İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Birgün bende burda hamilelik anlarımı yazarmıym acaba oğlum yine ağlayarak uyudu benim niye kardeşim yok anne dedi o kadar hastaneye gidiyosun niye kardeş getiremedin bana dedi ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum artk ağlamaktan baska hiçbirşey gelmiyor elimden Allahmmm sen yardm et bana evladımı teselli edecek bir söz bile bulamıyorum çok yoruldum artk çok...

Amin insallah arkadaşm bizde en kisa zamanda bu sayfalari müjdeli haberlerimizle doldururuz Benim oğlum da her fırsatta nezaman iki kardeş görse anne bende artık iki olmak istiyorum diyo benimde kardeş im olsun bende ona dua et aşkım dua de Rabbim sana güzel kardeşler versin diyorum biliyorum olucak olucak ama zamanı var demekki Rabbim bilir en doğrusunu en doğru zamanda verecek bize tekrar evlat. Icin izi ferah tutalım eğer bişeyler geçikiyorsa yada ne biliyim bi engel çıkıyorsa vardır bi hayir deyip sabretmeliyiz rabbim hayırlısı nezaman sa ozaman nasip etsin gonlumuzdekini de hakkimizda hayırlı eylesin inşallah...

yine bir karamsar sabaha uyandım gece boyu rüya gördüm birde akşam olması gereken çalışma olmadı... benim sinirlerim iyice gerildi... çok bunaldım uyku tutmadı uyuyunccada hep bebekli rüyalar gördüm... bu ay yine umut ışığım söndü dün gece çok önemliydi ama olamadı...yoruldum artık... ve dün iki kişinin daha hamilelik haberini aldım... ne düşündüğümü bilemiyorum ne hissettiğimi sanki artık boğuluyorum... iyi olmaya çabaladıkça boğuluyorum...

yine bir karamsar sabaha uyandım gece boyu rüya gördüm birde akşam olması gereken çalışma olmadı... benim sinirlerim iyice gerildi... çok bunaldım uyku tutmadı uyuyunccada hep bebekli rüyalar gördüm... bu ay yine umut ışığım söndü dün gece çok önemliydi ama olamadı...yoruldum artık... ve dün iki kişinin daha hamilelik haberini aldım... ne düşündüğümü bilemiyorum ne hissettiğimi sanki artık boğuluyorum... iyi olmaya çabaladıkça boğuluyorum...

Birgün bende burda hamilelik anlarımı yazarmıym acaba oğlum yine ağlayarak uyudu benim niye kardeşim yok anne dedi o kadar hastaneye gidiyosun niye kardeş getiremedin bana dedi ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum artk ağlamaktan baska hiçbirşey gelmiyor elimden Allahmmm sen yardm et bana evladımı teselli edecek bir söz bile bulamıyorum çok yoruldum artk çok...
Bakınız Hürrem arkadaşınız da daha düne kadar böyle konuşuyordu,şimdi hamile.Zaman zaman aynı duyguları hepimiz yaşamışızdır.Sabır,elbet birgün o zaman gelecek.İnşaallah sizde bu mutluluğu yaşayacaksınız.

Bir daha ki kontrolümü sormuşsun arkadasım.hürremsultan. kan ve idrar aldı dr sonuçlar ayın 26sında çıkarmış. Sonuçlar çıkınca arayıp gelmeni isticem dedi. Yani 10 15 gün içinde 1 kontrol yapıcak. Senin ne zaman canım?

