Baya oldu 16 günden fazla oldu yumurtlamama reglde olmuyorum 3 gündür o yüzden ümitlendim ama erken gebelik testinde böyle sonradan çıkması yanıltıcımı oluyor?İlk 10 dakikadan sonra erken gebelik testlerinde bu çizgiler çıkıyor. Yarın sabah tekrar yapmanız daha iyi olabilir. Şüpheli ilişkiniz üzerinden kaç gün geçti?
Nimo diye bir test eczaneden almıştım bu sabahHangi test
Negatif evet korkmayınadetim 14 gün gecikti daha nişanlıyım tam birleşme olmadu 13 gün test tapmıştım böyle negarif dimi ya ? çünkü istemiyorum det olmak istiyorum ya Eki Görüntüle 3557627
olsa çıkardı dimi ? çok teşekkürlerNegatif evet korkmayın
Çıkardı evetolsa çıkardı dimi ? çok teşekkürler
Yalancı pozitif verdiği söyleniyordu bende de hafif silik vardı kan verdim negaitfNimo diye bir test eczaneden almıştım bu sabah
Ya bende soru sorcaktimdaÇıkardı evet
Yaa o zaman benimkide yalancı pozitiftirYalancı pozitif verdiği söyleniyordu bende de hafif silik vardı kan verdim negaitf
Hic belli olma kan ver bence adete ne kadar varYaa o zaman benimkide yalancı pozitiftir
Adetim geçti 2-3 gün akıntı geliyor ama adetim gelmiyor işte testte 10-15 dk sonra böyle olunca bi ümitlendimHic belli olma kan ver bence adete ne kadar var
Adetin gecmisse vardır benceAdetim geçti 2-3 gün akıntı geliyor ama adetim gelmiyor işte testte 10-15 dk sonra böyle olunca bi ümitlendim
Peki naşta çıkmayıp sonra neden çıkmış olabilir sizce hamile miyim yaAdetin gecmisse vardır bence
Bu erken gebelik testi genelde kuruma çizgisi vermez ama yalancı pozitif verdiği oluyormuş bende şuan öyle adeti bekliyorum test silik çıkınca kan vermiştim negatifti iki gün sonra yine verdim daha da düşük ve negatif ama test niye silik çıktı ben anlamadım benimde kafa allak bullak anca bekliyorum 3 günPeki naşta çıkmayıp sonra neden çıkmış olabilir sizce hamile miyim ya
Off aynı durumdayız ben kan vermedim gerçi ama inşallah ikimizde hamileyizdir canım insan arafta kalıyor böyle silik görünce deBu erken gebelik testi genelde kuruma çizgisi vermez ama yalancı pozitif verdiği oluyormuş bende şuan öyle adeti bekliyorum test silik çıkınca kan vermiştim negatifti iki gün sonra yine verdim daha da düşük ve negatif ama test niye silik çıktı ben anlamadım benimde kafa allak bullak anca bekliyorum 3 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?