- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi filmdelisi
Merhabalar.
İlk açtığım konu, bebeğime kısmetmiş...
1 hafta sonra 8 aylık olacak bir erkek bebeğim var ve ben yeniden hamile olduğumu öğrendim.
Üzüntü, sevinç, korku, heyacan ne varsa yaşıyorum.
İlk bebeğim gibi bu da en azından benim için plansız bir gebelik.
Nasıl oldu bir türlü aklım ermiyor, tek şüpheli ilişkide ertesi gün hapı kullandım.
Ona rağmen 7 haftalık hamileyim.
Gelişmesine göre doktorumun dediği, son adetten hemen sonra yumurtlama gerçekleşmiş.
Ovulasyon dönemi 12-14 gün olması gerekirken ilk 5 günde olmuş.
Bunun sebebi de daha yeni sayılacak doğumumdan sonra, vücudumun eski düzenine dönmemiş olması.
Şimdi yardım istediğim konuya gelirsek, iki bebeği arasında 14-15 ay olan arkadaşlar var mı?
Yaşadığınız zorluklar ve geçirdiğiniz süreç nasıldı?
İki bebeğim için ayrı üzülüyorum.
Karnımdaki can için kendime iyi bakmam, yatıp dinlenmem lazım ama imkansız.
Oğlum zaten sürekli kucağımda, dışarı çıktığımızda bile kucağımda gezer.
Eşyasıyla, kendisiyle, arabasıyla derken 20 kilodan fazla ağırlık taşıyorum istemsiz.
Kendimi yormamam, düzgün beslenmem, uyumam söz konusu bile değilken, şimdi bezelye kadar olan yavrumu nasıl sağlıkla dünyaya getireceğim diye beynim patlayacak.
Oğlum için ise içim içimi yiyiyor.
Oldukça haylaz, yaramaz ve ilgi aşığı şimdiden.
Yeni yeni tutunarak kalkmaya başladı, evin içinde sürekli peşindeyim yoksa dağları devirir.
Her şeyimiz bir sorun ve annesine bu kadar ihtiyacı olduğu bir dönemde onu eksik bırakacak olmak vicdanımı sızlatıyor.
Maddi olarak da epey bir zorlayacak bizi gebeliğim.
Çok şükür durumumuz iyi ama, elbette hayatımızda feragat etmemiz gereken şeyler olacak.
Daha minnacık bebeğimin bile hayatı değişecek.
Kimselere diyemedim, cinsiyetini öğrenene kadar da ailemiz dahil paylaşmayı düşünmüyorum.
Varsa yaşayan, bana tecrübeleriyle yardımcı olursa çok sevinirim.
İlk açtığım konu, bebeğime kısmetmiş...
1 hafta sonra 8 aylık olacak bir erkek bebeğim var ve ben yeniden hamile olduğumu öğrendim.
Üzüntü, sevinç, korku, heyacan ne varsa yaşıyorum.
İlk bebeğim gibi bu da en azından benim için plansız bir gebelik.
Nasıl oldu bir türlü aklım ermiyor, tek şüpheli ilişkide ertesi gün hapı kullandım.
Ona rağmen 7 haftalık hamileyim.
Gelişmesine göre doktorumun dediği, son adetten hemen sonra yumurtlama gerçekleşmiş.
Ovulasyon dönemi 12-14 gün olması gerekirken ilk 5 günde olmuş.
Bunun sebebi de daha yeni sayılacak doğumumdan sonra, vücudumun eski düzenine dönmemiş olması.
Şimdi yardım istediğim konuya gelirsek, iki bebeği arasında 14-15 ay olan arkadaşlar var mı?
Yaşadığınız zorluklar ve geçirdiğiniz süreç nasıldı?
İki bebeğim için ayrı üzülüyorum.
Karnımdaki can için kendime iyi bakmam, yatıp dinlenmem lazım ama imkansız.
Oğlum zaten sürekli kucağımda, dışarı çıktığımızda bile kucağımda gezer.
Eşyasıyla, kendisiyle, arabasıyla derken 20 kilodan fazla ağırlık taşıyorum istemsiz.
Kendimi yormamam, düzgün beslenmem, uyumam söz konusu bile değilken, şimdi bezelye kadar olan yavrumu nasıl sağlıkla dünyaya getireceğim diye beynim patlayacak.
Oğlum için ise içim içimi yiyiyor.
Oldukça haylaz, yaramaz ve ilgi aşığı şimdiden.
Yeni yeni tutunarak kalkmaya başladı, evin içinde sürekli peşindeyim yoksa dağları devirir.
Her şeyimiz bir sorun ve annesine bu kadar ihtiyacı olduğu bir dönemde onu eksik bırakacak olmak vicdanımı sızlatıyor.
Maddi olarak da epey bir zorlayacak bizi gebeliğim.
Çok şükür durumumuz iyi ama, elbette hayatımızda feragat etmemiz gereken şeyler olacak.
Daha minnacık bebeğimin bile hayatı değişecek.
Kimselere diyemedim, cinsiyetini öğrenene kadar da ailemiz dahil paylaşmayı düşünmüyorum.
Varsa yaşayan, bana tecrübeleriyle yardımcı olursa çok sevinirim.