- Konu Sahibi HurremSultan
- #1.561
İnşallah hürremcim yaa inan böyle güzel bi müjdeye o kadar cok ihtiyacım varki anlatamam bu defa da dilfezadan gelecek güzel haber inşallah benden de gelsn artk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hürremcim yaa inan böyle güzel bi müjdeye o kadar cok ihtiyacım varki anlatamam bu defa da dilfezadan gelecek güzel haber inşallah benden de gelsn artk
İnsaallah cnm ikiBizde guzel haberi verelim bir an onceİnşallah hürremcim yaa inan böyle güzel bi müjdeye o kadar cok ihtiyacım varki anlatamam bu defa da dilfezadan gelecek güzel haber inşallah benden de gelsn artk
Oldu canım inan belirtiler çok benziyor tek farkı göğüslerim ağrıyordu benim adet Zamanlarında ağrımaz çünkü hadi inşaallah vardır geciktiyse neden test yapmadın ben gecikmeden yapmıştım çıktı.. Haber ver bana olur mu çok merak ettim..Enfal97 nerelerdesin nasilsin ? Bisey sorucam
Cnm senin bas Ağrı'n oldu mu yine hamile kaldığın ayda da benim adetim gecti iki gun fkt çokk bas Ağrı'm var ondan kesin olmadı bu ayda diyorum![]()
Yaa olabilir mi ki soyle oldu ben cumartesi gunü adetime 4 gun varken test yaptım sonra NE t ne C cikmadi attım kenara ertesi gun aldım resmen t çizgisi silik vardı sonra hemen bir test yaptım t kısmı bulandı boyle hani cok ıdrar damlayınca olur ha oyle oldu ertesi sabah pazartesi sabah bir test daha yaptım bu sefer t de hic bisey yoktuOldu canım inan belirtiler çok benziyor tek farkı göğüslerim ağrıyordu benim adet Zamanlarında ağrımaz çünkü hadi inşaallah vardır geciktiyse neden test yapmadın ben gecikmeden yapmıştım çıktı.. Haber ver bana olur mu çok merak ettim..
İnşaallah vardır Can'ım ama önceki testlerini dikkate alma bence sonuçta bu gün adeti gecikmiş bu gün yaptığın testte ne çıktığı önemli bu arada sabah idrarı şart değil ben hep hamileliklerimi öğleden sonra öğrendim.. Belirtiler insanı yanıltabiliyor ama diyorum ya benim için en belirgin olanı göğüslerim di çok hassaslaştı hala da devam ediyor ve yüzüm solar benim hamileyken ölünsuratı gibi oldu ayaklarım da çok üşür öyle anladım.. Güzel haberler verirsin inşaallahYaa olabilir mi ki soyle oldu ben cumartesi gunü adetime 4 gun varken test yaptım sonra NE t ne C cikmadi attım kenara ertesi gun aldım resmen t çizgisi silik vardı sonra hemen bir test yaptım t kısmı bulandı boyle hani cok ıdrar damlayınca olur ha oyle oldu ertesi sabah pazartesi sabah bir test daha yaptım bu sefer t de hic bisey yoktuadet günüm çarşambaydı bugun cuma hala olmadım adet sancım yok ama şiddetli bas Ağrı'm belim agriyor goguslerim sızlıyor off bilmiyorum kı bugun test Alicam testim yok yapicam bakalım ins olmustur yaa insaallah allahım bekleyen butun arkadaşlarımın ve benim yüzümüzü güldürsün :)
Hadi inşallah Güzel haberlerini bekliyoruz.Enfal97 insaallah Can'ım yapicam test Alicam az sonra :)
Canım nasılsın minnak kız mapıyor Kocaman olmuştur biz bile büyümüşüz baya dün kontrolümüz vardı sma cinsiyetini söylemedi doktor.. Rabbim isteyen herkese taddırsın oğlum gördü fotosınu anne ne kadar büyümüş diye sevindi kuzumHadi inşallah Güzel haberlerini bekliyoruz.
Napiim canım idare ediyorum. Havalar ısındıkça zorlaşmaya başlıyor, karın büyük , kilo var, birde kramplar çok sinir bozucu magnezyum içiyorum iki doz yinede gece kramp giriyor. Zorlu süreç Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip eder inşallah, Pazartesi gitmiştim kontrole 880 gr olmuştu, büyüdü kuzum bu hafta biraz yorucu geçti benim için birde hasta olacağım sanırım öksürük başladı Allah'tan haftasonu geldi biraz dinlenirim. iyi gelir. Sen nasıl oldun? Bulantıların düzeldi mi? Bence seninde kız olacak erkeği çok erken söylüyorlar çünkü farklı cinsiyet farklı heyecanlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah... Bizim ki Artık oyun oynuyor. Karnıma eğilip konuşuyor. Benim prensesim, abisinin meleği diye hemen tepki veriyor minik başlıyor hareketeCanım nasılsın minnak kız mapıyor Kocaman olmuştur biz bile büyümüşüz baya dün kontrolümüz vardı sma cinsiyetini söylemedi doktor.. Rabbim isteyen herkese taddırsın oğlum gördü fotosınu anne ne kadar büyümüş diye sevindi kuzum
Dualarımdasınız canım, İnşallah rabbim tez vakitte sizinde yüzünüze gülecek...İnşallah hürremcim yaa inan böyle güzel bi müjdeye o kadar cok ihtiyacım varki anlatamam bu defa da dilfezadan gelecek güzel haber inşallah benden de gelsn artk
Hoşeldin, canım benim senin durumunda olan bir arkadaşım vardı 2 başarısız tüp bebek denemesi ve bir kaç kimyasal gebelik sonrası 3 yılın sonunda tüm umudu tükenmişken üstelik kendiğinden ilaç bile kullanmadığı dönemde hamile kaldı ve bebeği şimdi 6 aylık oldu bile Rabbim inşallah seninde yüzüne güler, umudunu kaybetme Rabbim sağlıklı bir bebekle ödüllendirir inşallah...Kizlar sizi takip ediyorum
Bayadir.33 yasindym. Kendimde yazacak taakati bulamiyordum. Ben de sizdenim bir cocugum var 5 yasnda. Yaklasik 1 sene once ikincyi dusunmeye basladik. Hemen hamile kaldim ama dustu 5 haftalkken. Sonra doktora git kontrol falan hayatimin sokunu yasadim. Erken menopoz teshisi koydular. Yaklasik 6 aydir tup bebekle ugrasiyorum. Imkansiza yakin gorunuyor durumum. Ck uzgunum. Yavrumu yalniz gordukce icim parcalaniyo. Sizlerden dua bekliyorum. Hamile olan arkadaslari cani gonulden tebrik ediyorum. Lutfen sizlerde akliniza gelsikce dua edin bu dertli kardesinize. Belki olurya biriniz duasini kabul eder rabbim.