Arkadaşlar umutsuzluga düşmeyelüm. Ven 2hamileliğimdede umutsuzluga düştüm.psikolojiyi ç8k etkili yor. Rahat olmakta fayda var. Rabbime en doğrusunu bilir zaten 1 evladım var Allahım ona sağlık versin. acelem yok gibi olumlamalarda fayda olacağını düşündüm ve soğan kürünüde yaptım. İlk çocuktada soğan küründeb sonra hamiile kalmıştım. Rabbim tez zamanda çocuklarımıza kardeş nasip etsin inşallah

Ah canım benim ya nolur üzülme inan seni çok iyi anlıyorum. Ben deha söylemedim. Uzun bir süre daha da söyleyemem yaşadığım tecrübeleri biliyorsun :( Hala büyük endişelerim korkularım var. Rabbim elbet bizlerinde evlatlarımızın da yüzüne gülecek inşallah...Bizde de sürekli aynı konular aynı tepkiler , ben oğluma anlatmıştım tedavi oluyorum diye, geçen gün diyorki anne ne kadar uzun sürdü tedavin belki de olmayacak, Allah bize vermeyecek ama ben istemekten vazgeçmeyeceğim dedi, her gece uyumadan önce soruyor. Benim de kardeşim olacak değil mi diye, inşallah annecim sen dua et zamanı gelince olacak diyorum. Rabbim evlatlarımızın yüzüne gülsün inşallah... Mübarek Cuma gününde hepinize nasip etsin inşallah...

Bir daha ki kontrolümü sormuşsun arkadasım.hürremsultan. kan ve idrar aldı dr sonuçlar ayın 26sında çıkarmış. Sonuçlar çıkınca arayıp gelmeni isticem dedi. Yani 10 15 gün içinde 1 kontrol yapıcak. Senin ne zaman canım?
Canım ben Pazartesi gideceğim, kesenin gelişimine bakacak, benim durum biraz sıkıntılı, hem tedaviyle oldu, hem önceki kayıplar var. Dr sıkı takip yapıyor. Kalbi için en erken haftaya Cuma giderim sanırım. Göğüs ucu acıması başladı şişmediler ama uçları acıyor, hafif hafif bulantı da başladı, öyle çıkartacak gibi değil de sürekli bir his var. Sağlıklı olsun da ben hepsine razıyım zaten :)

Canım, Ne olur yapma böyle hiç karamsar olma olacak ben biliyorum. Zamanını bekliyor. Biz neler neler yaşadık, ayrıca geçen ay ben yumurtlama gününü değil anını bile kaçırmadım. Ama olmadı biliyorsun, Rabbim ol dedikten sonra 3 gün önceki çalışma da yeter , Elbet ol diyecek arkadaşım zamanını bekliyor. Hiç garantimiz yok ki, ben hala sevinemiyorum bile inan ki, diyorum ya yok gibi davranıyoruz, kendimizi en kötüye hazırladık, hiç ama hiç konuşmuyoruz. Rabbim hayırlısını, sağlıklısını nasip etsin inşallah, mübarek Cuma günün de hepinize tez zamanda hamileliği nasip etsin inşallah, bana da sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah, umutsuzluğa kapılma çok yakın da olacak, göreceksin...

Canım ben Pazartesi gideceğim, kesenin gelişimine bakacak, benim durum biraz sıkıntılı, hem tedaviyle oldu, hem önceki kayıplar var. Dr sıkı takip yapıyor. Kalbi için en erken haftaya Cuma giderim sanırım. Göğüs ucu acıması başladı şişmediler ama uçları acıyor, hafif hafif bulantı da başladı, öyle çıkartacak gibi değil de sürekli bir his var. Sağlıklı olsun da ben hepsine razıyım zaten :)

AYNEN canım. ne yaşarsam yaşayayım sağlık olsun.sağlıkla kucağımıza alalım. bnde sabırsızlıkla bekliyorum kalp atışlarını duymayı. pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz . herşey yolunda gitsin inşallah.

bende artık çok yoruldum burda yazdıklarınızı okuyorum daha da tedirgin oluyorum. benim kız sizinkilerden küçük henüz kardeşi kavrayamıyor ama kardeşe ihtiyacı var.zamanla ben de sorulara maruz kalacağım bunları düşündükçe ne cevap veririm diye kafaya daha çok takıyorum.2 ay korunma var önümüzde sonra da hsg nerdeyse iki sene olacak:(bir an önce olsun dedikçe aradaki süre uzadıkça uzuyor.ümitsizliğe düşüyorum:KK42:

