İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Merhaba arkadaslar benide araniza alirmisiniz. Yasim33 5 yasnda bi cocugum var. gecen kasimda dusuk yaptim ve arkasindan hayatimin sokunu yasadim. Olesine rutin kont gittgimde amh degerimin cok dusuk oldugunu yani yumurtalik yasimin 40 yaindan fazla oldugunu ogrendim. Tekrar gebe kalma ihtimalimin ck dusuk oldugunu soyledi doktor. O vakitten beridir de o doktor senin bu klnik benim gezip duruyoruz. Hic biseyim yok hamile kaliyorum derken nerdeyse menopoza girecegimi ogrendim. Bide gurbetteyiz bz yurt dsnda. O kadar yalniziz ki. Yavrumunda yalniz kalacagini dusundukce icim yaniyo. Ne yasiti kuzeni ne dogru duzgun akrabamiz var. bugun bana kardesim olursa yemek yediricem one ben dedi. Gozyaslrimi tutamadim. Ckc zor gunler geciriyorum. Her adet donemi yaklastkca kotu oluyorum. Adet oldugum icin seviniyorum menopozdan dolayi, hamile olmadigim icin uzuluyorum. Nolur banada dua edermisniz? Belki rabbim affederde bi kardes verir yavruma. Hamile arkadaslari tebrik ediyorum, bekleyenlere de en icten dualrimi yolluyorum
arkadaşım 32 yaşındayken amh değeri çok düşük çıktı. doktoru "erken menopoz, en kısa zamanda tüp bebek tedavisi" dedi. tedaviye başlayacağı ay hamile kaldı, sonra da nasılsa hamile kalamıyorum diye korunmadı bebeği 18 aylıkken hamile kaldı. inşallah sizin de en kısa zamanda bebeğiniz gelir ve çocuğunuz da kardeşi olur

Hürremcim bebeğini sağlıcakla kucağuna alacaksın bu sefer inşallah. İçin rahat olsun, hamileliğin tadını çıkar canım.
Bu hafta en yakın arkadaşım doğum yaptı. Benden çok sonra bebek istedi ve kızına kardeş yapabildi. Ama hamilelik depresyonuna girmiş. Bugün onun yanına gidip ona destek olmam gerek :KK43: Ne garip benim hayalini kurup başaramadığım şey onu hasta ediyor :KK43:
İnşallah canım, henüz tadını çıkarma aşamasına gelemedim, yaşadıklarım peşimi bırakmadı :( İnşallah bundan sonrası güzel olur ve sağlıkla kucağıma almak nasip olur. Hayat çok acayip gerçekten umarım arkadaşın kısa sürede atlatır bu durumu çok zor oğlumda hafif şekilde atlatmıştım, insan başka biri gibi oluyor... Rabbim herşeyi güzellikle yaşamayı nasip etsin...Sana da tez zamanda bir bebiş nasip etsin...

Can'ım bende farksız sayılmam iki ay sonra 34 oluyorum boşver senyaşı falan vardır rabbim bizim için bir bildiği kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz ama elimizden gelenide yapalım arkadaşım sabır tek ihtiyacımız olan
Canım takvimi kaldırmışsın totem tutmadı ama bende takvim koyduktan sonraki ay kaldım. İnşallah sana da öyle olur canım. Rabbim hayırlısını versin. Ne yaptın gittin mi bugün dr a?

cnm ben 31 yaşındayım hani gencte degilim amin allahın izniyle kalalım inş cnm sende öyle güzel pozitif düşünüyorsun cok saol tesekkur ederim bu ay 10 gün sonra belli olacak adet günüm bakalım inş tutmustur biraz sarımsı akıntı var şimdi hani ne sarı ne beyaz gbi bu ne anlamadm
Hoş geldin canım,
İnşallah bu ay olmuştur. Sarı akıntı bende de olmuştu sarı beyaz arası ama 10 gün kala değil, yumurtlamadan 10 gün sonra falan, eğer çok yoğun sarı ve kokuluysa enfeksiyon olabilir. Dr a görün derim.

arkadaşım 32 yaşındayken amh değeri çok düşük çıktı. doktoru "erken menopoz, en kısa zamanda tüp bebek tedavisi" dedi. tedaviye başlayacağı ay hamile kaldı, sonra da nasılsa hamile kalamıyorum diye korunmadı bebeği 18 aylıkken hamile kaldı. inşallah sizin de en kısa zamanda bebeğiniz gelir ve çocuğunuz da kardeşi olur
Okurken bile mutlu oluyorum böyle şeyleri ya benim amh da düşük ve tüp bebek diyor doktorlar ben hala bi ümit bekliyorum işte

