• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci buluşma

mihrr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
132
11
98
Gaziantep
Merhaba hanımlar. Ben 27 yaşında bir öğretmenim. Yaklaşık üç hafta önce 35 yaşında biriyle tanıştırildim. O d doktor. Memleketten zorunlu hizmetini yaptığı yere giderken yolunun üzerinde bulunan benim zorunlu hizmetimiz yaptığım şehre geldi. Oturduk kahve vs. içtik. Bu arada gelmeden önce fotoğrafımı istedi gönderdim. Ben öyle fotoğrafında olduğumdan güzel çıkan birol değilim. Kendime göre güzelim de. En azından öyle sanıyorum:-) neyse ben görüşmeye giderken yine olmayacak diye gittim. Çünkü genelde bu tarz görüşmelerde olumlu sonuç alamıyorum. Olmaz zaten düşüncesinde olduğum için de pek özenmedim kendime. An çok pişman oldum tabi. Çünkü görüşmenin sonunda çocuğun sohbetinden çok etkilenmiş bir şekilde kalktım. Bu arada yakışıklı diyemem çirkin de demem. Beni zaten sohbeti ve entelektüel kimliği etkiledi. Erkeklerde buna dikkat ederim ben. Yaşı gereği belki de olgun tavrı hoşuma gitti. Ben ikinci bir kez görüşme umuduyla ayrıldım kahveden sonra. Ama beni aramadı. Ben onu aradım. "Ikinci kez görüşmeye değer bulduğumu, sohbetini güzel bulduğumu" söyledim. "Ben de evlilik adına bir his oluşmadı ama istersen, sen öyle düşünüyorsan ben yine gelirim yine sohbet ederiz" dedi. Ben de "bunu 1 saatte anlayabilir misin ki" dedim. "Bende de bir elektrik oluşmadı ama en azından bir kez daha oturup konuşabiliriz diye düşündüm" dedim. Neyse senin için ilk görüşme önemli ise, böyle tecrübe ettiysen ikinci kez görüşmenin anlamı olmaz herhalde dedim. Vedalaştık ve kapattık telefonu. Aradan birkaç geçti. Benim hala aklımda idi sohbeti nezaketi tavrı. Kendi kendime şöyle dedim."Mihri uzun zamandır ilk defa birinden hoslndin bir kez daha görüş ne kaybedersin" dedim. En azından bir pişmanlık olmasın aylar ya da yıllar sonra dedim ve çocuğa mesaj attım, şöyle yazdim: Merhaba, nasılsın? Aklımda kalan hoş ve merak uyandırıcı bir bir sohbet henüz numaranı silmemisken beni bu mesajı yazmaya zorladı. Şu cevabı verdi: Neydi merak ettiğiniz şey. Ben de şunu yazdım: Bu biraz uzun olabilir. Eğer bir gün müsait olursanız size bir kahve ısmarlamak isterim. O da olur dedi. Ben de en son o zaman memlekete yolunuz düştüğünde sömestr veya yılbaşı dolaylarında ya da baska bir gün bana haber verirseniz sevinirim dedim kahve ısmarlamak icin :-) dolayısıyla şimdi ondan haber bekliyorum sabırsızlıkla. Ben ilk buluşmada malesef akıl tutulması oldu sanırım yeterince özenmemiştim. Kalın giymişti. Beni biraz kilolu hile sanmış olabilir. Daha doğrusu ilk kez görüşeceğim insana kendimi pazarlıyor gibi görünmek istememiştim. Ama erkekler nasıl düşünür bilmem. Yani beni ararsa gerçekten güzel görünerek gitmek istiyorum. Ve sizce fikri değişebilir mi erkekler konusunda tecrübeli olanlar fikrini söylerse sevinirim çok:-) uzun olmuş olabilir şimdiden teşekkür ederim.

Bence bunun kalın giyinmekle fazla bakımlı olmakla bir alakası olduğunu düşünmüyorum.
Sonuçta siz balık etli, çok makyaj yapmayı sevmeyen biri de olabilirsiniz, öyle beğenmeliydi.
Yazdıklarınızdan yola çıkarak bu beyfendi sizden hiç elektrik alamamış bence, çünkü duygularınızı az da olsa ifade ettiğiniz mesaja "neydi merak ettiğiniz şey?" demiş. Gayet soğuk.
Biraz ısrarcı davranmışsınız.

