• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci çizgi silik çıktı hamile miyim ? Lütfen yardımcı olun 🥹💖

IMG_2285.webp
Kızlar üstteki sabahki yaptığım alttakini de 5 dk önce yaptım o da silik çıktı 🤭 birkaç gün daha durup kan tahlili verelim bakalım 🥹💖

İnşallah olmayız ikimizde hamileyizdir bende biraz araştırdım bazıları hamileliğimi o testle öğrendim diyor bazıları güvenmeyin diyor farklı bir test alıp gelecek şimdi eşim onunla deneyeceğim eşim benden daha heyecanlı 🤭😂
Ben adet oldum az önce bu Ay da maalesef olmadı nasip 🥺

Kızlar bunda görebiliyor musunuz chat gbt silik çizgi var diyor ısrarla ben yok diyorum o var diyor 😂
Ya o manyak yaaa benim pozitif Olan ovulasyon testime pozitif değil diyordu 😂🤦🏻‍♀️ burdada yok gibi ama hafif yansıma mi var bilemiyorum çıplak gözle gorebiliyosan vardır yoksa yoktur chatgbt'ye bakma sen 😂

Ya o manyak yaaa benim pozitif Olan ovulasyon testime pozitif değil diyordu 😂🤦🏻‍♀️ burdada yok gibi ama hafif yansıma mi var bilemiyorum çıplak gözle gorebiliyosan vardır yoksa yoktur chatgbt'ye bakma sen 😂
Valla yok gibi sanki işten dönünce tekrar test yapıcam merakımdan ölürüm 😂laboquik almıştım iki saat sıvı almasam yeterli olur mu acaba

Valla yok gibi sanki işten dönünce tekrar test yapıcam merakımdan ölürüm 😂laboquik almıştım iki saat sıvı almasam yeterli olur mu acaba
Bence yarın yap onuda ilk idrarla.. acele etme derim

Merhaba biraz geç oldu kusura bakmayın o gün içinde kan verdim betam 91 çıktı hamileymişim 🫶🏻
Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende 2 gün önce 34 le hamile olduğumu öğrendim ama lekelenmelerim var Dr progestan vermişti inşallah kimyasal değildir devam eder sağlıkla

Back
X