Bende ikinci bebeği istiyorum ama bu ikinci ayımız Fsh sorunum var ilk oğlumdada vardı bir sene uğraştım en son düştü o ay hamile olduğumu öğrendim bakalım bu sefer olacak mı dualarınızda benide unutmayın çünkü yaşım 36 ve çok zamanım yok diye düşünüyorum
Arkadaşlar bu mesajı ben bundan bir kaç gün önce yazmıştım dün beklenen adet günümdü olmayınca bugün bi test yapayım dedim ve hamileymişim bunu Fsh ve amh problemi olanlar umutsuzluğa kapılmasın diye yazıyorum iki ay önce test sonuçlarına göre banada tüp bebek demişti ama ben hiç umursamadım hayıt tohumu ve Aslan pençesi çayı içtim birde kurandaki şifa ayetlerini bir kağıda yazıp suya koydum ve o suyu içtim takdir Allah'ın çok inanarak yaptım ve bugün üç haftalık hamile olduğumu ögrendim rabbim isteyen herkese nasip etsin

Arkadaşlar bu mesajı ben bundan bir kaç gün önce yazmıştım dün beklenen adet günümdü olmayınca bugün bi test yapayım dedim ve hamileymişim bunu Fsh ve amh problemi olanlar umutsuzluğa kapılmasın diye yazıyorum iki ay önce test sonuçlarına göre banada tüp bebek demişti ama ben hiç umursamadım hayıt tohumu ve Aslan pençesi çayı oiçtim birde kurandaki şifa ayetlerini bir kağıda yazıp suya koydum ve o suyu içtim takdir Allah'ın çok inanarak yaptım ve bugün üç haftalık hamile olduğumu ögrendim rabbim isteyen herkese nasip etsin
ne guzel bir haber rabbim bizim dua'larimizida kabul eder insaallah. allah saglikla tamamlamayi nasip etsin hamileliginizi

Canım takvimi kaldırmışsın totem tutmadı ama bende takvim koyduktan sonraki ay kaldım. İnşallah sana da öyle olur canım. Rabbim hayırlısını versin. Ne yaptın gittin mi bugün dr a?
of canım ya hiç sorma üç gündür doktora gitmek için bekliyordum ki dün eşimle başka bir sebepten çok fena tartıştık tartışma uzun sürdü ağladım yattım sonra kendime geldim bu gün doktora gitmem gerekiyor dedim nasıl olsa özel muayene diye acele etmedim ama kabul etmedi hemşireler geç kalmışım... anlıyacağın bir gün beni hep engelliyor bu ay da böyle tedavisiz geçecek sanırım... sen nasılsın bebek nasıl arkadaşım bende durumlar aynı yıllardır hep aynı...

of canım ya hiç sorma üç gündür doktora gitmek için bekliyordum ki dün eşimle başka bir sebepten çok fena tartıştık tartışma uzun sürdü ağladım yattım sonra kendime geldim bu gün doktora gitmem gerekiyor dedim nasıl olsa özel muayene diye acele etmedim ama kabul etmedi hemşireler geç kalmışım... anlıyacağın bir gün beni hep engelliyor bu ay da böyle tedavisiz geçecek sanırım... sen nasılsın bebek nasıl arkadaşım bende durumlar aynı yıllardır hep aynı...
Kötü olmuş üzüldüm ama bunda da bir hayır vardır demek gerekli, belki de senin minik tedavisiz gelecek, bizde gerilirdik o dönemlerde onlar bizim beklediğimiz anlayış ve desteği gösteremiyor maalesef :( Her evde olan şeyler kendini üzme, hatasını anlayacaktır...Bebek iyi çok şükür en son geçen geçen Perşembe gitmiştim kontrolüm daha haftaya perşembe, büyük ithimal kız hoş dr daha bir şey demedi ama sanki onun sinyalini verdi gibi geldi, ya da bana öyle gelmiş olabilir, sağlıklı olsun tabii ilk dileğim o çok badereler atlattı çok zorlu bir yoldan geliyor, inşallah sağlıkla gelir, boyu kilosu gayet iyi dedi, bakalım artık Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip eder inşallah, garip bir his hala sevinemiyorum hala içimde hep bir korku nasıl ve ne zaman geçer bilmiyorum, Sanırım kucağıma alana kadar geçmeyecek, ufak ufak hareketler var gibi ama emin de olamıyorum. Bu hafta işe de başladım, bakalım işte arkadaşım Allah onu Abisine bağışlasın diye dua ediyorum hep...

Yok CNm ya bende iki gun gecikmeli adet oldum dr gidicem asilama istiyorum ama dr konusunda kafam cok karışık İstanbul'da nereye gitsem diye :KK51:
Hayırlısı arkadaşım, İstanbul da bu konuda uzman bir dr keşke bilsem de söylesem sana, ne tarafta oturuyorsun ? Aslında Anadolu yakasıysa buraya bile gelebilirsin benim dr a sonuçta maksimum 2 saat sürüyor.

