerdeyim ne gökte o kadar alışmıştım ki oğlumla evde rahat rahat takılmaya, durup düşününce nasıl olacak diyorum haksızlikmi ettim oğluma diyorum.. sanki bu sabah hiç test yapmamış gibi unutuyorum bazen sonra pat diye aklıma geliyor karnıma bakıyorum tecrübeli anneler beni bir aydınlatın lütfen bu psikoloji geçermi? Hep dalgasına konuştuğumuz şey gerçek oldu bugün, eşim mutlu, ben de zamanla daha iyi olacağım insallah...
Bende ikinciye hamile kaldığında kızım 3 yaş 3 aylıktı aralarında tam dört yaş var. Kendimi çocuk buyutmekte başa dönmüş gibi hissediyorum keşke 1 yıl daha erken olsaydı beraber büyürlerdi kafasindayim ama böyle nasipmis pişman değilim yani. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahBir oğlum var 3.5 yaşında, eşimle ara sıra diyorduk kardeş vakti geldi diye sonra aşırı korkup vazgeçiyordum fakat son zamanlarda bir rahatlama geldi bize derken bugün test yaptım pozitif çıktı ilk anda çok sevindim ama şimdi sanki ne yerdeyim ne gökte o kadar alışmıştım ki oğlumla evde rahat rahat takılmaya, durup düşününce nasıl olacak diyorum haksızlikmi ettim oğluma diyorum.. sanki bu sabah hiç test yapmamış gibi unutuyorum bazen sonra pat diye aklıma geliyor karnıma bakıyorum tecrübeli anneler beni bir aydınlatın lütfen bu psikoloji geçermi? Hep dalgasına konuştuğumuz şey gerçek oldu bugün, eşim mutlu, ben de zamanla daha iyi olacağım insallah...
Ay teşekkür ederim umut oluyor böyle duyuncaHayırlı olsun demeye geldimbence çok güzel olur hiç endişe etmeyin.
Öyle sanırımBir anda delisin filminden bir sahnedeyim, şemsiyenin altina gecmisim "darisi basima, darisi basima!!!"
Hayirli olsun, arayi acmayin, sonra zor oluyor)
İşte evet tam olarak benim hislerimAynısını ben yaşıyorum.. sonradan Allah cezamı verecek diye korkuyorum. Asla şımarıklık, şükürsüzlük değil, kendi başıma gelmeseydi çok samimi söylüyorum ‘kadınların şımarıklıkları’ diye düşünürdüm ama şimdi öyle bir ruh halindeyim ki sevinmeye sevinmiyorum. Hani madem bu kadar istemiyordum neden korunmadım di mi ? Ama istiyorduk işte . Olduktan sonra böyle hissediyorum ben de bilmiyorum..
Bi de bende +2 . İkiz
Birden 3 çocuk.
Üstüme toprak mı atarsınız naparsınız bilmiyorum. Şurda yerimi alayım. Umarım en kısa zamanda geçer bu duygu durumları
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ne diyim
İkinci bebeğe hamile kaldigimda büyük oğlum üç yaş üç aylıktı. Önce çok sevindim. Sonra gizli gizli ağladim. Nasıl yapicam. Büyüğe haksızlık mı yaptım. İkisi aynı anda hasta olursa napicam. Araları tam dört yaş. Şuan büyük olan beş buçuk yaşında küçük bir buçuk. Arkadaş oldular birbirine can yoldaşı oldular. Bazen büyük oğlana bişey için biraz kızsam küçük gelio bana bagirio. Abime bişey deme diyeBir oğlum var 3.5 yaşında, eşimle ara sıra diyorduk kardeş vakti geldi diye sonra aşırı korkup vazgeçiyordum fakat son zamanlarda bir rahatlama geldi bize derken bugün test yaptım pozitif çıktı ilk anda çok sevindim ama şimdi sanki ne yerdeyim ne gökte o kadar alışmıştım ki oğlumla evde rahat rahat takılmaya, durup düşününce nasıl olacak diyorum haksızlikmi ettim oğluma diyorum.. sanki bu sabah hiç test yapmamış gibi unutuyorum bazen sonra pat diye aklıma geliyor karnıma bakıyorum tecrübeli anneler beni bir aydınlatın lütfen bu psikoloji geçermi? Hep dalgasına konuştuğumuz şey gerçek oldu bugün, eşim mutlu, ben de zamanla daha iyi olacağım insallah...
Insallah çok teşekkür ederim. Ve evet sanırım onları öyle görmek herşeye değerİkinci bebeğe hamile kaldigimda büyük oğlum üç yaş üç aylıktı. Önce çok sevindim. Sonra gizli gizli ağladim. Nasıl yapicam. Büyüğe haksızlık mı yaptım. İkisi aynı anda hasta olursa napicam. Araları tam dört yaş. Şuan büyük olan beş buçuk yaşında küçük bir buçuk. Arkadaş oldular birbirine can yoldaşı oldular. Bazen büyük oğlana bişey için biraz kızsam küçük gelio bana bagirio. Abime bişey deme diye. Beraber takılıyorlar. Oynuyolar. Gidip abisinin yatağına yatio. Beraber izlemesi çok keyifli . Herşey çok daha güzel olcak. Allak sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aynen öyle gaz sancılı geceleri değil tatlı tatlı oynadığımız günleri hayal etmeliyizSağlıkla gelsin yavrunuz. Ben bu korku sebebiyle tam 10 yıl erteledim ikinci çocuk fikrini. Aslında tek çocukta da kalabilirdim. Ama kızım çok istedi kardeş. Şimdi hamileyim. Nasip olursa kızım 11 yaşındayken abla olacak. Her şey sil baştan. Özgürlüğe, rahatlığa alışmıştık hepimiz. Ama bebek de evin neşesi olacak inşallah. Yumuk yumuk olurlar, minikken sevmeye doyulmuyor. Kızım da çok tatlı abla olur diye düşünüyorum. Kız olacak ikinci de. Büyük kızımla giydirip süsleriz. Oynarız, gezeriz. Evde bir heyecan oluşur yeniden.
Korkulara değil, tatlı güzel günlere odaklanmaya çalışıyorum ben kendi adıma. Size de öyle yapmanızı öneririm.
4 yaşında bir oğlum, 4 bucuk aylık da başka bir oğlum var.Bir oğlum var 3.5 yaşında, eşimle ara sıra diyorduk kardeş vakti geldi diye sonra aşırı korkup vazgeçiyordum fakat son zamanlarda bir rahatlama geldi bize derken bugün test yaptım pozitif çıktı ilk anda çok sevindim ama şimdi sanki ne yerdeyim ne gökte o kadar alışmıştım ki oğlumla evde rahat rahat takılmaya, durup düşününce nasıl olacak diyorum haksızlikmi ettim oğluma diyorum.. sanki bu sabah hiç test yapmamış gibi unutuyorum bazen sonra pat diye aklıma geliyor karnıma bakıyorum tecrübeli anneler beni bir aydınlatın lütfen bu psikoloji geçermi? Hep dalgasına konuştuğumuz şey gerçek oldu bugün, eşim mutlu, ben de zamanla daha iyi olacağım insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?