İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Merhaba anneler. Buradaki herkes benim gibi anne sanırım. Kızım 5 yaşında. Kızımdan sonraki 4. Tedavimdeyim fsh yüksek amh düşük. 9 tane yumurta toplandı 8 tane olgundu. Ama 4 tanesi döllendi 4 üde grade 2 idi. Grade 2a 2 tane embriyo transfer edildi. 3. Gün embriyosu. Transferimin 3. Günündeyim kızım çok kardeşi olmasını istiyor okulda herkesin kardeşi varmış benim neden yok diyor içimi acıtıyor sırf onun için son kez bir daha denemeye karar verdik ama kaliteleri düşük olunca moralim bozuldu. Hayırlısı Allahtan Rabbim ol derse olacak inş

Merhaba anneler. Buradaki herkes benim gibi anne sanırım. Kızım 5 yaşında. Kızımdan sonraki 4. Tedavimdeyim fsh yüksek amh düşük. 9 tane yumurta toplandı 8 tane olgundu. Ama 4 tanesi döllendi 4 üde grade 2 idi. Grade 2a 2 tane embriyo transfer edildi. 3. Gün embriyosu. Transferimin 3. Günündeyim kızım çok kardeşi olmasını istiyor okulda herkesin kardeşi varmış benim neden yok diyor içimi acıtıyor sırf onun için son kez bir daha denemeye karar verdik ama kaliteleri düşük olunca moralim bozuldu. Hayırlısı Allahtan Rabbim ol derse olacak inş
Insallah bebegin tutunur canim. Nerede yaptirdin ve yatiyormusun nasil geciyor bekleme sureci. Gerginlik yapmamaya calis bol bol dua et veren rabbim

hanımlar kendinize koyduğunuz bir yaş sınırı var mı
yani şu yaşa kadar gebelik olmazsa denemeyi bırakacağım diyen var mı aranızda

Bana kalsaydı çoktan bırakmıştım.eşim çok istiyor.son düşükte tmm korunmayalım ama uğraşmayalım dedi.ama korunmayınca da kafadan atamazsın ki??yaş 35
a

Ben koydum 30 :( son denememdeyim 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi. Transferin 4. Günündeyim. Bu 6. Tedavim bunda da olmazsa son vereceğiz. Çünkü amh 0.11 ve hep kalitesiz embriyo oluyor tutmuyor

Ben koydum 30 :KK43: son denememdeyim 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi. Transferin 4. Günündeyim. Bu 6. Tedavim bunda da olmazsa son vereceğiz. Çünkü amh 0.11 ve hep kalitesiz embriyo oluyor tutmuyor
inşallah tutunur bebeğiniz emeklerinizin karşılığını alırsınız
30 çok erkenmiş ama tabi çok uğraşmışsınız
belli mi oluır belki kendiliğinden gelir nasip herşey
ben 41 yaşındayım hiç bir sorunumda yok ama olmuyor
41den sonra denemek birazda risk bu zamana kadar olmadı ama ya olursa diye bir süre sonra bu sefer gebe kalmamak için dikkat etmem gerekecek

ben 41 yaşındayım senin yaşın müsait yine beklemeye yada tedavide devam etmeye
Güzel diyorsun da geride 5 kayıp var her kayıp benden alıp götürüyor.hiç olmaması elbette kötüdür.de zor bulup kaybetmek de ayrı dokunuyor insanın içine.rabbim sağlıklısını versin inşallah isteyenlere.senelerce çocuk için uğraşmak da maddi manevi yıpratıyor insanı.senin 2. Mi yoksa ilk mi?

Güzel diyorsun da geride 5 kayıp var her kayıp benden alıp götürüyor.hiç olmaması elbette kötüdür.de zor bulup kaybetmek de ayrı dokunuyor insanın içine.rabbim sağlıklısını versin inşallah isteyenlere.senelerce çocuk için uğraşmak da maddi manevi yıpratıyor insanı.senin 2. Mi yoksa ilk mi?
haklısın tabiki süreç çok zor
benim 1 tane var 2. erken doğdu 3 gün yaşadı sonra 6 senedir olmadı 1 negatif tüp bebek denemem var

Merhaba anneler bende ikinci bebegimi bekliyorum insallah :anneadayı::anne: bir kizim var 5 yaşında... cok istedi kardesi olsun... şükür hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :KK54: sizler neler yapiyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar benim de ikinci çocuk olmuyor :KK43: tüplerim de sorun çıktı şimdi tüp bebek tedavisine başladım inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir..
Slm cnm, bizdede durum aynı. 7.5 senelik evliyim.evlendikten 6 ay sonra korunmayi bıraktık yaklaşık 9 ay kadar olmayınca doktora gttk rahimde polip var belki o engel oluyodr die aldı ve klomenle ertesi ay ikizlerime hamile kalmıştım ama 8 haftalikken kalp atışları durdu. ve 1 sene daha kendiliğinden olmynca rahim filmi cekildim sağ tüpüm kapalı dendi esimin sonuclarida çok çok iyi cikmayinca tüp tedavimle şükürler olsn oğlumu kucağıma aldım. fakat 2 seneyi geçiyo kardeş istiyoruz olmuo, geçen ramazanda dondurulmuş 2tane kaliteli embriyo transferim kimyasalla sonuçlandı kasimdada son hakkımızı deneyelim dedik o transferim iptal oldu.araliktada histeroskopi + hsg yapıldı 3 adet polip temizlendi rahme çizik atıldı ve sağ tüpün hafif tikaliydi basınçla o da açıldı dendi. Eşimede tekrar tahlil yaptirdik sayı ve hareketlilik fena değil fakat morfoloji 1 çıktı. Ayrıca doktorun tavsiyesiyle eşli olarak ikimizde takviye ilaç kullanmaya başladık ve eşimin isteği üzerine buay klomene başladım yarinda 2.kontrol günüm, dün gittiğimde bitane yumurta oluşmuş fakat hâlâ rahmin ince dedi. Bakalım estrofemle kalinlasma olckmi, artık hayırlısı olsn düşünmek istemiyorum yoruldum. buarada senin ilkide tüplemi olmuştu? Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı sağlıklı olanı nasip etsin inş ...

Merhaba anneler bende ikinci bebegimi bekliyorum insallah :anneadayı::anne: bir kizim var 5 yaşında... cok istedi kardesi olsun... şükür hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :KK54: sizler neler yapiyorsunuz?
benimde kızım 5 yaşında o da tedavi ile olmuştu o da çok istiyordu neden benim kardeşim yok diye üzülüyordu onun duasına Rabbim ikiz nasip etti kalp atışlarını da duyarsak rahatlayacağız inş

Back
X