İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Evet Can'ım 18 şubat benimde yumurtlamayı Ateş ölçme programı 8 şubat gösteriyor ama tabi ki belli olmaz çok zor geliyor artık bat beklemek hiç olmayacak birşeyi beklemek gibi birşey sanki
Enfal içime doğuyor sanırım sıra sende bu defa valla bana mağlum olur böyle şeyler kendimden o kadar ümitsizimki sanki herkes foğuracak bi ben kalacam gibi geliyor bana offf yine adetim bitti yeni aya girdik yaa başlarm yarından itibaren acabalar....

Bende ilk defa yaptım iyi ki de yapmışım hani şu günlük değişen alttaki yazıları okumak çok hoşuma gidiyor profile giriyorsun orada kişel bilgiler bölümünde hamilelik takvimi ekliyorsun tahmini doğum tarihini de herhangi bir programdan son adet tarihini girerek yaparsın
Sanırım becerebildim

Öylesine yaptığım takvim.bile bu kadar heycan katıyorsa içime kimbilir gerçek takvimimi oluştururken neler hissederim.Yarabbim sen büyüksün inşallah bu takvimi kaldırmak zorunda kalmam

İnşallah arkadaşım yaaa elbet kabul olur birimizden birimizin duası sabr ve umutla bekliyorum buraya mücde hamileyim demeyi bu arada takvimi nasıl ekliyorsunuz bende hamilelik takvimi ekliyim belki darısı bulaşır...
Inşallah arkadaşım rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasin en kisa zamanda müjde ni bekliyorum ve bunun için dua edicem canimmmm. Hamilelik takvimi icinde ya profilinden girip muhtemel Bebeğinizin muhtemel dogum tarihini girip guncelliyosun yadaki hamilelik takvimi yazan yere tıkla oradan detaylı bilgiyle yap canım umarım anlatabilmisimdir:)

balammm balammm canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kalp atışını gördünüz mü ? İnşallah herşey yolunda gider Can'ım benim İnan ki hepiniz için dua ediyordum Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin hepimize inşallah benimde kontrole iki gün kaldı heyecanla bekliyorum merak ediyorum ne kadar oldu diye Allahım bu güzelliği bu topikte ki herkese yaşatsın inşallah topiğin Uğur'u gerçekten var. Darısı diğer kızların başına tez saatte inşallah

Inşallah arkadaşım rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasin en kisa zamanda müjde ni bekliyorum ve bunun için dua edicem canimmmm. Hamilelik takvimi icinde ya profilinden girip muhtemel Bebeğinizin muhtemel dogum tarihini girip guncelliyosun yadaki hamilelik takvimi yazan yere tıkla oradan detaylı bilgiyle yap canım umarım anlatabilmisimdir:)
Amin cnm benim İnşallah Rabbim dualarını ve herkesin duasını kabul ederde biran önce gelir bebişlerimiz bide Allah nasip ederse ben üç gün oruca niyetlenecm zaten hep aklımdaydı belki Allahım orucumu vesile kılarda gönderir hazinesinden bir bebişte bana bide sizdede mi sperm hareketsizliği problemi vardı bide testlerinde amh değerin kaç bi yazarsan mutlu olurum

Öylesine yaptığım takvim.bile bu kadar heycan katıyorsa içime kimbilir gerçek takvimimi oluştururken neler hissederim.Yarabbim sen büyüksün inşallah bu takvimi kaldırmak zorunda kalmam
Can'ım benim Rabbim kaldırmak zorunda bırakmasın ama belki totem bende ki gibi olur ben ilk takvim koyduğum ay olmadı çok üzülerek kaldırdım ve ikinci ay hamileydim inşallah sana da Uğur getirir canım

Evet geçmiyor bu sabah bende bir gerginlik baş gösterdi adet belirtilerimdendir gerginlik patlamaya hazır bomba gibiyim herkese çemliriyorum
Hiiiç olumsuz düşünme Can'ım kaç gün kaldı ? Test yapsan mı acaba bak birde ilk idrarla değil hiç sıvı almadan ikinci idrarla yap ben söyle yapıyordum ilk idrar çok birikmiş oluyor onu yaptıktan sonra belki 1 saat sonra hiç sıvı almadan yeniden WC ye gittim çok az idrar geliyor ama son derece yoğun oluyor o koyu renk yani ama en doğru sonuçları hep ikinci idrarla aldım Can'ım aklında bulunsun inşallah bu ay müjdeni alacağız senin de inşallah

Amin cnmmm ağzından bal damlıyor ilk defa yaptm bklm belki darısı bulaşır yada rüyam çıkacak oğlum 1,5 sene demişti ya belkide o gerçekleşecek inşallah o kadar beklemem Allahmmm inan umudumda sabrmda her geçen ay biraz daha eksiliyor çünkü hürremcim cok dua edin bize ve tüm isteyenlere

