İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Bende öyle düşünüyorum aslında. Çünkü doktorlar bu konuda çok tutarsız. Şubattan sonra başlamamın sebebi başka. Ara tatilin ilk haftası annemin sene mevlidini yapacağım. Eşimle ayrı olacağız. Sanırım o günler bebek için önemli günler. Diğer hafta kayınvalidem yanımda olacak. Onun yanında bu işlere girişmek istemiyorum. Ama gelecek ay uygulayabilirim :KK66:
evet bence de beklemene gerek yok hem zaten şak diye hamile kalamıyoruz boşver bırak.. Olur inşaallah benim akıntım çok arttı daha adetim yeni bitti ama akıntım çok fazla sanki yumurtlama gününde gibi birde Ateş'im birden 36.7 oldu dün 36.4 dü çok şaşırdım... Bellide erken yumurtlamaya sebep oldu bu incir havuç kürü beklemek çok zor ve Zaman geçmiyor garip garip rüyalar da cabası... Ah diyorum bir unutabilsem şu Bebek işini ama olmuyor işte olmuyor

Yok test yapmicam bu defa çok kararlıyım ne zaman test yapsam arkasına hemen adet oluyorum 18 ne kadar beklicem zaten belirtilerim var cnm benim bi ümidimde yok zaten çünkü eşimin hareketli sperm sayısı düşük çıkmıştı hatta doktor bu degerlerle direk tüp bebege yönlendiririz sizi demişti keçiboynuzu kürü yaptm eşime tekrar test verdi henüz sonucunu almadk bklm bu hafta içi sonuçları almaya gitcem inşallah güzel olur herşey eger sonuçlar güzel olursa klomene başlicklar bklm tabiki yinede dualara devam ne olursa olsun insan bi ümit bekliyo ya varsa die iste
En yakın Zaman'da sen öğrenmeksin inşaallah doktorların her değine itibar etmemek lazım babada öyle dediler eşinin bu değerleriyle kesin tüp bebek ama iki hafta sonra hamile kaldım düşün artık eşim kendinden şüphe etti gitti tekrar test yaptırdı baktık ki normal değerlerde... İnşaallah şeninde öyle olur Can'ım

En yakın Zaman'da sen öğrenmeksin inşaallah doktorların her değine itibar etmemek lazım babada öyle dediler eşinin bu değerleriyle kesin tüp bebek ama iki hafta sonra hamile kaldım düşün artık eşim kendinden şüphe etti gitti tekrar test yaptırdı baktık ki normal değerlerde... İnşaallah şeninde öyle olur Can'ım
İnşallah cnm dedim ya bu defa ne ümitliyim ne ümitsiz henüz adet olmadm ama miğdem de ağrıyo olacağım zaman ağrır zaten hiççç çıkmicak aklımızdan bu bebek işi biliyorum ama en azından belirti aramaktan falan vazgeçmeye çalışıyorum Rabbim ol dedikten sonra doktor falan hikaye inşallah olmam ne diyim cnm ya ama hem.kist hem hareket azlığı ne bilim ümidimi kırıyo işte çünkü geçen ay çok üzülüp ağlamıştım herkes doktor arayışında insanlar resmen kısır muamelesi yapıyo bana çok yorulduğumu hissettim aslında burayada çok sık girmek istemiyorum ama sizinle dertleşmek rahatlatıyo beni ne diyim Rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler bu arada Şahmaran duası var onu okuyorum her namazdan sonra çok rahatlıyorum bklm ayın 18 ne kadar beklicem o zaman test yaparm yaparsam

İnşallah Can'ım Rabbim bu sefer tamamına erdirsin inşallah hala hiç belirti olmayışından endişelim ama nasipten ötesi olmuyor sonuçta inşallah bu sefer sonuna kadar gelebiliriz. Rabbim sizlere de tez Zaman da nasip etsin inşallah Can'ım
Canim doktora ne zaman gideceksin?ayy cok heyecanli:))

Yaaa CNm cok ama cooook sevindim inan ki senin oldu artık çözdük düğümü gibi oldu darısı hepimize yavas yavas gelelim arkandan ins :KK19: Saglikla alıcaksin bu sefer ins CNm inanıyorum
ya CNm bisey dicem klomen bende gecen ay ictim sen nasıl bır goz bozuklugu yaptı bende 15 gundur filan gözlerimi bir garip hissediyorm bulaniklasiyr sanki yan etkisi mı ilacın acaba
Slm canım bende klomen aynı şekilde gözlerimin daha çok yan taraflarında bulanıklık yaptı nasil soylesem yürürken saga sola bakarken etraf dalgali ve bulanıkti ben klomeni günde 2 sefer kullandım en son dr klomenden dolayı böyle bi sknti olduğunu söyleyince oda en yakın zamanda bi göz dr görünmen gerektiğini söyledi ve bana klomen yerine srophene diye bi ilaç verdi ve günde bir kez kullanmamı ve aynı problemle karşılaşırsam eğer ilaçi kesip hemen hastaneye gelmemi soyledi. Zaten ben bunun klomenden kaynaklandığını yan etkilerini okuyunca fark ettim eğer okumasaydım belkide ciddi derecede bi sorunla karsilasabilirdim he bide unutmadan ben ilacın kullandgm süre içerisinde bu durum oluştu ilaç kestikten sonra geçti. Biraz uzun yazdım ama umarım açıklayıcı bi cvp olmuştur senin için.

