V Vinka Nirvana Kayıtlı Üye 5 Aralık 2016 3.840 15.987 508 25 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi bluees3 #41 Zelcag .!.: İstemiyordum açıkcası ama bende çiZgiyi görünce birden annelik duygusu oluştu hatta bugün biraz kanama oldum die korktum o yüzden gittim bende bişey anlamdım bu işten yarın kendi dr gidicem zaten bakalım ne diyecek Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun canım... haber edersin
Zelcag .!.: İstemiyordum açıkcası ama bende çiZgiyi görünce birden annelik duygusu oluştu hatta bugün biraz kanama oldum die korktum o yüzden gittim bende bişey anlamdım bu işten yarın kendi dr gidicem zaten bakalım ne diyecek Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun canım... haber edersin
Zelcag Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2017 33 29 3 32 25 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi bluees3 #42 Vinka .!.: Hayırlısı olsun canım... haber edersin Genişletmek için tıkla... Tabiki yarın mutlaka haber veririm
Vinka .!.: Hayırlısı olsun canım... haber edersin Genişletmek için tıkla... Tabiki yarın mutlaka haber veririm