Brn ikinci çizgiyi göremedimYeni üyeyim kızlar 2 gün önce erken gebelik testi yaptım ve 15 dk sonra resimde ben de zar zor görüyorum ama ikinci bir çizgi var şuan da bat 2 gün geçti sizce var mı kuruma çizgisi mi başka testim yok karantinadayım
Yani çoooook silik gördüm sanki. Bi kaset test alıp tekrarlamanızı tavsiye ederimYeni üyeyim kızlar 2 gün önce erken gebelik testi yaptım ve 15 dk sonra resimde ben de zar zor görüyorum ama ikinci bir çizgi var şuan da bat 2 gün geçti sizce var mı kuruma çizgisi mi başka testim yok karantinadayım
Ben bile zor görüyorum ama orda var ince uzunBrn ikinci çizgiyi göremedim
Karantinam bitince ilk işim o olucak ama gördünüz değil mi çok silik çizgi varYani çoooook silik gördüm sanki. Bi kaset test alıp tekrarlamanızı tavsiye ederim
Ben de zamanında çok silik çizgi aradım. Hala da arada öyle. O yüzden gördüm yani ben. GörünüyorKarantinam bitince ilk işim o olucak ama gördünüz değil mi çok silik çizgi var
Silik ince bir çizgi var orda gördüm birine diyin alsın kapına bıraksın o kuzuYeni üyeyim kızlar 2 gün önce erken gebelik testi yaptım ve 15 dk sonra resimde ben de zar zor görüyorum ama ikinci bir çizgi var şuan da bat 2 gün geçti sizce var mı kuruma çizgisi mi başka testim yok karantinadayım
Köyde girdim karantinaya evimde değilim maalesef canım 3 günüm kaldı inşallahSilik ince bir çizgi var orda gördüm birine diyin alsın kapına bıraksın o kuzu
Teşekkür ederimBen de zamanında çok silik çizgi aradım. Hala da arada öyle. O yüzden gördüm yani ben. Görünüyor
Aaaah ah. Bilmez miyim? Tavsiyem çok kaptırma kendini. Üzülme sonra diyeTeşekkür ederimoda oda gezdim akılalmaz bişey
Hadi inşallah gönlünüze göre olsunBen bile zor görüyorum ama orda var ince uzun
Maalesef ikinci çizgiyi göremedim. Zaten o kadar kurumuş ki varsa da kuruma çizgisidirYeni üyeyim kızlar 2 gün önce erken gebelik testi yaptım ve 15 dk sonra resimde ben de zar zor görüyorum ama ikinci bir çizgi var şuan da bat 2 gün geçti sizce var mı kuruma çizgisi mi başka testim yok karantinadayım
Bat 3 gün geçti yarın kaset test alıp tekrar yapıcam buraya koyarım inşallahMaalesef ikinci çizgiyi göremedim. Zaten o kadar kurumuş ki varsa da kuruma çizgisidir
Maalesef ikinci çizgiyi göremedim. Zaten o kadar kurumuş ki varsa da kuruma çizgisidir
İnşallah güzel haberlerleBat 3 gün geçti yarın kaset test alıp tekrar yapıcam buraya koyarım inşallah
Hayalet çizgi galiba çok üzüldüm hayırlısıİnşallah güzel haberlerle
Maalesef hayalet çizgi çıktı galiba yineYani çoooook silik gördüm sanki. Bi kaset test alıp tekrarlamanızı tavsiye ederim
Sanki bunda var gibi hemen mi çıktıHayalet çizgi galiba çok üzüldüm hayırlısı
Sencede olsa bile daha belirgin olmaz mıydı 10 dk sonra çıktıSanki bunda var gibi hemen mi çıktı
Bence var bende gördüm. Kan verin kesinlessinMaalesef hayalet çizgi çıktı galiba yine
Ben kendimi inandıramadım Bi türlü yaBence var bende gördüm. Kan verin kesinlessin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?