Hayırlısı arkadaşım, İstanbul da bu konuda uzman bir dr keşke bilsem de söylesem sana, ne tarafta oturuyorsun ? Aslında Anadolu yakasıysa buraya bile gelebilirsin benim dr a sonuçta maksimum 2 saat sürüyor.
Sen neredeydin CNm tam olarak burada simdi baktım okudum hisar hastanesinde Figen Hnmi öneriyorlar bende kadın dr olmasi daha cok isime geliyor eşimden dolayı erkke tercih etmemiş istemez büyük ihtimal bakalım yarına randevu aldım gidicek adetimin ikinci gunü .. Bir taraftan da bir ay daha beklese miydim diyorum kafam Allak bullak ya ama en azından bir kez denemek istiyrm esimde sperm testi persembe gunü bakalim iki aydır kullandığı ilaçlar ise yaradı mi merak ediyoruz

Sen neredeydin CNm tam olarak burada simdi baktım okudum hisar hastanesinde Figen Hnmi öneriyorlar bende kadın dr olmasi daha cok isime geliyor eşimden dolayı erkke tercih etmemiş istemez büyük ihtimal bakalım yarına randevu aldım gidicek adetimin ikinci gunü .. Bir taraftan da bir ay daha beklese miydim diyorum kafam Allak bullak ya ama en azından bir kez denemek istiyrm esimde sperm testi persembe gunü bakalim iki aydır kullandığı ilaçlar ise yaradı mi merak ediyoruz
Canım, İzmitteyim, ve dr erkek yani bayan istiyorsan bir şey diyemem tabii ama benim dr a Yalova ve İstanbuldan gelenler oluyor onun için dedim. Şifanın kimden geleceği belli olmaz. İnşallah eşinin testleri iyi çıkar, aşılama dene bence eğer sonuçlar düzeldiyse beklemenin bir anlamı yok, inşallah hemen tutar. Birde ben şunu yapmıştım ve Vesile olduğuna inanıyorum. Reglin bittikten 3 gün sonra banyo yapıp temiz bir kağıda el yazınla 110 kere Bismillâhirrahmânirrahîm yaz. Bunu her daim üzerinde taşı sadece banyo yaparken çıkartacaksın, onun dışında hep üzerinde olacak çalışmalarda bile, Rabbim nasip eder hamile kalırsan da üzerinde olacak doğuma kadar ben bunu yaptığım 2. ay kaldım. Hala daha üzerimden çıkarmadım. Tokamın içine koydum katlayıp böyle gece gündüz üzerimde inşallah sana da vesile olur. Enfal97 Enfal97 bunu yap arkadaşım. Denemekten zarar gelmez. İlk ay tutmayınca umudumu kaybedip çıkartmadım. Hamile kalıncaya kadar ve hatta doğuma kadar üzerinde kalması gerekiyormuş. Rabbimin neyi vesile edeceği bilinmez sonuçta.

Kötü olmuş üzüldüm ama bunda da bir hayır vardır demek gerekli, belki de senin minik tedavisiz gelecek, bizde gerilirdik o dönemlerde onlar bizim beklediğimiz anlayış ve desteği gösteremiyor maalesef :KK43: Her evde olan şeyler kendini üzme, hatasını anlayacaktır...Bebek iyi çok şükür en son geçen geçen Perşembe gitmiştim kontrolüm daha haftaya perşembe, büyük ithimal kız hoş dr daha bir şey demedi ama sanki onun sinyalini verdi gibi geldi, ya da bana öyle gelmiş olabilir, sağlıklı olsun tabii ilk dileğim o çok badereler atlattı çok zorlu bir yoldan geliyor, inşallah sağlıkla gelir, boyu kilosu gayet iyi dedi, bakalım artık Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip eder inşallah, garip bir his hala sevinemiyorum hala içimde hep bir korku nasıl ve ne zaman geçer bilmiyorum, Sanırım kucağıma alana kadar geçmeyecek, ufak ufak hareketler var gibi ama emin de olamıyorum. Bu hafta işe de başladım, bakalım işte arkadaşım Allah onu Abisine bağışlasın diye dua ediyorum hep...
İnşaallah arkadaşım olacak abisi kucağına alacak kardeşini inanıyorum ben Allah'ın izniyle... Zaten dedim ya arkadaşım hiç tedaviyle hamile kalamadım üç hamileliğimde tedavisiz oldu rabbim bunu da tez vakitte nasip eder inşaallah...eşimi takmıyorum çok hatasını anlıyor ama ben üzüldüğümle kalıyorum çok yordu beni çok sinirli tedavi olması şart çok şükür gitmeye karar verdi doktora... İşte böyle geçiyor günlerimiz... Bazen diyorum doktora gidip ben tüp bebek istiyorum desem mi sonra yok diyorum rabbim vermiyorsa ısrar etmeyeyim... Bilemiyorum ne yapacağımı

