ikinci çizgi silik çıktı yardım kızlar

zelalllll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2016
26
15
88
kızlar bugün adetim 5 gün geçti hiç adet ve gebelik belirtimde yok sadece arada sol kasığım battı.idrarda gebelik testinde ikinci çizgi silik çıktı.5 gün için silik çıkması normal mi daha belirgin olması gerekmez miydi böyle olupta sağlıklı gebelik yaşayanınız var mı ? 10 aydır negatif sonuç alınca inanamıyorum

Hamilesin Can'ım galiba hayırlı olsun. Geç döllenmedir . Herkeste hcg aynı olmuyor . Kızımda idrarda hep negatifti

ayyy inşallah canım ya ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah. cuma günü kanda baktırcam inşallah güzel sonuçlar alırım

Yarın yap yine test mutlaka biraz daha netleşir. Sağlıkla kıcağına al inşlh

ben varim canim 5gun gecmisti 6.gunde yaptim hatta erken hamilelik testlerinden 5gun once bile cikar diyenlerden silik cizgi cikti..gec dollenme dedi doktor cok sukur 21.haftamiza saglikla geldik..sende kan testi yaptir bence hamilesin hayirli olsun canim..

Benim 14.gün öğlen negatif çıktı 15.inci gün ilk idrarla silik çıktı. geç döllenmeymiş. yüksek ihtimalle gebesin. yarın bir test daha yap mümkünse :) hayırlı olsun inşallah :)

Canim gec dollenme oldugu icin, silik cikmistir.Kan ver yarin tebrik ederim bu arada :))

Canım çok tebrikler inşallah hamilesindir kullandığın testin markası ne acaba bazı mimli markalar var da

canım benimde 1 haftaya kadar senin gibi sıkıntım vardı 3 gün gecikmiştim adette benim çok düzenli olduğu için şüphelendim gebelik testi yaptım silik çıktı diğer gün kan tahlili yaptım gebeyim şuanda silik testen 3 günü tekrar testi yaptım elimde vardı kalmasın diye :) bu defa hemen ikiside belirginleşti :) şimdi yarın muayeneye gidiyorum

Allah kucağınıda almayı nasip etsin canım . şüphede olmak çok kötü

Hamilesin canim benimde oyle olmuştu ikincisi silik cikti genelde 5 ci haftada silik cikar ki sende 5 ci haftana girmis oluyorsun hadi gözün aydin allah kavustursun insalah
en yakin zamanda bir uzmanla randevu al ve ggörüş gebelik kesesini gorursun insalah ayyyyyyy ay aramiza bir hamis daha katilcak hayirlisi ile :))))

Benim de 5. Güne kadar bi şey yoktu. 5. Gün çook aşiri silik çizgi çikmişti. Geç döllenmeymiş. Muhtemelen senin de öyle olmuş. Hayirli olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…