İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Günaydın kızlar dün dr gittim tahlil sonucum vardı progesteron sonuç 11.92 bu değer nasıl? dr gayet iyi dedi bakalım bu ay günün geçerse gel yadaki adetin 3.günü gel dedi artk beklemedeyim hayırlısı inşallah bu ay hamilelik haberi mi veririm gerçi şuanda hiç bi his hiç bi belirti yok sadece sık idrara çıkmakta baska artık sadece dua edip beklicem...
Canım, Progeston 10 ve üzeri olunca yumurtlama ve çatlama olmuş demektir, inşallah bu ay müjdeli haber gelir...Yeniyıl yeni mutluluklar getirsin

Yok cnm gittim hastaneye sonuçlarımız pek iç açıcı degil Amh degerim 0.7 eşiminde ileri hareketliliği düşük direk tüp bebeğe yönlendirdiler ben asılama denemek istediğimi söyledim bi kez deneywlim dediler hoş nasıl yapcaz onunla ilgili de bi bilgim yok mağlum ikinci bebek için hiçbir seyi devlet karşılamıyo yani asılamayıda yaptıramicaz maddiyattan dolayı beklemekten başka bi çarem yok şimdilik tabiki bide Rabbime sığınıyorum elbet koymuştur bi yola ama çok yıprandm cok yoruldum inun için artk bu bebek işini kafamdan çıkarma cabasındaym bklm birgün hamile kalabilirsem yine yazarm Allaha emanet olun hepiniz
Canım benim umudunu kaybetmek yok, ben ne hikayeler biliyorum. duyuyorum. Sana söylüyorum herşey vesile inan ki Rabbim ol dedikten sonra olacak, İnşallah yeni yılda hepinizden müjde alacağız...

Can'ım lütfen moralini bozma imkansız diye bişey yoktur eğer öyle olsaydı ilk çocuklarımız olmazdı ve aslında tedavi tüp bebek işin sadece teferruatı duymuşsundur tüp Bebek'le bile sonuç alamayan ama Zaman'ı gelince kendiliğinden olan bebeklerini kucağına alanlar var moralini yüksek tut bizi de bırakma bak bende 4 yıldır bu yolda bekleyenlerdenim herkesin tesellisi çok yavan geliyor ama inan bizim de elimizden bu geliyor birbirimize ihtiyacımız var
Canım benim ne yaptın?Bu ay belki sürpriz yapar minik test yaptın mı hiç ?

Canım benim ne yaptın?Bu ay belki sürpriz yapar minik test yaptın mı hiç ?
Yok canım sürprizlere çok uzağım ben yani hiç yaşamayınca bünye alışık değil yadırgar... Ben şuan adetliyim doktora gittim testler tahliller ultrason herşey çok çok iyi dedi serephone verdi daha öncede kullandığım için hiç ümitli değilim... Yarın başlıyorum ilaca... İşte böyle...

Gittim canım çok şükür duydum kalbini :anneadayı::KK200: darısı başına olsun inşallah, ne sonucu ? BHCG mi ?

Bhcg sonucunu 4haftalıkken aldım canım. O değil idrar ve diğer kan testleri. Bende guatr da var şeker vs bir sürü kan sonucu vardı. Dün aradı dr hepsi iyi cıktı çok şükür . Ama muayene için pazartesi günü gitcem. Kalp atışalrınıda o zaman duycam. Nasıl sabrediceksem. İçimde hep bi tedirgin lik var. Yolunda gitmeyen şeyler olacak gibi hissediyorm. Kuruntularım korkularım böyle hissettiriyor belkide. Rabbim nasip etti. Sağlıkla kucagıma aldırmak nasip etsin. Hepimizin için inşallah. ..

Yok canım sürprizlere çok uzağım ben yani hiç yaşamayınca bünye alışık değil yadırgar... Ben şuan adetliyim doktora gittim testler tahliller ultrason herşey çok çok iyi dedi serephone verdi daha öncede kullandığım için hiç ümitli değilim... Yarın başlıyorum ilaca... İşte böyle...
Umudunu kaybetmek yok bende bu dr a gittiğimde 3 kez kullanmıştım Serophene, 3. günü mü başlatıyor ? Takviye iğneyi sorsana, benim dr bu tedavilerde diğer iğne olmadan olmaz o olgunlaştırır diyor. SOnuçların iyi çıkmasına sevindim. İnşallah yeni yılda gelecek bebeğin, inşallah arkadaşım...

Kızlar Günaydın,
Birkaç gündür ağrım olduğu ve şehir dışına çıkacağım için Cuma akşam Dr a gittim. Vee Kalp atışımızı duydum :KK200::KK200::KK200: çok şükür bin şükür Rabbime, Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin inşallah bir sonraki kontrol 2 Ocak... Rabbim yeni yılda hepinize yeniden anne olmayı nasip etsin inşallah, Hepiniz için dua ettim.
Hürreeem çok mutlu oldum. :KK68:Allah tamamına erdirsin inşallah. :nazar::anneadayı::KK46::KK15:

Umudunu kaybetmek yok bende bu dr a gittiğimde 3 kez kullanmıştım Serophene, 3. günü mü başlatıyor ? Takviye iğneyi sorsana, benim dr bu tedavilerde diğer iğne olmadan olmaz o olgunlaştırır diyor. SOnuçların iyi çıkmasına sevindim. İnşallah yeni yılda gelecek bebeğin, inşallah arkadaşım...
Benim aslında hiç bir zaman hamile kalmama engel bir durum yoktu çok şükür... Bende üç kez serephone 3 kez klomen kullandım ama sonuç alamadım iki düşük ve sağlıklı olan oğlum kendiliğinden oldu yani aslında ilaçsızfa yumurta gelişip olgunlaşıp çatlıyor... Ama doktorların yolu aynı hiç değişmiyor tekrar tekrar başa sarıyoruz.... Diyorum ya hep bir sorun olsa belki sonuç alınacak ama olmayınca inan daha zor ve insan anlam veremiyor... Neyse arkadaşım olmayınca olmuyor demek ki zorlamak gerekmiyor... Bıraktım kendi haline artık..