Okurken bile mutlu oluyorum böyle şeyleri ya benim amh da düşük ve tüp bebek diyor doktorlar ben hala bi ümit bekliyorum işte
bir arkadaşımın da değeri çok düşüktü doktor erken menopoz demişti. tüp bebek tedavisiyle hamile kaldı, eşinde de varikosel vardı, ameliyat oldu. ikinci çocuğu tedavisiz ve istediği ay hamile kaldı. İnşallah Allahım size de ikinci çocuğu nasip eder. ben de ikinci için 2 yıl bekledim.

bir arkadaşımın da değeri çok düşüktü doktor erken menopoz demişti. tüp bebek tedavisiyle hamile kaldı, eşinde de varikosel vardı, ameliyat oldu. ikinci çocuğu tedavisiz ve istediği ay hamile kaldı. İnşallah Allahım size de ikinci çocuğu nasip eder. ben de ikinci için 2 yıl bekledim.
Amin arkadşım inşallah biran önce benim meleğimde gelirde daha fazla bekletmez abisini ve bizi güzel dileklerin için sağol

Canım, İzmitteyim, ve dr erkek yani bayan istiyorsan bir şey bbdiyemem tabii ama benim dr a Yalova ve İstanbuldan gelenler oluyor onun için dedim. Şifanın kimden geleceği belli olmaz. İnşallah eşinin testleri iyi çıkar, aşılama dene bence eğer sonuçlar düzeldiyse beklemenin bir anlamı yok, inşallah hemen tutar. Birde ben şunu yapmıştım ve Vesile olduğuna inanıyorum. Reglin bittikten 3 gün sonra banyo yapıp temiz bir kağıda el yazınla 110 kere Bismillâhirrahmânirrahîm yaz. Bunu her daim üzerinde taşı sadece banyo yaparken çıkartacaksın, onun dışında hep üzerinde olacak çalışmalarda bile, Rabbim nasip eder hamile kalırsan da üzerinde olacak doğuma kadar ben bunu yaptığım 2. ay kaldım. Hala daha üzerimden çıkarmadım. Tokamın içine koydum katlayıp böyle gece gündüz üzerimde inşallah sana da vesile olur. Enfal97 Enfal97 bunu yap arkadaşım. Denemekten zarar gelmez. İlk ay tutmayınca umudumu kaybedip çıkartmadım. Hamile kalıncaya kadar ve hatta doğuma kadar üzerinde kalması gerekiyormuş. Rabbimin neyi vesile edeceği bilinmez sonuçta.
Bende yazdım üzerimde taşıyorum inşallah banada vesile olur

Arkadaşlar bu mesajı ben bundan bir kaç gün önce yazmıştım dün beklenen adet günümdü olmayınca bugün bi test yapayım dedim ve hamileymişim bunu Fsh ve amh problemi olanlar umutsuzluğa kapılmasın diye yazıyorum iki ay önce test sonuçlarına göre banada tüp bebek demişti ama ben hiç umursamadım hayıt tohumu ve Aslan pençesi çayı içtim birde kurandaki şifa ayetlerini bir kağıda yazıp suya koydum ve o suyu içtim takdir Allah'ın çok inanarak yaptım ve bugün üç haftalık hamile olduğumu ögrendim rabbim isteyen herkese nasip etsin[/QU. Canımmm hayırlı olsun bebişini sağlıcakla al kucağına msj okurken gözyaşlarımını tutamadım yaaa oğlum o kadar kardeş özlemi çekiyorki anlatamam bebeklere bi sarılışı var içimi sızlatıyor neler yaptın biraz daha ayrıntılı anlatırmısın

Arkadaşlar bu mesajı ben bundan bir kaç gün önce yazmıştım dün beklenen adet günümdü olmayınca bugün bi test yapayım dedim ve hamileymişim bunu Fsh ve amh problemi olanlar umutsuzluğa kapılmasın diye yazıyorum iki ay önce test sonuçlarına göre banada tüp bebek demişti ama ben hiç umursamadım hayıt tohumu ve Aslan pençesi çayı içtim birde kurandaki şifa ayetlerini bir kağıda yazıp suya koydum ve o suyu içtim takdir Allah'ın çok inanarak yaptım ve bugün üç haftalık hamile olduğumu ögrendim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canmmm hayırlı olsun Rabbim bebeğini sana bağışlasın msjnı okurken gözlerim doldu çünkü aynı durumdayım şuan amh değerim çok düşük ve tüp bebek diyor doktorlar ama ben biraz daha beklemek zorundaym maddiyattan dolayı neler yaptığını biraz daha ayrıntılı anlatırmsn bende hayıt tohumu içiyorum

Back
X