Benim 2 yavrum var
Aralarında 19 ay var suan 4 ve 2.5 yaşlarındalar evde biraz ku duruyorlar ama çok güzel kardeşlik var aralarında, kim gorse İmreniyor, düşün yanlışlıkla carpissalar birbirlerini öpüp devam ediyorlar oyunlarına. Sahile gitsek benden çok büyük olan denize düşer kardesim die kazasından sıkıca tutuyor, amca dese kardeşin bizde kalsın çatliyor ağlamaktan götürmesinler diye, sosyal hayata gelince valla cocuklarim küçük olsa da ayakkabılarını giydiriyorum ellerinden tutuyorum isteğim yerede gidiyorum hele uzun yol hiç korkmam çıkarım bayiliyorlar cok rahat giderim seviyorlar mizmiz degiller,birde yürüdüğü için küçüğü de her ihtiyacimizi karşılayabiliriz terminallerde.haa ama bunun için küçüğü en az 2 yaş oldumu olur.sütten kestinmi CIS öğretin mi rahat edersin emen bebek çok mızmiz oluyor bi yere gidemezsin bence 2. Yi yap kardeşlikleri güzel olsun ben 3. Istiyorum bile sırf aynı fikirde olsunlar diye degil birde çocuk çok seviyorum, tabi onların annem demeleri kadar güzel bişi yok zorluk geçer ama evlat tadına deger.haa yaşım 26 bu arada
kuduruk macerali tatlı güzel bi hayatımız var onlarla çok şükür. Ama bazen sinirler zıplayabilir tabii evden cikmayinca
delirdigim de oluyor yinede guzelllllllllllll
2 tane olmasi 1 den daha guzel