Kızlar cok kötü oldum. Nedensizce aglıyorum 2 saattir. 6 aylık hamileyim bi kızım var 21 aylık. bugün misafirliğe gittik arkadaslarımın cocukları vardı 5 aylık ve 1 yaşa yakın onlarla biraz ilgilendim. Bi baktım kızım orda okadar masum bana bakıyo ki. Kendi kendine salıncak vardı oynadı çocuklarla sallandı onlar aglarken şaşkın şaşkın etrafa bana bakıyordu felan. Seviyor da cocukları. Eşim eve gelince çocuğa orda hiç bakmadın ordaki çocuklarla ilgilenirken nasıl bakıyodu felan dedi. Şimdi uyudu gözümün onunden o bakışları gitmiyor 1 saat bile olsa onu ilgisiz bıraktım sanki doğum yapınca herşey değişecek düzenimiz değişecek gibi hissediyorum sanki böyle herşey daha iyiydi doğum yapınca kızımı sevemiycem fırsatım bile olmayacak gibi hissediyorum şimdi rahat rahat sevip öpebiliyorum gözlerim şişti aglamaktan. Eşimde tuz biber ekti sağolsun.. çevremdeki herkes zor olacak gibi şeyler söylüyor doğum yapınca. Geçen hemşire bile kan alırken Allah yardımcın olsun çok zor olur peşpeşe vs dedi. kızıma karşı çok tuhaf hisler hissediyorum ona üzülüyorum istemsizce. Hali hareketleri gözümün onune geliyor içime çok kötü bişey oturdu kızlar
Çok üzgünüm paylaşmak istedim sadece
Çok üzgünüm paylaşmak istedim sadece