Kizlar moralim cok bozuk. Amcamin kizi ikinci bebegine hamileydi 9 aylik artik son haftasiydi bugun bebegin esi ayrilmis ve bebek ölmüs karninda. Bebege bakmak istedim baktim ve cok kötü oldum allahim o manzarayi kimseye yasatmasin. Benim imtihanim cok basit geldi bir an gözüme. Allah herseyin hayirlisini versin :-(
:( Rabbim kimseyi böyle sınamasın eminim çok zordur :( Hep iki evladımı birlikte büyütmeyi nasip etsin Rabbim diye dua ediyorum Can'ım korkular çok fazla oluyor Allah kimseyi evladıyla sınamasın :( keşke bebeği görmeseydin daha çok etkiler Rabbim annesine babasına sabır versin inşallah gerçekten bende hep inşallah imtihanım budur diye dua etmiştim Rabbim böyle şeylerle sınamasın kaçıncı haftadaydı ?

Düşükten sonra ilk denememdi bu ay...Maalesef hüsran:KK43:Kırmızıları gördüm.Yartabbim sdabrımızın mükafatını ver,evlatlarımızı kardeşşiz bırakma aminnn.Ateş ölçme yöntemini denemeye başladım bu ay,işallah vesile eder Rabbim.
Can'ım moralini bozma benim kaybımdan sonra ilk ay hüsran oldu ama ikinci denemede geldi bebeğim inşallah senin de öyle olacak Can'ım benim Rabbim oyalamasın inşallah

Hiiiç olumsuz düşünme Can'ım kaç gün kaldı ? Test yapsan mı acaba bak birde ilk idrarla değil hiç sıvı almadan ikinci idrarla yap ben söyle yapıyordum ilk idrar çok birikmiş oluyor onu yaptıktan sonra belki 1 saat sonra hiç sıvı almadan yeniden WC ye gittim çok az idrar geliyor ama son derece yoğun oluyor o koyu renk yani ama en doğru sonuçları hep ikinci idrarla aldım Can'ım aklında bulunsun inşallah bu ay müjdeni alacağız senin de inşallah
üç gün kaldı çarşamba beklenen adet günü ama inan ümidim kırıldı baya bu ayda benden bişey olmaz dediğini deneyeceğim yarın ama yok canım ya hiç hissetmiyorum... bana yine doktor yolları gözüktü

Sanırım becerebildim
evet becermişsin hayırlı olsun ozaman inşallah kaldırmazsın hiç benim zamanım doluyor üç güne kaldırırım herhelde çarşamba bat günü benimki sağolsun hiç gecikmez napalım yaniden yaparım bende gelince kırmızılar

balammm balammm canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kalp atışını gördünüz mü ? İnşallah herşey yolunda gider Can'ım benim İnan ki hepiniz için dua ediyordum Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin hepimize inşallah benimde kontrole iki gün kaldı heyecanla bekliyorum merak ediyorum ne kadar oldu diye Allahım bu güzelliği bu topikte ki herkese yaşatsın inşallah topiğin Uğur'u gerçekten var. Darısı diğer kızların başına tez saatte inşallah
Amin bitanem Teşekkür ederim bugün keseyi gördük 5 haftalik 20 gün sonrada kalp atışını duycaz inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bizde sağ salim kucagimiza almayı.

Amin cnm benim İnşallah Rabbim dualarını ve herkesin duasını kabul ederde biran önce gelir bebişlerimiz bide Allah nasip ederse ben üç gün oruca niyetlenecm zaten hep aklımdaydı belki Allahım orucumu vesile kılarda gönderir hazinesinden bir bebişte bana bide sizdede mi sperm hareketsizliği problemi vardı bide testlerinde amh değerin kaç bi yazarsan mutlu olurum
Inşallah canim orucunu tut bende tuttum bu ay ve hamileyim inşallah sanada vesile olur kuzummmm eşim testleri yanımda değil hepsi hastanedeki dosyamda canım ama sana keçi boynuz u pekmezi veya özünü denemeni tavsiye ederim inşallah iyi gelir ..

Tmm
Can'ım Enfal E yazdığım gibi sende ikinci idrarla yap zaten 1-2 güne belli olur inşallah bu ay hepinizden alırız müjde dualarımdasınız
tmm CNm bende oyle Yapovam olmadı sanah namazında tuvalete çıkayım sonra yatayım sıvı almadan 3 saat sonra tekrar yapayım test Dimi guzel olur oyle benim bat cuma ama daha var ben perşemben yada carsamba yaparım test

arkadaşlar ateş ölçme yöntemini duymuştum faydalı olacaktır eminim..ama ovulasyon testleri daha kesin bilgi verir gibi geliyor bütün eczanelerde var..duymayan arkadaşlar varsa diye söyleyeyim dedim :) ben yarın çatlatma iğnesi için dra gideceğim inşallah..yarın hemen ilişki baslayak mı bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorumm ;)

Back
X