Slm kızlar şu whatsap ta kuzenlerim le bi grubum var ve bu grupta bugün iki hamile haberi aldım şuanda 5 tane hamile var onlar için çok seviniyorum ama kendimi içten içe yiyip bitiriyorum 3 yil oldu tabi şükürsuzlük yada isyan degil benimki içimde bebek kokusunun özlemi var.tekrar o kücük mucizemi kucağıma almak ona bakmak onu beslemek ya geceleri o tatli uykumu onun icin bolmek bunların hepsini cooook özledim... pazertesi adetimin 14. Günü bakalım dr ne diycek inşallah yumurtlama gerceklesmistir inşallah bu ay hamile kalırım ya bide bana hiç çatlatma iğnesi vurulmadi acaba kendiliğinden catlamiyomu?

Merhaba kizlar benim bir oğlum var simdide ikinci çocuğu istoyorum 5 aydi bekliyorum doktora gitdim klomen verdi 24 u yumurta takibi yapacak doktor bakalim kac tane yumurta olqunlasacak insallah ikinci meleklerimiz bizi bekletmez biran once gelirler

bende artık çok yoruldum burda yazdıklarınızı okuyorum daha da tedirgin oluyorum. benim kız sizinkilerden küçük henüz kardeşi kavrayamıyor ama kardeşe ihtiyacı var.zamanla ben de sorulara maruz kalacağım bunları düşündükçe ne cevap veririm diye kafaya daha çok takıyorum.2 ay korunma var önümüzde sonra da hsg nerdeyse iki sene olacak:KK43:bir an önce olsun dedikçe aradaki süre uzadıkça uzuyor.ümitsizliğe düşüyorum:KK42:
canım, bu sorulara maruz kalmadan inşallah gelecek ikinci meleğin, ne güzel ki erkenden denemeye başlamışsın, ben çok geç kaldım :( Aralarındaki fark iyice açıldı. Rabbim hayırlısını nasip etsin canım. İnşallah tez vakitte olacak, Rabbim sağlıklısını nasip etsin, hepimize, yüzümüzü güldürsün inşallah...

Slm kızlar şu whatsap ta kuzenlerim le bi grubum var ve bu grupta bugün iki hamile haberi aldım şuanda 5 tane hamile var onlar için çok seviniyorum ama kendimi içten içe yiyip bitiriyorum 3 yil oldu tabi şükürsuzlük yada isyan degil benimki içimde bebek kokusunun özlemi var.tekrar o kücük mucizemi kucağıma almak ona bakmak onu beslemek ya geceleri o tatli uykumu onun icin bolmek bunların hepsini cooook özledim... pazertesi adetimin 14. Günü bakalım dr ne diycek inşallah yumurtlama gerceklesmistir inşallah bu ay hamile kalırım ya bide bana hiç çatlatma iğnesi vurulmadi acaba kendiliğinden catlamiyomu?

Canım ilaçtan sonra çatlayıp çatlamadığı ile ilgili kontrole çağırmıyor mu Dr'un ? Bu ay gelmek istediğini söyle bence 17. gün falan kontrole git ultrasonda belli olur, çatlayıp çatlamadığı inşallah bu ay kalırsın canım. İnşallah...

Ben de yarin dr a gitcrm ikiz Tup bebek denemek istiyorum asilama faln yapmadan
Hayırlısı olsun canım. Rabbim tez zamanda nasip etsin.

Merhaba kizlar benim bir oğlum var simdide ikinci çocuğu istoyorum 5 aydi bekliyorum doktora gitdim klomen verdi 24 u yumurta takibi yapacak doktor bakalim kac tane yumurta olqunlasacak insallah ikinci meleklerimiz bizi bekletmez biran once gelirler

Hoşgeldin canım, İnşallah bol bol yumurta olur da bir an önce gelir meleğin...

Back
X