Bilemedim ki herşeyin hayırlısı artık bebiş varsada varsın gelsin p.tesi gidicem inşallahİki saat sonra falan çıkmamıştır o sen farketmemissindir erken çıkmıştır cnm çünkü negatif olsa on saatte beklese çıkmıyor ikinci çizgi yarın kan verin bence bebis var.
Test bozuk mu sizce kafam çok karıştı
Bilemedim ki herşeyin hayırlısı artık bebiş varsada varsın gelsin p.tesi gidicem inşallah3. Çocuğa kendimi haZırlıyayım bari
:)) amin canım inşallah. Bebiş istemiyorsan korun o zaman kendini hazır hissedene kadar..İkizlerimden dolayı çekiniyorum belkide tekrar ikiz olmasındanannelik tabiki çok farklı ve güzel bir duydu rabbim tüm kadınlara anneliği tattırsın inşallah
Amin inşallah sağlıklı dünyaya gelsin o zman2 saat sonra çıkan ikinci çizgi negatif genellemesi silik ikinci çizgi için geçerli. Sizin çizginiz oldukça net, hamilesiniz :) Allah sağlıkla doğurmak nasip etsin
Korunuyordum zaten spiralliydim nasıl olduysa kayıvermiş nasip işi galiba :)):)) amin canım inşallah. Bebiş istemiyorsan korun o zaman kendini hazır hissedene kadar..
Amin inşallah sağlıklı dünyaya gelsin o zman
Biraz korku biraz heyecan malesef ikizlerden sonra tedirginlik varGit biraz sevin, az uç havalara yahu. Ne bu sakinlik
Korunuyordum zaten spiralliydim nasıl olduysa kayıvermiş nasip işi galiba :))
Aaa :)) nasip evet :)
Bende anlayamadım kiTest negatif canim
bende hasta oluyorum sanirimEvet verdim
1,2 çıktı negatif
Bugün kan tahlil yaptım negatif çıktı2 saat sonra çıkan ikinci çizgi negatif genellemesi silik ikinci çizgi için geçerli. Sizin çizginiz oldukça net, hamilesiniz :) Allah sağlıkla doğurmak nasip etsin
Kaç çıktı tam?Bugün kan tahlil yaptım negatif çıktı
Kaç çıktı tam?
Cidden çok ilginç...
Görülüyormu canım
evet demekki yanıltıyormuş bende hamileyim sanmıştım oysaCidden çok ilginç...
Test baya baya belliydi oysa.
Görülüyormu canım
evet demekki yanıltıyormuş bende hamileyim sanmıştım oysa
İstemiyordum açıkcası ama bende çiZgiyi görünce birden annelik duygusu oluştu hatta bugün biraz kanama oldum die korktum o yüzden gittim bende bişey anlamdım bu işten yarın kendi dr gidicem zaten bakalım ne diyecekGayet belirgin.
Adet gününüz geçmişti di mi?
Olmadı haftaya tekrar kan verin. Ben baya kesin sanmıştım açıkçası.
İstemiyorum çocuk demiştiniz gerçi ama, ne bileyim. Şaşırdım negatif çıkmasına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?