- Konu Sahibi HurremSultan
Benim ikizlerim var ama yine çocuk istiyorum. Adetim üç gün gecikti bakalım hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde sorun da yok çok şükür ama yinede nasip olmadı daha bekliyoruz ve ne kadar bekleyeceğimizi bilmedenBizimde bu yıl oldu ne olduysa ya eşimde hiçbir sorun yoktu benim degerlerim cok iyiydi kist hariç ama şimdi herşey cok karmaşık
Çok saol bitanem Allah razı olsun Rabbim ne dileginin varsa versin inşallah. Canım annem kalp hastası kalp kapakçık ameliyatı olması gerekiyo inşallah Rabbimin izniyle okunan bu yasini serifler anneme şifa olur... seviyorum seni tekrar cok teşekkür ederimCan'ım benim bugün 3 tane okudum şifa olsun anneciğine inşallahnesi var ?
Hoş geldin canım, test yaptın mı? 3 güne göre çıkar zaten hayırlısı olsun :)Benim ikizlerim var ama yine çocuk istiyorum. Adetim üç gün gecikti bakalım hayırlısı
Allah herkesin gönlünün muradını versin inşallah canım, seninde anneciğine şifa olsun canım...Çok saol bitanem Allah razı olsun Rabbim ne dileginin varsa versin inşallah. Canım annem kalp hastası kalp kapakçık ameliyatı olması gerekiyo inşallah Rabbimin izniyle okunan bu yasini serifler anneme şifa olur... seviyorum seni tekrar cok teşekkür ederim![]()
Canım nasılsın? Regl oldun mu? Dr a gittin mi sessiz bırakma burayı merak ediyorum seni...Bizde sorun da yok çok şükür ama yinede nasip olmadı daha bekliyoruz ve ne kadar bekleyeceğimizi bilmeden
daha eşimi bekliyorum gelmek üzere. Eczane. Onda açıyormuş burda Kıbrıs. Yani belki değişikHoş geldin canım, test yaptın mı? 3 güne göre çıkar zaten hayırlısı olsun :)
Hoş geldin canım, inşallah bu topik uğurlu gelir sana, regl olduğunda 2. günü gitsen daha iyi bazı dr 2. gün yapıyor tahlilleri, bu konuda uzman bir dr dan yardım almak daha iyi ben ilk yıl boşuna vakit kaybetişim bekledim kendi olsun diye o sürede 1 kimyasal gebelik olmuştu, sonra tedaviye başladım gittiğim dr ile sonuç alamadık sonra şimdiki dr umu buldum. onunla 2 tedavimde hamile kaldım ama kalbi atmadı maalesef kürtaj oldum, şimdi kürtaj sonrası 2. tedavi de yine hamile kaldım. Ufak tefek sorunlarla da olsa çok şükür Rabbime devam ediyor. O yüzden dr çok önemli, Allah gönlüne göre versin tez zaman da gelsin bebeğin inşallah...Vay Bee bir yıldır kimyasal gebelik geçirenler..hsg çektirenler diye hep alakasız topiklerde geziniyormusum..selam kader arkadaşlarım sizi bulduğum için çok mutluyum:))benim kızım 6 yaşında Şubat ayından beri bebis denemeleri sürüyor.temmuz ve ekim aylarında kimyasal gebelik geçirdimhormon testi,kromozom anomali testi veee son olarak bu hafta acılı rahim filmi sonrasında hiç bir sıkıntı bulunamadı.ben işinin ehli bir doktora gitmeyi düşünüyorum. Ne zaman gitmeliyim adetli olmak gerekiyor mu????şu kardeşinize de bi el atın kızlar:)))
Hadi bakalım güzel haberler alırsın inşallah...Yok
daha eşimi bekliyorum gelmek üzere. Eczane. Onda açıyormuş burda Kıbrıs. Yani belki değişik
Hamileyiiiim herkese nasip olur inşallahYok
daha eşimi bekliyorum gelmek üzere. Eczane. Onda açıyormuş burda Kıbrıs. Yani belki değişik
Oldum Can'ım tamda gününde yine şaşmadı... Doktorada gitmeyeceğim bu ay çünkü izindeymiş başkasına gitmek istemiyorum bu ayda böyle geçecek bakalım sen nasılsın Bebek Nasıl ultrason fotoğrafını gönder bana cinsiyet tahmini yapıyorum genelde tuttu arkadaşlarıma sağlıklı olsun önemli olan da o... İnşallah herşey çok güzel olacakCanım nasılsın? Regl oldun mu? Dr a gittin mi sessiz bırakma burayı merak ediyorum seni...
