Kızlar merhaba
Sıkıntılı günleri atlattık gibi Rabbime bin şükür yarın taburcu olacağım inşallah iltihap durumu iyiye gidiyor Ağrı'larım geçti çok şükür, kanama zaten sadece ilk gün dışarı simsiyah gelmişti sonra sadece içerde kanama alanı oldu, Dr um iyi ve çok sıkı takip etti çok şükür o alanda küçülmeye başladı

endişeler hiç bitmeyecek anladım ki bundan sonra çok çok dikkat edeceğim her şeye riske girecek birşey yapmak istemiyorum çünkü Rabbim öyle büyük ki hastaneye yatmadan 1 gün önce kontrolüm vardı. İçeride kanama falan yoktu ultrasona göre herşey normaldi ertesi gün bu iltihap işi çıkmasaydı o kanamayı fark edemezdik dedi Dr bir sonraki kontrole kadar kötü sonuçlanabilirdi

Rabbim belki de bu rahatsızlığı vesile yaptı tedavi için, bir değil binlerce kez şükürler olsun. İnanmaktan istemekten umut etmekten hiç vazgeçmeyin, Yine Rabbimin sevdiği kullarız ikinci için çok uğraştık uğraşıyoruz ama ilkini aratmadı Rabbim bizi bu duygudan mahrum bırakmadı... Allah isteyen herkese tez vakitte saatte nasip etsin inşallah . Amin
balammm
ne yaptın Can'ım test yaptın mı inşallah güzel haberler verirsin
@Veson Rabbim arkadaşına sabır versin çok zor

Allah bu şekilde sınamasın inşallah hiç kimseyi
MaSaLAr
canım desteğin için çok sağol Dr ım da seninle aynı şeyleri söyledi gerçekten, sende kontrole gidecektin ? Nasıl inşallah bir sorun yoktur.
dilfeza
canım çok sağol , inşallah bu kez yarım kalmaz , belki de sebep budur işte ilaçtan sonra düzelir hızla ve tez Zaman'da gelir bebeğin Can'ım inşallah hepimiz için dua ediyorum ...
@in_ay canım çok geçmiş olsun geçen yıl bir arkadasım bu ameliyatı olduktan 1 ay sonra hamile kaldı ve bebeği sağlıkla doğdu, inşallah atlatırsın bir an önce
amaralli
canım ne güzel destek oluyorsun moral veriyorsun rabnim tez Zaman'da ikinci meleğini göndersin inşallah bekleyen kim varsa oyalamasın bu yolda
@senasu1 canım burada öyle hoca bulmam çok zor ama ben bazı duaları ve besmele yazdım hep üstümde taşıyorum,Rabbime emanet sürekli dua ediyorum.Allah korkutmasın, öyle müsibetleri musallat etmesin kimseye

inşallah sende işe yarar ve tez Zaman'da gelir bebeğin
@Ececim desteğin için sağol inşallah bu kadarla atlatırım kız olursa ciddi ciddi nazlı düşünüyorum ismini Allah hayırlısını versin inşallah 5 yılda hiç kalmadın mı ? Sebepsiz mi denildi ? Daha çok araştıran bir Dr a mı gitsen ? Kızını ve senin duygularını çok iyi anlıyorum oğlum kardeşini öğrendi ve çocuğum sevinemedi bile sürekli dur heveslenme annecim durumu belli değil diyoruz Allah evlatlarımızın yüzüne gülsün onları kardeşsiz bırakmasın inşallah