İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

merhaba hürremcim ve kızlar. hürremcim ya ka. gündür yazamadım cepte gb yoktu. işyerindede bağlantı kopuktu 1 haftadır şükür bugün halloldu bende burdayım :)

detaylı ultrasonda herşey normal çıktı çok şükür. boya takılmıştım hatırlarsan. dr sordum 26 normal mi diye . normal ama zaten 26 değil yaklaşık 30 cm dedi. dediğim gibi pimpirikliyim yaa :) rabbim herkesin evladına bizim evlatlarımıza dabizlerede sağlık versin. herkese hayırlı evlat versin inşallh. 13 mayısta da şeker yüklemesi yapılcak . hiç sevmiyorum onu da :KK43:
Can'ım sonuçlarınızın güzel gelmesine çok sevindim. Maşallah kuzucuklarımıza :nazar: ultrason da ufak hesaplama farkları oluyor hem ultrason kalitesi hem bebeğin pozisyonu fark ediyor. Benim bazen 3-4 gün önde çıkıyor bazen 1-2 gün geride Dr bu açıklamayı yaptı gayet uyumlu dedi bugün açlık ve tokluk şekerime bakıldı sonucuna göre yükleme yapılacak Dr önce buna bakıyormuş inşallah gerek kalmaz hiç sevmiyorum o şeyi içmeyi . Ama kuzucuklarımız için herşeye razıyız artık Allahım sağlıklısını nasip etsin canım

Hay Allah Can'ım çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah tez vakitte geçer normale dönersin:KK43: İlk çocuğun kardeşine olan sevgisi ilgisi çok başkaymış gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah. Bize de sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah Can'ım kendine dikkat et dinlen su içmeye çalış zencefil ve salatalık iyi geliyor diye okumuştum dene istersen faydası olabilir
Salatalık iyi geliyordu önceleri ama şimdi insanda tiksindim.. Ne olacak halim bilmem şükür kan değerlerim iyi çıktı yani yemeden de değerler iyi olabiliyormuş demek ki diğerlerini zencefili deneyeyim birde..

Sen de iyi ki varsın burda yollarımız kesişmiş.. Rabbim dermansız dert vermesin kimseye bak biz bir kere anneliği tatmış şanslı kullarız rabbimin ol demesiyle bir kere daha tadacağız inşaallah,sakın olumsuz düşünme sen de en kısa zamanda vereceksin müjdeyi bizlere
İnşallah cnm inşallah buraya o güzel anlarımı yazacağım günü dört gözle bekliyorum sanada cok geçmiş olsun eeee o kadar naz yaptı meleğin biraz daha yapacak demekki miğdeni bulandırarak beyaz leblebi ye iyi gelir bulantına cinsiyeti belli olmadı demi henüz bence kız ama tabiki Allah sağlık sıhhıyat vrrsinde gerisi önemli değil sadece içime kız doğdu birden yaz olurmu cinsiyetini merak ediyorum....

İnşallah cnm inşallah buraya o güzel anlarımı yazacağım günü dört gözle bekliyorum sanada cok geçmiş olsun eeee o kadar naz yaptı meleğin biraz daha yapacak demekki miğdeni bulandırarak beyaz leblebi ye iyi gelir bulantına cinsiyeti belli olmadı demi henüz bence kız ama tabiki Allah sağlık sıhhıyat vrrsinde gerisi önemli değil sadece içime kız doğdu birden yaz olurmu cinsiyetini merak ediyorum....
Canım çok teşekkür ederim cinsiyeti belli olmadı daha ama etrafımdakilerin de içine hep kız doğuyor ayrıca senin hislerine de güveniyorum inşaallah sende en kısa zamanda yazarsın bize... Bulantım olduğunda ağzım açık hiç birşey alamıyorum sanki daha kötü oluyorum Zamanı var demek ki düzelir inşaallah...

Oh maşallah kız senesi demek ki.. Çok sevindim senin adına.. Kardeşime de rabnim bol bol sabır dayanma gücü versin çok zor dönemler ama şunu unutma rabbim sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş..inşaallah hayırlısıyla atlatır bu dönemleri..
Çok teşekkür ederim canım çok saol bakalım seninki ne olucak Rabbim gönlüne göre versin inşallah kardeşim için soykediklerinede ayrıca teşekkür ederim inşallah bu sıkıntılarida atlaticak rabbim kimseyi evladıyla sinamasin çok zor...