Yok test yapmicam bu defa çok kararlıyım ne zaman test yapsam arkasına hemen adet oluyorum 18 ne kadar beklicem zaten belirtilerim var cnm benim bi ümidimde yok zaten çünkü eşimin hareketli sperm sayısı düşük çıkmıştı hatta doktor bu degerlerle direk tüp bebege yönlendiririz sizi demişti keçiboynuzu kürü yaptm eşime tekrar test verdi henüz sonucunu almadk bklm bu hafta içi sonuçları almaya gitcem inşallah güzel olur herşey eger sonuçlar güzel olursa klomene başlicklar bklm tabiki yinede dualara devam ne olursa olsun insan bi ümit bekliyo ya varsa die iste
Slm kuzum mm nasılsın? Ya ne diycem benimde eşimin hareketlilik problemi var sizde değer kaçtı? Bende Çaksır kökü ve keçiboynuzu pekmezni deniycem çünki benim Kocam kürü içimiyo beyefendi tadının kötü olduğunu söylüyo:KK34: ben hormon ilaçlarını iciyim oda yan gelsin yatsin Ohhh.neyse Ya esinin sonuçları inşallah iyi çıkar bende bu kürü içiri rim ozaman ona...

günaydın bayanlar umarım çok güzel bir gün bir hafta olur bol bol hamilelik haberi alırız... sonrada hürremin doktor kontrolünden sevinçle geldiğine şahit oluruz... biz çalışmalara başladık ama gerçekten olaya çalışma gözüyle baktığında iş çok zor oluyor... en azından eşime çaktırmıyorum yok daha haftaya yumurtlamam diyorum....haftaya oluncada çoktan geçmiştir ben erken yumurtladım derim artık yoksa oda çok kızıyor... inşallah geçecek bu günler... inşallah bitmiştir imtihanımız..

Slm kuzum mm nasılsın? Ya ne diycem benimde eşimin hareketlilik problemi var sizde değer kaçtı? Bende Çaksır kökü ve keçiboynuzu pekmezni deniycem çünki benim Kocam kürü içimiyo beyefendi tadının kötü olduğunu söylüyo:KK34: ben hormon ilaçlarını iciyim oda yan gelsin yatsin Ohhh.neyse Ya esinin sonuçları inşallah iyi çıkar bende bu kürü içiri rim ozaman ona...
Cnm henüz kür yaptktan sonraki değerleri göremedik daha sonuç almadm eski testinde de 14 tü değeri çok düşük dedi doktor bu değerle sizi direk tüp bebeğe yönlendiricez dedi ben istemedim küre devam ediyoruz bende içiyorum hatta bklm sonucu alınca yazarm zaten keçiboynuzu özüde olur onuda eklicem bende bklm hayrlısı

günaydın bayanlar umarım çok güzel bir gün bir hafta olur bol bol hamilelik haberi alırız... sonrada hürremin doktor kontrolünden sevinçle geldiğine şahit oluruz... biz çalışmalara başladık ama gerçekten olaya çalışma gözüyle baktığında iş çok zor oluyor... en azından eşime çaktırmıyorum yok daha haftaya yumurtlamam diyorum....haftaya oluncada çoktan geçmiştir ben erken yumurtladım derim artık yoksa oda çok kızıyor... inşallah geçecek bu günler... inşallah bitmiştir imtihanımız..
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Cnm henüz kür yaptktan sonraki değerleri göremedik daha sonuç almadm eski testinde de 14 tü değeri çok düşük dedi doktor bu değerle sizi direk tüp bebeğe yönlendiricez dedi ben istemedim küre devam ediyoruz bende içiyorum hatta bklm sonucu alınca yazarm zaten keçiboynuzu özüde olur onuda eklicem bende bklm hayrlısı
Anladım canim sonuçları nezaman alican alınca mutlaka yaz inşallah duzelmistir bende bugün alıp basliycam bakalım hayırlısı artık...

Amiiiin canım amiiinnn.

