ben varim canim 5gun gecmisti 6.gunde yaptim hatta erken hamilelik testlerinden 5gun once bile cikar diyenlerden silik cizgi cikti..gec dollenme dedi doktor cok sukur 21.haftamiza saglikla geldik..sende kan testi yaptir bence hamilesin hayirli olsun canim..kızlar bugün adetim 5 gün geçti hiç adet ve gebelik belirtimde yok sadece arada sol kasığım battı.idrarda gebelik testinde ikinci çizgi silik çıktı.5 gün için silik çıkması normal mi daha belirgin olması gerekmez miydi böyle olupta sağlıklı gebelik yaşayanınız var mı ? 10 aydır negatif sonuç alınca inanamıyorum
yarın sabahı heycanla bekliyorum :)Yarın yap yine test mutlaka biraz daha netleşir. Sağlıkla kıcağına al inşlh
sağolasın canım inşallah benimkide sizlerin gibi güzel sonuçlanırBenim 14.gün öğlen negatif çıktı 15.inci gün ilk idrarla silik çıktı. geç döllenmeymiş. yüksek ihtimalle gebesin. yarın bir test daha yap mümkünse :) hayırlı olsun inşallah :)
sağolasın canım inşallah benimkide sizlerin gibi güzel sonuçlanır
Canim gec dollenme oldugu icin, silik cikmistir.Kan ver yarin tebrik ederim bu arada :))kızlar bugün adetim 5 gün geçti hiç adet ve gebelik belirtimde yok sadece arada sol kasığım battı.idrarda gebelik testinde ikinci çizgi silik çıktı.5 gün için silik çıkması normal mi daha belirgin olması gerekmez miydi böyle olupta sağlıklı gebelik yaşayanınız var mı ? 10 aydır negatif sonuç alınca inanamıyorum
amin inşallah canım hamileyimdirTebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
teşekkür ederim canım inşallah geç döllenmedir. kanı cuma vercem inşallah cumaya randevu aldımCanim gec dollenme oldugu icin, silik cikmistir.Kan ver yarin tebrik ederim bu arada :))
freely gebelik testi canım mimli mi odaCanım çok tebrikler inşallah hamilesindir kullandığın testin markası ne acaba bazı mimli markalar var da
Allah kucağınıda almayı nasip etsin canım . şüphede olmak çok kötücanım benimde 1 haftaya kadar senin gibi sıkıntım vardı 3 gün gecikmiştim adette benim çok düzenli olduğu için şüphelendim gebelik testi yaptım silik çıktı diğer gün kan tahlili yaptım gebeyim şuanda silik testen 3 günü tekrar testi yaptım elimde vardı kalmasın diye :) bu defa hemen ikiside belirginleşti :) şimdi yarın muayeneye gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?