Canım, Progeston 10 ve üzeri olunca yumurtlama ve çatlama olmuş demektir, inşallah bu ay müjdeli haber gelir...Yeniyıl yeni mutluluklar getirsin
Saol hurremcim inşallah bende hayırlı haberler veririm çin takvimine göre aralık ayında hamile kalırsam kız :KK53: inşallah hamile kalmisimdir iyi dileklerin için de teşekkür edrim . Yeni yıl sana ve ailene mutluluk,sağlık, huzur getirsin inşallah :KK200:

Hürremciğim teacher1907 de hamile idi Hatırladığım kadarı ile onu da takvimde Görelim hamile sayımız artsın bakalım yeni yılın ilk hamilesi kim olacak

Hürremciğim teacher1907 de hamile idi Hatırladığım kadarı ile onu da takvimde Görelim hamile sayımız artsın bakalım yeni yılın ilk hamilesi kim olacak
Can'ım benim 2016 hepinize uğurlu gelsin inşallah hepinizden müjdeler alalım... Bu arada ben bu tablo işini beceremiyorum :( düzenlemek ve takip etmek için vakitte olmuyor :( iş çok yoğun giremiyorum cepten de olmuyor takip edebilecek bir arkadaşa devredeyim ben olur mu ?

Saol hurremcim inşallah bende hayırlı haberler veririm çin takvimine göre aralık ayında hamile kalırsam kız :KK53: inşallah hamile kalmisimdir iyi dileklerin için de teşekkür edrim . Yeni yıl sana ve ailene mutluluk,sağlık, huzur getirsin inşallah :KK200:
Amin Can'ım yeni yıl ikinci meleğini bekleyenlerin olsun inşallah ne Zaman test yapacaksın ?

Bhcg sonucunu 4haftalıkken aldım canım. O değil idrar ve diğer kan testleri. Bende guatr da var şeker vs bir sürü kan sonucu vardı. Dün aradı dr hepsi iyi cıktı çok şükür . Ama muayene için pazartesi günü gitcem. Kalp atışalrınıda o zaman duycam. Nasıl sabrediceksem. İçimde hep bi tedirgin lik var. Yolunda gitmeyen şeyler olacak gibi hissediyorm. Kuruntularım korkularım böyle hissettiriyor belkide. Rabbim nasip etti. Sağlıkla kucagıma aldırmak nasip etsin. Hepimizin için inşallah. ..
Ah o tedirginlik yok mu zaten her an birşey mi oldu korkusu 12. Haftadan sonra risk azalıyormuş Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Benim aslında hiç bir zaman hamile kalmama engel bir durum yoktu çok şükür... Bende üç kez serephone 3 kez klomen kullandım ama sonuç alamadım iki düşük ve sağlıklı olan oğlum kendiliğinden oldu yani aslında ilaçsızfa yumurta gelişip olgunlaşıp çatlıyor... Ama doktorların yolu aynı hiç değişmiyor tekrar tekrar başa sarıyoruz.... Diyorum ya hep bir sorun olsa belki sonuç alınacak ama olmayınca inan daha zor ve insan anlam veremiyor... Neyse arkadaşım olmayınca olmuyor demek ki zorlamak gerekmiyor... Bıraktım kendi haline artık..
Can'ım zaten ilaçlar tedavi herşey vesile Rabbim ol derse olur gerisi tevekkül etmek için zaten Sebepsiz olması daha zor haklısın ama mutlaka bir sebebi vardır işte neyin hayırlı ve ne zaman doğru biz bilemiyoruz , inşallah senin içinde artık doğru Zaman gelmiştir Rabbim tez vakitte nasip etsin bu yeni Dr uğurlu gelecek ben inanıyorum buna

Hürrem hamilesin yeni gördüm bir kere bu topiğe yazmış ilgi göstermiştin
sağlıkla kucagında gör evladını arkadaşım ne kadar bekledin bebişini
bende hala tık yok

Can'ım lütfen moralini bozma imkansız diye bişey yoktur eğer öyle olsaydı ilk çocuklarımız olmazdı ve aslında tedavi tüp bebek işin sadece teferruatı duymuşsundur tüp Bebek'le bile sonuç alamayan ama Zaman'ı gelince kendiliğinden olan bebeklerini kucağına alanlar var moralini yüksek tut bizi de bırakma bak bende 4 yıldır bu yolda bekleyenlerdenim herkesin tesellisi çok yavan geliyor ama inan bizim de elimizden bu geliyor birbirimize ihtiyacımız var
merhaba bende 4 yıldır bekleyenlerdenim rabbim hepimize bu yıldasağlıkla hayırlısı ile nasip etsin

Amin Can'ım yeni yıl ikinci meleğini bekleyenlerin olsun inşallah ne Zaman test yapacaksın ?
Amin canım ya test adetim geçerse yaparım en az 1 hafta çünki geçen ayda 3 gün gecikmeli oldum zaten :110:hiç bi belirti de yok sadece çok idrara çıkıyorum onuda hava soğuk ya ona bagliyorum bilmiyorum ya inşallah yeni yıl ugurlu gelir... :110:

Back
X