Slm canım bende klomen aynı şekilde gözlerimin daha çok yan taraflarında bulanıklık yaptı nasil soylesem yürürken saga sola bakarken etraf dalgali ve bulanıkti ben klomeni günde 2 sefer kullandım en son dr klomenden dolayı böyle bi sknti olduğunu söyleyince oda en yakın zamanda bi göz dr görünmen gerektiğini söyledi ve bana klomen yerine srophene diye bi ilaç verdi ve günde bir kez kullanmamı ve aynı problemle karşılaşırsam eğer ilaçi kesip hemen hastaneye gelmemi soyledi. Zaten ben bunun klomenden kaynaklandığını yan etkilerini okuyunca fark ettim eğer okumasaydım belkide ciddi derecede bi sorunla karsilasabilirdim he bide unutmadan ben ilacın kullandgm süre içerisinde bu durum oluştu ilaç kestikten sonra geçti. Biraz uzun yazdım ama umarım açıklayıcı bi cvp olmuştur senin için.
Sagolasin CNm cok guzel aciklamissin benim gunde bir defa Kasım basında aldım ama bende hapı alırken yoktu sanki su 15 gundur oluyor emin de degilim ama Bi garip hissediyorum gözlerimi devam ederse gidicem bende bir Dr :KK43:

Sagolasin CNm cok guzel aciklamissin benim gunde bir defa Kasım basında aldım ama bende hapı alırken yoktu sanki su 15 gundur oluyor emin de degilim ama Bi garip hissediyorum gözlerimi devam ederse gidicem bende bir Dr :KK43:
ya siz deyince bende hatırlıyorum klomen ve serephone kullandığım zamanları psikolojim bozulmuştu resmen ben geceleri kabus görmeye başlamıştım sonra sürekli uyumak istiyordum resmen depresyona girmiştim ve bu her kullanışımda oldu doktora bahsettiğimde hiç önemsemedi am aşimdi çok pişmanım kullandığıma işte o zamanlar bir ümit diyorum belki bu sebep olacak diye sabrediyorum ama olmayınca insan çok üzülüyor... inşallah siz sonuç alırsınız.. bu arad birde aldığım kilolar cabası... ki ben yıllardır 0 beden olarak yaşayan biriyken.. hamileliğimde bile hiç kilo problemim olmamıştı...

ya siz deyince bende hatırlıyorum klomen ve serephone kullandığım zamanları psikolojim bozulmuştu resmen ben geceleri kabus görmeye başlamıştım sonra sürekli uyumak istiyordum resmen depresyona girmiştim ve bu her kullanışımda oldu doktora bahsettiğimde hiç önemsemedi am aşimdi çok pişmanım kullandığıma işte o zamanlar bir ümit diyorum belki bu sebep olacak diye sabrediyorum ama olmayınca insan çok üzülüyor... inşallah siz sonuç alırsınız.. bu arad birde aldığım kilolar cabası... ki ben yıllardır 0 beden olarak yaşayan biriyken.. hamileliğimde bile hiç kilo problemim olmamıştı...
Bir defa kullandım ama baya yan etkisi var gercekten surekli rüyalar gordum bende sivilce cikti iştahım açıldı.. Bir daha içmicem ztn bende hic bir sorun yok Dr da artık gerek yok dedi esimde hareket azlığı var onun tedavisine bakiyorz ..

Enfal97 Enfal97 ins bu ay guzel haberler alalım senden de CNm :KK68:
inşallah canım zaten bende aynı fikirdeyim eğer sende bir problem yoksa ilaç kullanmadan yumurta takibi yaptır aynı şey... çünkü kolmen kullanırkende aynı boyutta güzel sağlıklı yumurtam oldu kullanmadan da hiç gerek yok boşuna okadar yan etkiyi yaşamaya kim bilir bu gördüklerimiz görmediğimiz ne hasar bırakıyor vücutta... ben daha çalışma dönemindeyim incir küründen mi bilmem çok arttı akıntım beyaz sanki sürekli yumurtlama döneminde ki gibi ...

Hürrem nerdesin yaaa ne yaptn merak ettim
Canım buralardayım yoğunluk var hem evde hem işte yazamadım kontrol Çarşamba günü hala hiç belirti yok bu işe ister istemez Can'ım sıkılıyor. Bakalım inşallah Dr dan güzel haberlerle dönerim. Düşünmemeye çalışıyorum tek belirti sabah erken wc için uyanıyorum normalde olmaz başka hiç bir şey yok garip geliyor hoş diğerlerde vardı da ne oldu :( hüsran oğlum da da bir tek wc ye kalktığımı hatırlıyorum başka birşey yokmuş demek ki olsa hatırlardım herhalde... Sen ne yaptın regl olmadın galiba hadi bir güzel haber daha alalım inşallah...

Back
X