Ben adet oldum az önce bu Ay da maalesef olmadı nasipİnşallah olmayız ikimizde hamileyizdir bende biraz araştırdım bazıları hamileliğimi o testle öğrendim diyor bazıları güvenmeyin diyor farklı bir test alıp gelecek şimdi eşim onunla deneyeceğim eşim benden daha heyecanlı
Testinin markası ne freely ise çok umutlanma kan ver direk bana pozitif gösterdi ama adet oldum az önceEki Görüntüle 3618444 Kızlar üstteki sabahki yaptığım alttakini de 5 dk önce yaptım o da silik çıktıbirkaç gün daha durup kan tahlili verelim bakalım
Ya o manyak yaaa benim pozitif Olan ovulasyon testime pozitif değil diyorduKızlar bunda görebiliyor musunuz chat gbt silik çizgi var diyor ısrarla ben yok diyorum o var diyor
Birkaç kez daha bu markayı denemiştim aylar öncesinde onlarda negatif çıkmıştı hep bu sefer silik çıkınca marka güvenilir
Valla yok gibi sanki işten dönünce tekrar test yapıcam merakımdan ölürümYa o manyak yaaa benim pozitif Olan ovulasyon testime pozitif değil diyorduburdada yok gibi ama hafif yansıma mi var bilemiyorum çıplak gözle gorebiliyosan vardır yoksa yoktur chatgbt'ye bakma sen
Bence yarın yap onuda ilk idrarla.. acele etme derimValla yok gibi sanki işten dönünce tekrar test yapıcam merakımdan ölürümlaboquik almıştım iki saat sıvı almasam yeterli olur mu acaba
Kan testi verdim bakalım sonuç bekliyorumEki Görüntüle 3618444 Kızlar üstteki sabahki yaptığım alttakini de 5 dk önce yaptım o da silik çıktıbirkaç gün daha durup kan tahlili verelim bakalım
Biri freely biri days doctor du kan verdim bakalım sonuç bekliyorumTestinin markası ne freely ise çok umutlanma kan ver direk bana pozitif gösterdi ama adet oldum az önce
Rabbim doğru zamanda hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşallah üzülmeeBen adet oldum az önce bu Ay da maalesef olmadı nasip
Amin canım inşallahRabbim doğru zamanda hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşallah üzülmee
Hayırlı güzel haberler alırsın inşallah canımBiri freely biri days doctor du kan verdim bakalım sonuç bekliyorum
Çıktı mı sonucun bende verdim bekliyorumKan testi verdim bakalım sonuç bekliyorum
Kan testi verdim bakalım sonuç bekliyorum
Kan sonucunuz ne oldu acabaBiri freely biri days doctor du kan verdim bakalım sonuç bekliyorum
Kan sonucun ne oldu hiç yazmadın hamilesindir inşallahKan testi verdim bakalım sonuç bekliyorum
Merhaba biraz geç oldu ama o gün içinde kan verdim dayanamadım 91 çıktı betam hamileyimÇıktı mı sonucun bende verdim bekliyorum
Sizin sonuç ne olduÇıktı mı sonucun bende verdim bekliyorum
Merhaba biraz geç oldu kusura bakmayın o gün içinde kan verdim betam 91 çıktı hamileymişimKan sonucun ne oldu hiç yazmadın hamilesindir inşallah
Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende 2 gün önce 34 le hamile olduğumu öğrendim ama lekelenmelerim var Dr progestan vermişti inşallah kimyasal değildir devam eder sağlıklaMerhaba biraz geç oldu kusura bakmayın o gün içinde kan verdim betam 91 çıktı hamileymişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?