Peki ozel bi caba oldu mu yoksa korunmayi birakip ne zaman olursa olsun diye mi dusundunuz ?5 ay sonra kalmıştım ben
Bizde mayis ta biraktik korunmayi 4 ay gecti hala yok bisey bakalm bu 5. Ay nolcak8. Ay hala bekliyoruz canım hiçbir sorunumuz yok çok şükür umutla bekliyorum :)
2,AY OLDU BENIM.REGL BITIMINDEN SONRA OLDU.2,KIZIM GELIOKizlar ikinci cocuk dusunenler korunmayi biraktiktan ne kadar sure sonra tekrar hamile kaldiniz ?
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim2,AY OLDU BENIM.REGL BITIMINDEN SONRA OLDU.2,KIZIM GELIO
Gecer canim gecer. Allah aratmasin napalim oyle ufak rahatsizliklar olacak. Allah saglikli hayirli evlatlar versin insallahIlk ay hamile kaldım kimyasal oldu. Hemen peşine reglin 12. Günü hamile kaldım. 12.günden sonra ilişki olmamıştı. Tahmin etmiyorduk. Ilkine zor hamile kalmıştim o yüzden korunmayı erken bıraktım. Aslında ocaktan sonra olur diye tahmin etmiştim. Nasip. Mide bulantım geçse daha iyi olacak..
canm ben 2 ay sonra hamile kaldım 2.çift çocuğuma 3.cüye de 3 ay sonra hamile kaldım canmKizlar ikinci cocuk dusunenler korunmayi biraktiktan ne kadar sure sonra tekrar hamile kaldiniz ?
Normalde oyle oluyormus canim zaten. Benim 5. Aya girdim daha bisey yok acaba bir sorun mu var diye doktora gittim hersey normal dedi. Neden pozitifi goremedim daha bilmiyorum. Hayirlisi artikcanm ben 2 ay sonra hamile kaldım 2.çift çocuğuma 3.cüye de 3 ay sonra hamile kaldım canm
herşey normalse zamanı var demektir canm hayırlısıyla inşallah olur senin 2.cimiNormalde oyle oluyormus canim zaten. Benim 5. Aya girdim daha bisey yok acaba bir sorun mu var diye doktora gittim hersey normal dedi. Neden pozitifi goremedim daha bilmiyorum. Hayirlisi artik
Evet canim bnde ikinciyi istiyorum arasi fazla olmadan olsun diyorum beraber buyusunler diyeHerse
herşey normalse zamanı var demektir canm hayırlısıyla inşallah olur senin 2.cimi
aynen bende senin gibi düşünüyorum beraber büyüsünler örnek veriyim ben 24 yaşındayım 3 tane var bende bende 4 üncü yu istiyorum hepsi beraber büyüsün ben 30 umdan sonra çocuk doğurmam valla ozaman gecem kocamla planlarımız böyle 4 taneden sonra daha yok allah herkese hayırlısını versin sanda insallah canm benim 2 kızım 1 oğlum var inşallah 4.ÇÜ erkek olur hayırlı evlat olsun tabi öncelik sağlıklı olması ama 2 kızım var 2 oğlum olur inşallah canm bide benim biraz sağlık sorunlarım var ondan şimdi istiylrum 4.cuyuEvet canim bnde ikinciyi istiyorum arasi fazla olmadan olsun diyorum beraber buyusunler diye
Masallah canim rabbim omurlerini uzun versin insallah kisa zamanda insallah olur 4. Rabbim bizede versin insallahaynen bende senin gibi düşünüyorum beraber büyüsünler örnek veriyim ben 24 yaşındayım 3 tane var bende bende 4 üncü yu istiyorum hepsi beraber büyüsün ben 30 umdan sonra çocuk doğurmam valla ozaman gecem kocamla planlarımız böyle 4 taneden sonra daha yok allah herkese hayırlısını versin sanda insallah canm benim 2 kızım 1 oğlum var inşallah 4.ÇÜ erkek olur hayırlı evlat olsun tabi öncelik sağlıklı olması ama 2 kızım var 2 oğlum olur inşallah canm bide benim biraz sağlık sorunlarım var ondan şimdi istiylrum 4.cuyu
amin nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canm benim inşallah sende bende alırız çift cizgileri en kısa zamanda canmMasallah canim rabbim omurlerini uzun versin insallah kisa zamanda insallah olur 4. Rabbim bizede versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?