İkinci cocuga kac ayda hamile kaldiniz ?

EceCigdem

Kalbimin prensine bir prenses..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
3.483
3.926
333
30
Kizlar ikinci cocuk dusunenler korunmayi biraktiktan ne kadar sure sonra tekrar hamile kaldiniz ?

Ilk ay hamile kaldım kimyasal oldu. Hemen peşine reglin 12. Günü hamile kaldım. 12.günden sonra ilişki olmamıştı. Tahmin etmiyorduk. Ilkine zor hamile kalmıştim o yüzden korunmayı erken bıraktım. Aslında ocaktan sonra olur diye tahmin etmiştim. Nasip. Mide bulantım geçse daha iyi olacak..

Gecer canim gecer. Allah aratmasin napalim oyle ufak rahatsizliklar olacak. Allah saglikli hayirli evlatlar versin insallah

Rabbim hayirlisiyla banada pozitifi gosterir bu ay insallah

Bizim ikinci prenses korunurken oldu :) babamız ve kızım çok istiyorlardı ben hazır değilim diyordum ama kısmetmiş demek ki. Rabbim ol deyince oluyor işte... Şükürler olsun diyorum artık alıştım ikinci çocuk fikrine

canm ben 2 ay sonra hamile kaldım 2.çift çocuğuma 3.cüye de 3 ay sonra hamile kaldım canm
Normalde oyle oluyormus canim zaten. Benim 5. Aya girdim daha bisey yok acaba bir sorun mu var diye doktora gittim hersey normal dedi. Neden pozitifi goremedim daha bilmiyorum. Hayirlisi artik

Herse
Normalde oyle oluyormus canim zaten. Benim 5. Aya girdim daha bisey yok acaba bir sorun mu var diye doktora gittim hersey normal dedi. Neden pozitifi goremedim daha bilmiyorum. Hayirlisi artik
herşey normalse zamanı var demektir canm hayırlısıyla inşallah olur senin 2.cimi

Evet canim bnde ikinciyi istiyorum arasi fazla olmadan olsun diyorum beraber buyusunler diye
aynen bende senin gibi düşünüyorum beraber büyüsünler örnek veriyim ben 24 yaşındayım 3 tane var bende bende 4 üncü yu istiyorum hepsi beraber büyüsün ben 30 umdan sonra çocuk doğurmam valla ozaman gecem kocamla planlarımız böyle 4 taneden sonra daha yok allah herkese hayırlısını versin sanda insallah canm benim 2 kızım 1 oğlum var inşallah 4.ÇÜ erkek olur hayırlı evlat olsun tabi öncelik sağlıklı olması ama 2 kızım var 2 oğlum olur inşallah canm bide benim biraz sağlık sorunlarım var ondan şimdi istiylrum 4.cuyu

Masallah canim rabbim omurlerini uzun versin insallah kisa zamanda insallah olur 4. Rabbim bizede versin insallah

Masallah canim rabbim omurlerini uzun versin insallah kisa zamanda insallah olur 4. Rabbim bizede versin insallah
amin nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canm benim inşallah sende bende alırız çift cizgileri en kısa zamanda canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…