merhaba arkadaşlar benim 19 aylık bir oğlum var ve şuanda 19 haftalık hamileyim ve oda erkek ama ben mutluyum tabi Allah sağlık versin onlara herkes çok acele ettin bu ne cesaret diyor ama ben çocukları çok seviyorum belki çalıştığım için ilk çocuğumla sürekli birlikte olamadığım için gerçi iş çıkışlarında tüm zamanımı ve haftasonlarımı ona ayırıyorum ama sanki 10 tanede doğursam çocuk sevgim dahada artıcak gibi çalışıpta çocuk yapmaktan korkan insanlara veya herhangi bir sebeptan dolayı çocuk yapmak istemeyenlere hayret ediyorum acaba doğrumu düşünüyorum ne dersiniz şimdi ikinci gelince kıskançlıklar olucak diye tahmin ediyorum neler önerirsiniz ikinci çocuğu doğurucak anneler
merhaba arkadaşlar benim 19 aylık bir oğlum var ve şuanda 19 haftalık hamileyim ve oda erkek ama ben mutluyum tabi Allah sağlık versin onlara herkes çok acele ettin bu ne cesaret diyor ama ben çocukları çok seviyorum belki çalıştığım için ilk çocuğumla sürekli birlikte olamadığım için gerçi iş çıkışlarında tüm zamanımı ve haftasonlarımı ona ayırıyorum ama sanki 10 tanede doğursam çocuk sevgim dahada artıcak gibi çalışıpta çocuk yapmaktan korkan insanlara veya herhangi bir sebeptan dolayı çocuk yapmak istemeyenlere hayret ediyorum acaba doğrumu düşünüyorum ne dersiniz şimdi ikinci gelince kıskançlıklar olucak diye tahmin ediyorum neler önerirsiniz ikinci çocuğu doğurucak anneler
Şuan kaç çocuğunuz var çok merak ettim2.coçuğu yapmakla iyi etmişsin.2 si bir büyür işte
benimde 17 aylık oğlum var.bende 2. düşünmüyorum değil.tam rahata ermeden bir tane daha yapmak istiyorum.2 si bir büyüsün bidaha da çocuk defterini kapatmayı düşünüyorum.2 çocuk şuanki şartlarda yeterli bana.
allah herkezin gönlüne göre versin inşallah
Herkese merhaba 17 yaşında kızım var ve 2. Bebeğe hamileyim supriz oldu bana ama Allah nasip etti hayırlısı bu zamanmış aldırmayın hiç düşünmedim bile eşim çok istiyordu olsun dedik 20 haftayı bitirdim bile Allah kolaylığını verir diye düsunüyorum ama bazende kafama takılıyor ara verdikten sonra bebek bakımı vs vs nasıl olcak diye
41 yaşındayım evet 20 yaşında evlendim 23 yaşımda kızımı dünyaya getirdimmaşallah kaç yaşındasın cnm küçükmü evlendin
41 yaşındayım evet 20 yaşında evlendim 23 yaşımda kızımı dünyaya getirdim
Dr a gitmişmiydin peki bende artık olmaz diyordum ama kendiliğinden oldu Allah karaliyo herşeyi hiç belli olmaz olur belkide Allah ne kararlara o oluyor üzülme hayırlısı neyse o olsunmaşallah cnm
bende 4 yıl ugraştım olmadı 44 yaşındayım artık vazgeçtim.
Dr a gitmişmiydin peki bende artık olmaz diyordum ama kendiliğinden oldu Allah karaliyo herşeyi hiç belli olmaz olur belkide Allah ne kararlara o oluyor üzülme hayırlısı neyse o olsun
Anladım canım kısmet dedimya biz naparsan yapalım Allahın dediği oluyor benimde bir tanıdığım vardı bebegi olmuyordu çok kafaya taktı tüp bebek yaptı tuttu ama düştü sonra 5 6 yıl sonra konuştuk yuvadan kimseşi 1 yaşında kız aldık diyor çok iyi geldi herşeyi unutturdu bana dediamın cnm gittim tabii
tüp bebek bile yaptık olmadı , bıraktım artık yoksa kafayı yiyecektim , psikiyatriye bile gittim ,
kafamdan atamıyorum bunu diye ,
sevişmekten zevk bile almaz alamaz olmuştum ,
gerçekten kısmet değilmiş.
canım çok iyi düşünmüşsün.Benimde bir oğlum var 6 yaşında,şu anda da 18 haftalık hamileyim ve dr.banada %80 erkek dedi..Sen ara vermeden,rahatlığı tatmadan en iyisini yapmışsın.Bende çalışıyorum ama 2.düşündüğümüz için mecburen yaptık ama keşke daha 2 yaşındayken olsaymış diyorum.Şimdi tam rahatlığa alışmışken bana bir dönem zor gelecek .Allah sağlıkla uzun ömürler versin,allah olmayana da versin arkadaşım.(Özellikle Hürrem'e h
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?