- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
Bnm kizim 15 aylik aslında istiyorum bi tane olsun ikisini bir buyuteyim diye sonrada biraz bünye mi dinlen sin diyorum bilemedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewet cnm emiyo 2 yaşına kadar emzirim diyorumhemenden kasıt, 2 yaş çünkü emziriyosaniz busefer oöbürünün hakkına girdim o daha emecekti gibi duygusal düşünceler beyninizin kemirebilir. malum gebelik = duygusallik
Ya cnm bnde bebeğin rizkini keser emmeden kesmek zorunda kalmım emsin 2 yaşına kadar diye düşünüyorum yada biraz büyüsün 3 yaş fln bilemedim yaama yinede şeytan boş durmuyor ve "acaba " mi dedirtiyor hakkımızda hayırlı olanı Rabbim gönlümüze razı eylesin inşallah
Ne sıkıntı oluyomuskio zaman 2 yaşından sonra hemen düşünün derim , bazen değişik düşüncelere daliyorum birde etraf baskısı sütten keser kesmez yapsaymisim da bu sıkıntı ileri yaşta oluyormusta , Rabbim dilerse olur diyorum ben hayırlısıni istedim oda buymuş
Hayırlısı olsun cnm istiyor musun pekikanimda pıhtılaşma var kısımda yoktu 2 düşükten sonra çıktı tabiii sebep bunlar boyle olup çocuk sahibi olan çok ben kendime iğne vurmaktan korkuyorum