Israrcı davranmayın.. Sanki kendinizi ona kanıtlamak zorunda gibi bir his bırakıyorsunuz gibi.. Bu tip gönül işleri ısrara gelmiyor, ilkte elektrik alamamış olabilir ama keşke niyeti evlilikse eğer, kendisi 2. görüşmeyi isteseymiş.. İnşallah üzülmezsiniz, gönlünüzün istediği olur..

Israrcı davranmayın.. Sanki kendinizi ona kanıtlamak zorunda gibi bir his bırakıyorsunuz gibi.. Bu tip gönül işleri ısrara gelmiyor, ilkte elektrik alamamış olabilir ama keşke niyeti evlilikse eğer, kendisi 2. görüşmeyi isteseymiş.. İnşallah üzülmezsiniz, gönlünüzün istediği olur..
Aslında ısrarcı oldugumu dusunmemistim. Çünkü kendisi doğrudan eğer sen böyle düşünüyorsanız görüşelim dedi. Çünkü ben on inen bir saatte nasıl elektrik alır ki dedim. Ben de de bir elektrikten ziyade ikinci kez görüşme isteği oldu. Netice de nasip ikinci görüşmede belki bana itici gelecek ya da daha çok beğeneceğim bilmiyorum ki. Benim tuhaf bulduğum 35 yaşında bir adamın ilk görüşmede bir beklenti içinde olması. Biz insan belli bir yaştan sonra ilk görüşme de pek bir şey hissetmiyoruz sanki. Ya da ben öyleyim. Bilmiyorum. Ben zaten nasip diyorum sadece keşke demek istemem o yüzden bu teklifi yaptım.Teşekkür ederim bu arada :-)

Aslında ısrarcı oldugumu dusunmemistim. Çünkü kendisi doğrudan eğer sen böyle düşünüyorsanız görüşelim dedi. Çünkü ben on inen bir saatte nasıl elektrik alır ki dedim. Ben de de bir elektrikten ziyade ikinci kez görüşme isteği oldu. Netice de nasip ikinci görüşmede belki bana itici gelecek ya da daha çok beğeneceğim bilmiyorum ki. Benim tuhaf bulduğum 35 yaşında bir adamın ilk görüşmede bir beklenti içinde olması. Biz insan belli bir yaştan sonra ilk görüşme de pek bir şey hissetmiyoruz sanki. Ya da ben öyleyim. Bilmiyorum. Ben zaten nasip diyorum sadece keşke demek istemem o yüzden bu teklifi yaptım.Teşekkür ederim bu arada :-)
Hakkınızda hayırlısı olsun, nasip ise beri, nasip değil ise geri gitsin derler.. :))
Sadece doktorlar ile ilgili küçük bir eleştirim var, adamların ego tavan yapmış yahu :KK48:
Çevremde gördüklerimden yola çıkarak söylüyorum, her bayana mavi boncuk dağıtıyorlar, geneldesi biriyle görüşüyor bu arada, ayrıca seni şununla tanıştırıyım deyincede red etmiyorlar :KK43:
İnşallah sizin gönlünüze göre olsun.. Bunu canı gönülden dilerim..

Hakkınızda hayırlısı olsun, nasip ise beri, nasip değil ise geri gitsin derler.. :))
Sadece doktorlar ile ilgili küçük bir eleştirim var, adamların ego tavan yapmış yahu :KK48:
Çevremde gördüklerimden yola çıkarak söylüyorum, her bayana mavi boncuk dağıtıyorlar, geneldesi biriyle görüşüyor bu arada, ayrıca seni şununla tanıştırıyım deyincede red etmiyorlar :KK43:

Çok teşekkür ederim. Evet doktorlar hakkında benim de malesef çok iyi bir intibak yok. Ben bazı şeyleri anlayamadım. Belki de talibi çoktur. Benimhosuma giden inançlı biri olmasıydı. Vakit namazi filan biliyormuş o yüzden belki mütevazıdir diye düşünmüştüm:-) cok teşekkürler. Iyi niyetiniz için:-)

ay aman bıraksana ısrarcı olarak görsün ne var bunda canım
aradan zaman geçince pişman olacagına denedim olmadı diye güler geçersin .
dünya 3 günlük emin olki ölüm iki kaşının arasında . .
gül. eğlen.iyilikyap vs
tamam abart demiyorum ama gurur gurur diyede belkide mutlu olacagın birini kaybetme.
niye herşeyi erkeklerden bekliyoruz?

ay aman bıraksana ısrarcı olarak görsün ne var bunda canım
aradan zaman geçince pişman olacagına denedim olmadı diye güler geçersin .
dünya 3 günlük emin olki ölüm iki kaşının arasında . .
gül. eğlen.iyilikyap vs
tamam abart demiyorum ama gurur gurur diyede belkide mutlu olacagın birini kaybetme.
niye herşeyi erkeklerden bekliyoruz?
Tam olarak böyle düşünüyorum. Pişman olmak istemem. Ben ona bayilip ölmedim zaten. Sadece bir kez daha görüşeyim. Özenli gideyim. Bu defa da olmazsa nasip deyip önüme bakacağım:-) çok teşekkür ederim:-)

Tam olarak böyle düşünüyorum. Pişman olmak istemem. Ben ona bayilip ölmedim zaten. Sadece bir kez daha görüşeyim. Özenli gideyim. Bu defa da olmazsa nasip deyip önüme bakacağım:-) çok teşekkür ederim:-)

Adam açık açık elektrik alamadığını söylemiş. Pişman olmak istemem gibi avuntularla vakit kaybetmeyin. Zorla kendinizi kabul ettirmek isteyen bir kadın konumuna düşmüşsünüz, kendinizi kandırmayın, önünüze bakın.

Adam açık açık elektrik alamadığını söylemiş. Pişman olmak istemem gibi avuntularla vakit kaybetmeyin. Zorla kendinizi kabul ettirmek isteyen bir kadın konumuna düşmüşsünüz, kendinizi kandırmayın, önünüze bakın.
Zorladı kendimi kabul ettirme gibi bi niyetim yok aslında amacım bir kere daha görüşmek sadece. Peşinden koşmayı ısrar etmeyi düşünmüyorum hiç. Bana uygun olup olmadığını da bilmiyorum. teşekkür ederim fikriniz için.:-)

Merhaba nasılsın mesajına , merak ettiğin şey ne diye cevap veren hödük mü çok nazik miş bırak ya besbelli seni begenmemiş işte nıye ısrar ediyorsun , bazen esra erolu ızlerım orada da begenmezler tipini elektrik alamadım derler sonra ya bi görüş ilk buluşmada anlayamazsın diyenler çıkar ama nafile begenmemiş se kolay kolay fikri değişmez boşuna vakit harcamayın .

Merhaba nasılsın mesajına , merak ettiğin şey ne diye cevap veren hödük mü çok nazik miş bırak ya besbelli seni begenmemiş işte nıye ısrar ediyorsun , bazen esra erolu ızlerım orada da begenmezler tipini elektrik alamadım derler sonra ya bi görüş ilk buluşmada anlayamazsın diyenler çıkar ama nafile begenmemiş se kolay kolay fikri değişmez boşuna vakit harcamayın .

Benim de zaten farklı bakışacılarına ihtiyacım var. Her türlü yoruma açığım. Teşekkür ederim:-)

Fikri olanlar yok mu :-) mesela ikinci görüşmeye nasıl gitmeliyim? Nasıl görünmeliyim?

Bence okuduklarımdan anladığım siz de aman aman bi elektrik alamadığınızı söylemenize rağmen 2. görüşmeyi şu yüzden teklif ettiniz:

'' Ben zaten yine olmayacak diye özenmeden gittim, kalın giyindim şişman göründüm ,aslında güzelim beni beğenmedi.
2. görüşmede bi süslenip kuşanayım da o zaman görsün.''

Vurgu hep dış görünüşe yapılmış,başka bir şey bu etkileme/etkilenme.

Bir gülüş, bi parlayan bi çift göz yeter.

Fikrinin değişcebileceğine inanmıyorum, ama siz yine bi deneyin tabi teklifi kabul ederse..

Back
X