Canmsn burda gercek ismini bile bilmediğimiz bircok insanın dert ortağı oluyoruz etrafımızda arkadaş dediğimiz onca insana size anlattığımın ücte birini bile anlatamam zsten anlayanda pek fazla yok iyiki varsınız...
Sende cansinnnnn kesinlikle katılıyorum sana burda paylastiklarimiz birbirimizden gördüğümuz destek gerçekten çok güzel bazen keşke imkan olsada bu arkadasliklarimizi sanal ortamda değilde gerçek hayatta da devam ettirebilsek diyorum ama kimbilir belki bigün yüzyüze tanisma firsatimizda olur ozaman çok daha güzel olur Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah ve sende iyiki varsın kuzummmm

Çok teşekkür ederim canım çok saol bakalım seninki ne olucak Rabbim gönlüne göre versin inşallah kardeşim için soykediklerinede ayrıca teşekkür ederim inşallah bu sıkıntılarida atlaticak rabbim kimseyi evladıyla sinamasin çok zor...
Amin arkadaşım kimseye vermesin düşmanıma bile ki senin kardeşin kanın canın kimbilir ne kadar üzülüyorsundur.. Sende hamilesin dualarının kabul olacağı günler inşaallah bol bol dua edelim kardeşine..

Merhaba benim adetten sonra ikinci gün kan testi yaptırdım ve 1273 çıktı bilen var mı
hayırlı uğurlu olsun. maşallah:nazar: hamilesiniz. Rabbim vakti zamanında sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

dün sabah 11:00 da çatlatma iğnesi oldum. dün, bugün çalışma. kızlar çok bekledim. hayırlısıyla olsun artık:KK61: dua edin ne olur

hayırlı uğurlu olsun. maşallah:nazar: hamilesiniz. Rabbim vakti zamanında sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

dün sabah 11:00 da çatlatma iğnesi oldum. dün, bugün çalışma. kızlar çok bekledim. hayırlısıyla olsun artık:KK61: dua edin ne olur
Allah yardımcın olsun canım hepinize dua ediyorum bu yolda uğraşan herkese inşallah birgün bizimde olacak inşallah bizlerde buraya hamileyim diye yazıcaz inşallah hamileyiz die bizde yazarz buraya

Canım seninde hayırlı olsun inşaallah tedavin bol bol ananas ve kabak çekirdeği ye tutunmayı kolaylaştırırmış dikkat et kendine ben bu hamileliliğimde ilk defa çok dikkat ettim hiç uzanmadım dolaplara falan bu gün den sonra inşaallah güzel haberlerini yazarsın iki hafta sonra

Salatalık iyi geliyordu önceleri ama şimdi insanda tiksindim.. Ne olacak halim bilmem şükür kan değerlerim iyi çıktı yani yemeden de değerler iyi olabiliyormuş demek ki diğerlerini zencefili deneyeyim birde..
Can'ım ya inşallah biran önce atlatır rahatlarsın Şu kuzucuklarımız bir sağlıkla doğsun inşallah çektiklerimizi unutacağız herşey geçecek kokularını içimize çektiğimizde :anneadayı:

Can'ım inşallah bu ay müjdeyi alırız Rabbim sağlıklı gerçek bir hamilelik nasip eder inşallah Enfal doğru söylüyor ananas çok önemli ne kadar işe yaradı bilmem ama hamile olduğum ay iğneden sonra hergün mutlaka yarım a yakın ananas yedim inşallah güzel haber alırız

Can'ım ya inşallah biran önce atlatır rahatlarsın Şu kuzucuklarımız bir sağlıkla doğsun inşallah çektiklerimizi unutacağız herşey geçecek kokularını içimize çektiğimizde :anneadayı:
Bundan önce hep hamile kalsam bürün sıkıntılarım bitecek gibi gelirdi ama şimdi yeni bir hedefimiz var çok şükür sağlıklı doğum yapabilmek inşaallah 6 ay kadarcık kaldı az kalmış az

Back
X