Hürremcim nslsn yazmıyorum pek ama hep takip ediyorum nerde yaşıyorsun sen eger ankaradaysan hangi doktora gidiyosun cnmHadi bakalım güzel haberler alırsın inşallah...
Gözün aydn cnm ne kadardr bekliyosun tedavi gördünmü neler yaptn bizimle paylaşırmısınHamileyiiiim herkese nasip olur inşallah
Hayırlısı olsun cnm yaa bende önümüzdeki hafta gidicem hastaneye bklm neler söylicek bu defa inşallah biraz iç açıcı şeyler söylerde bi rahat nefes alırmOldum c
Oldum Can'ım tamda gününde yine şaşmadı... Doktorada gitmeyeceğim bu ay çünkü izindeymiş başkasına gitmek istemiyorum bu ayda böyle geçecek bakalım sen nasılsın Bebek Nasıl ultrason fotoğrafını gönder bana cinsiyet tahmini yapıyorum genelde tuttu arkadaşlarıma sağlıklı olsun önemli olan da o... İnşallah herşey çok güzel olacak
Cnm bir tane okudum şimdilik ama inşallah dahada okumaya calışırım yazarm.yine inşallah şifa olur anneciğineSlm kızlar sizden bi ricam olucak annem şuanda hastanede ameliyat olucak kalpten sifa niyetine 500 yasin niyet ettik Allah rızası için anneme yasin okurmusunuz kim kaçtane okuyabilirse bana yazarmisiniz okuduğunuz yasin ler önce anneme şifa olsun sonrada Rabbim sevabıniza yazıp okuduğunuz yasin kadar dileginizi kabul etsin biliyorum ki hepiniz ikinci çocuğu istiyorsunuz insallah önce anneme şifa sonrada dileginiz olarak evlat olarak dönsün size biliyorum hiç biriniz bu ricam geri cevirmiycek hepiniz benim birer arkadasimsiniz Allah hepinizden razi olsun lütfen bu ricam geri cevirmeyin bi dost bi arkadas bi kardes olarak istiyorum sizden...
Hürremcim nslsn yazmıyorum pek ama hep takip ediyorum nerde yaşıyorsun sen eger ankaradaysan hangi doktora gidiyosun cnm
Bu hamileliğim beklemeden oldu korunmuyoruz. Tüp bebek yoluyla uğraştık ikizler 21 aylık. Şimdi de bi bebiş oldu. Eşim le istiyorduk ama az erken olduGözün aydn cnm ne kadardr bekliyosun tedavi gördünmü neler yaptn bizimle paylaşırmısın
Yaaaa ne güzel bizede dua et olurmu arkadaşım çünkü bu gidişle banada tüp bebek yolları görünüyor tüp bebeğiniz ilk denemedemi tuttu sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini inşallahBu hamileliğim beklemeden oldu korunmuyoruz. Tüp bebek yoluyla uğraştık ikizler 21 aylık. Şimdi de bi bebiş oldu. Eşim le istiyorduk ama az erken oldu
Can'ım benim bu buharlaşma çizgisiEki Görüntüle 1755063 Bu arada bende adet oldum kızlar dün 15. Ayda bittiesimde ki sorunlardan dolayı bir aydır ilaç tedavisi oluyor iki ay daha devam umarım bu arasa gelir benim Nazli kuzum :) bu arada adetten Bi gun once ıdrar testi yaptım saatler sonra gölge gibin bir çizgin oluştu ama ertesi gun adet oldum çizgi buharlaşma çizgisi miydin yoksa kimyasal mı oldu anlamadım iki farklı testte de aynısı oldu ama saatler sonra Belirdi çizgiler nasip bakalım :)