İkinci çizgi silik çıktı hamile miyim ? Lütfen yardımcı olun 🥹💖

Ben adet oldum az önce bu Ay da maalesef olmadı nasip

Kızlar bunda görebiliyor musunuz chat gbt silik çizgi var diyor ısrarla ben yok diyorum o var diyor
Ya o manyak yaaa benim pozitif Olan ovulasyon testime pozitif değil diyordu burdada yok gibi ama hafif yansıma mi var bilemiyorum çıplak gözle gorebiliyosan vardır yoksa yoktur chatgbt'ye bakma sen

Ya o manyak yaaa benim pozitif Olan ovulasyon testime pozitif değil diyordu burdada yok gibi ama hafif yansıma mi var bilemiyorum çıplak gözle gorebiliyosan vardır yoksa yoktur chatgbt'ye bakma sen
Valla yok gibi sanki işten dönünce tekrar test yapıcam merakımdan ölürüm laboquik almıştım iki saat sıvı almasam yeterli olur mu acaba

Valla yok gibi sanki işten dönünce tekrar test yapıcam merakımdan ölürüm laboquik almıştım iki saat sıvı almasam yeterli olur mu acaba
Bence yarın yap onuda ilk idrarla.. acele etme derim

Merhaba biraz geç oldu kusura bakmayın o gün içinde kan verdim betam 91 çıktı hamileymişim
Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende 2 gün önce 34 le hamile olduğumu öğrendim ama lekelenmelerim var Dr progestan vermişti inşallah kimyasal değildir devam eder sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…