Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan ver acilden beta çıkar testlerle hiç uğraşmaMerhaba kızçeler 26 Haziran transfer tarihimdi bugün 9. Gün 6 . Günden beri test yapıyorum ama hep silik olarak çıkıyor korkuyorum neden ki koyulasmıyor. Bir baksanız
Benimde böyle maalesef yarın kan vericem bence sizde bir an evvel kan verinBuda bugün yaptım sanki aynı hep
Verdin mi kan benim 97.82 çıktıBenimde böyle maalesef yarın kan vericem bence sizde bir an evvel kan verin
Verdim 57 çıktı benimde inşallah sağlıkla ilerlerVerdin mi kan benim 97.82 çıktı
Belkide geç yerleşmiştir allahım ne olursun hepimizin yüzünü güldürsün inşallah sağlıkla ilerlerVerdim 57 çıktı benimde inşallah sağlıkla ilerler![]()
Benim değer 382 olmuştu geçen hafta erken gebelikte silik çıkmıştı bazen testlere güven olmuyor en sağlıklısı kan testi. Sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba kızçeler 26 Haziran transfer tarihimdi bugün 9. Gün 6 . Günden beri test yapıyorum ama hep silik olarak çıkıyor korkuyorum neden ki koyulasmıyor. Bir baksanız
Evet bende öyle düşünüyorum geç döllenme olmuş olabilir inşallah canım inşallah aminBelkide geç yerleşmiştir allahım ne olursun hepimizin yüzünü güldürsün inşallah sağlıkla ilerler
Merhaba bu testi transferden kac gun sonra yaptiniz benimki de benzer cikti daBuda bugün yaptım sanki aynı hep
Geç dollenme değil geç tutunma:) normal gebelik diline alışmış herkes. Tüp Bebek zaten döllenmiş oluyor. Geriye tutunma kalıyor:)) Değeriniz katlanır insallah önemli olan buEvet bende öyle düşünüyorum geç döllenme olmuş olabilir inşallah canım inşallah amin
Amin inşallahGeç dollenme değil geç tutunma:) normal gebelik diline alışmış herkes. Tüp Bebek zaten döllenmiş oluyor. Geriye tutunma kalıyor:)) Değeriniz katlanır insallah önemli olan bu![]()