- 30 Mart 2023
- 728
- 424
- 33
- Konu Sahibi 1Annakarenina
-
Bende gördüm sanki çok çok silik ama :) daha erken olduğu için normaldir belkiÖnceki hamilelik belirtilerini tekrar yaşadım. Diş macuu midemi bulundurmaya başladı, çabuk uykum geliyordu ve tam rahmin olduğu alt karın bölgesi sertleşti. Biraz önce test yaptım. Yumurtlamanın 11. Günü ben ikinci çizgiyi silik görüyorum ya sizce?
Psikolojik değil. Çok ama çok silik var :)Arkadaşlar aca ben psikolajik olarak çok istediğim için mi çok silik bı çizgi görüyorum cidden bunu sadece ben mi goruyorum
Ben gördümPsikolojik değil. Çok ama çok silik var :)
Bence biraz bekleyin. Pazartesi salı kan verinAcile gitsem kan testi yaparlarmı hay Allah cumartesi bugün sizce yaparlarmı yoksa birazdaha mı beklemeliyim
Şimdi acile gidiyorum implant yaptırdım antibiyotik ve agrı kesici içiyorum icmemde gerekli bikac gun yoksa beklerdim ama içim rahat etmesi gerekliYani göremedim
Biraz daha bekleyip kan verin bence.
Ben bu testleri attıktan 3 gün sonra kan verdim beta HCG 41 çıktı. Beklemekte fayda var benceAcile gitsem kan testi yaparlarmı hay Allah cumartesi bugün sizce yaparlarmı yoksa birazdaha mı beklemeliyim
O zaman bize de haber verin merak ederim benŞimdi acile gidiyorum implant yaptırdım antibiyotik ve agrı kesici içiyorum icmemde gerekli bikac gun yoksa beklerdim ama içim rahat etmesi gerekli
Biliyorum beklemem gerekli ama cerrahi implant yaptırdım ağrı kesici siz antibiyotik siz duramiyorum hemen şimdi acile gidiyorumBen bu testleri attıktan 3 gün sonra kan verdim beta HCG 41 çıktı. Beklemekte fayda var bence
Hemen veric m.cok heycanliyimO zaman bize de haber verin merak ederim bengüzel sonuçlarla inşallah
Gidin ya 5 ve üzeri pozitif zaten. Antibiyotik kullanıyormusşsunuz riske atmamak lazımBiliyorum beklemem gerekli ama cerrahi implant yaptırdım ağrı kesici siz antibiyotik siz duramiyorum hemen şimdi acile gidiyorum
Şimdi acile gidiyorum implant yaptırdım antibiyotik ve agrı kesici içiyorum icmemde gerekli bikac gun yoksa beklerdim ama içim rahat etmesi gerekli
AminHadi hayırlısı inşallah sizin için en hayırlısı neyse o olsun.
Amin inşallah doğru görüyoruzdur şimdi kan testi verdim bekliyorumVar ben de gördüm. Rabbim hayırlı ve sağlikli evlat nasip etsin
Maalesef gebelik yok dediler hayırlısı olsunO zaman bize de haber verin merak ederim bengüzel sonuçlarla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?