Bende dün üzüldüm baya ama allah büyük verir illaki hayirlisi olsun canım inşallah sen bana bende sana güzel haberler veririzAmiin guzel haberler verelim insAllah birbirimizebende 2 gune kesin olurum foto cektigimde cok net kendim goruyorumdum ama simdi teste baktim hic bisey gorunmuyor hic umudumda kalmadi bu ayda olmadi nasip
Kuzum baktım ama belki benim telefonun kalitesi iyi değildir, zaten foto yükleyince kalite düştüğü için senin kadar net göremiyoruzTamamen katiliyorumelde degilde beklemek keske beklesem dogru olan o ama isteyen biri icin adete 1 hafta kala direk testler baslaniliyor sizde mi gormuyorsunuz cizgiyi hafif kirmiziyi
Ama bence yok ya illa olsa tek ben gormezdim esimde zar zor gorduKuzum baktım ama belki benim telefonun kalitesi iyi değildir, zaten foto yükleyince kalite düştüğü için senin kadar net göremiyoruz
İnşallah hamilesindir
Ne zamandır istiyorsun? Doktora gittin mi? Gittiysen hormon testlerin v.s nasıl çıktı, Bir sorun var mı?
merak etdim canım adetin geldimi inşallah gelmemiştirAma bence yok ya illa olsa tek ben gormezdim esimde zar zor gorducok olmadi aslinda 6 ay olacak evet yeni gittim testleeim hepsi guzel östrojen biraz yuksek cikti ama doktor normol dedi bazen inip bazen yukseliyormus ama ultrasyon falan yapmadim daha erken dedi 1 sene dolsun oyle dedi ama sacma bence bisey varsa erkenden ogrenirdik
Negatif maalesefYine tek ben mi goruyorum arkadaslar kac kez boyle gorup adet oldum ama akillanmiyorum adetime 3 gun kaldi buda erken hamilelik testi olsaydi net cikardi sanirim erken testle degil mi?
*regl olacak.Merhaba arkadaşlar , ben regel geçikmem var 6 gün oldu, ve 15.11.22 evde test yaptim silik çikti sora hastaneye gittim kaan verdim sonuç negatif <5,00 böyle bir rakam çikti raporda. Doktor muyane etti ne kist var ne Birşey regel olmasin gel regel sokuturucu verecem dedi.. ama ben gitmedim .. ve o günden beri evde hala test yapyourum hala 2 çizgi çikyour anlamdim gitti.. ve her yerim ağrıyoursizce neler oluyor?
*regl olacak.
Başka bir kurumda kan verdiniz miözel bir klinikte Kaan verdim ,
*regl olacak.
Başka bir kurumda kan verdiniz mi?
*regl olacak.
Başka bir kurumda kan verdiniz mip
Pardon hastanede değil özel bir saglik klinkte Kaan verdim, hastanede degil.. ve Hayir sadece klinikte verdim kan.. birde 25 dkk sonuç çikti*regl olacak.
Başka bir kurumda kan verdiniz mi?
Kaset testler çok yanılmaz, beta değeri olmasa silik çizgi çıkmazdı. Bı hastane de kan ver bencePardon hastanede değil özel bir saglik klinkte Kaan verdim, hastanede degil.. ve Hayir sadece klinikte verdim kan.. birde 25 dkk sonuç çikti
Arkadaşlarda öyle düşünüyorlar.. pazartesi gidecem baktiricam :)Kaset testler çok yanılmaz, beta değeri olmasa silik çizgi çıkmazdı. Bı hastane de kan ver bence
Başka bir yerde kan verseniz daha sağlıklı olur gibi görünüyorPardon hastanede değil özel bir saglik klinkte Kaan verdim, hastanede degil.. ve Hayir sadece klinikte verdim kan.. birde 25 dkk sonuç çikti
Geldi canim hemde bekledigimde 2 gun erken cok uzuldummerak etdim canım adetin geldimi inşallah gelmemiştir
Merhaba hastanede kan testi verdim pozitif çıktı değerim 64.25 :) daha çok yeniBaşka bir yerde kan verseniz daha sağlıklı olur gibi görünüyor
Bende hastalandımGeldi canim hemde bekledigimde 2 gun erken cok uzuldum
Nasip olmadi canim diger aya diyelim ama baya umudum bitti vallaBende hastalandım
Üzülme canım olur inşallah 1 yıldır evliyim ama hala umutluyum sen kaç yaşındasın ne kadar oldu evleneliNasip olmadi canim diger aya diyelim ama baya umudum bitti valla
Siz 1 ay bundan öncemi test yaptınız silik çıktı anlamadım kaç aydan bir adet görüryorsunuzkiMerhaba hastanede kan testi verdim pozitif çıktı değerim 64.25 :) daha çok yeni
En son 12 kasim regel oldum, bu ay hiç olmadım yaklaşık 6 gün geciktim .. ayin 15.12.22 evde kaset test yaptım silik çıktı sonra gittim kan verdim negatif çıktı sonra evde her gün kaset test yaptim gün geçtikçe silik çizgiyi koyulaştı , ve bugün gittim kan verdim pozitif çıktı.. Beta 64,25 çikti doktor iki gün sonra gel bakalım istediğimiz gibi yükseliyor mu .. çünkü çok küçük olduğu için keseye göremiyorum dediSiz 1 ay bundan öncemi test yaptınız silik çıktı anlamadım kaç aydan bir adet görüryorsunuzki
şimdi anladım 11 ci ay yazılmıştıda onda sordum normal canım daha yükselicek bu arada tebrik ederim keseyide yakən zamanda görmeniz dileyiyleEn son 12 kasim regel oldum, bu ay hiç olmadım yaklaşık 6 gün geciktim .. ayin 15.12.22 evde kaset test yaptım silik çıktı sonra gittim kan verdim negatif çıktı sonra evde her gün kaset test yaptim gün geçtikçe silik çizgiyi koyulaştı , ve bugün gittim kan verdim pozitif çıktı.. Beta 64,25 çikti doktor iki gün sonra gel bakalım istediğimiz gibi yükseliyor mu .. çünkü çok küçük olduğu için keseye göremiyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?