Ne yaptn cnm test yaptnmı hadi güzel haberler ver inşallah...İnsaallah cnm ikiBizde guzel haberi verelim bir an once![]()
Kizlar sizi takip ediyorum
Bayadir.33 yasindym. Kendimde yazacak taakati bulamiyordum. Ben de sizdenim bir cocugum var 5 yasnda. Yaklasik 1 sene once ikincyi dusunmeye basladik. Hemen hamile kaldim ama dustu 5 haftalkken. Sonra doktora git kontrol falan hayatimin sokunu yasadim. Erken menopoz teshisi koydular. Yaklasik 6 aydir tup bebekle ugrasiyorum. Imkansiza yakin gorunuyor durumum. Ck uzgunum. Yavrumu yalniz gordukce icim parcalaniyo. Sizlerden dua bekliyorum. Hamile olan arkadaslari cani gonulden tebrik ediyorum. Lutfen sizlerde akliniza gelsikce dua edin bu dertli kardesinize. Belki olurya biriniz duasini kabul eder rabbim.
Aramıza hoşgeldin demek istemiyorum sana keşke gelmeseydin bu yolda sende oyalananlar arasında olmasaydında bize ikinci bebeğine nasıl kavuştuğun konusundaki hikayenle umut olsaydın arkadaşım.Çok zor bi süreç dua et bak birkez hamile kalıp düşük yapmışsn demekki hamile kalabiliyorsun erken menepoza gelince doktorlar zaten çoğu zaman ümitsiz şeyler söylüyorlar boşver onları Allah var O ol desin herşey olur.Bol bol dua etmekten başka bişey gelmez elimizden ben 4 yıl olacak neredeyse ikinci bebeği bekliyeli yani ümitsizliğe kapılma bir doktorlada kalma çıkmamış candan ümit kesilmez canm Allah var gam yok yalnızlık Allaha mahsustur Rabbim evlatlarımızı yalnız bırakmaz inşallahKizlar sizi takip ediyorum
Dur bakalım canım stres yapmışsındır belki o yüzden gecikmiştir olan da da olmayan da da mutlaka hayır vardır da biz göremeyiz var zamanı demek ki sen rahat olmaya çalış sadece bu ay olmasa bile olacak inanıyorum ben sende inan buna olmadı değil sadece bu ay olmadı... Pazartesi ye kadar bekleyip bir doktora git benceEnfal97
HurremSultan Z zaynap kızlar hala adet olmadım ama test yaptım aksam ustu cikmadi yine de negatif yaa of niye boyle simdi neden gecikiyor onu merak ettim
![]()
Canım benim ya böyle olumsuz haberlerden hepimiz etkileniyoruz elimizde değil ama birazda inanmak lazım rabbim sağlıkla kavuşturacak inşallah Melek'lerimizi abilerine.. Ben hala aynıyım uyku uykusuzluk bulantı bağırsak düzensizliği kilo kaybı devam ediyor inşaallah Zaman'la geçecek... Yazın hamilelik zor olacak gibi bende aynı dertten muzdaripim.. Dikkat et kendine bak bir an önce toparlanmaya çalış dinlenmenin en iyi ilaç olduğunu anladım çok şükür evde olmak çok iyi geldi bu dönemde...Napiim canım idare ediyorum. Havalar ısındıkça zorlaşmaya başlıyor, karın büyük , kilo var, birde kramplar çok sinir bozucu magnezyum içiyorum iki doz yinede gece kramp giriyor. Zorlu süreç Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip eder inşallah, Pazartesi gitmiştim kontrole 880 gr olmuştu, büyüdü kuzum bu hafta biraz yorucu geçti benim için birde hasta olacağım sanırım öksürük başladı Allah'tan haftasonu geldi biraz dinlenirim. iyi gelir. Sen nasıl oldun? Bulantıların düzeldi mi? Bence seninde kız olacak erkeği çok erken söylüyorlar çünkü farklı cinsiyet farklı heyecanlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah... Bizim ki Artık oyun oynuyor. Karnıma eğilip konuşuyor. Benim prensesim, abisinin meleği diye hemen tepki veriyor minik başlıyor hareketeRabbime sen onu abisine bağışla diye dua ediyorum hep, geçen hafta bir arkadaşım bebeğini kaybetti 29 haftalık, epey etkilendim ondan
Rabbim sabırlar versin çok zor sürekli dua ediyorum ve daha da pimpirikleniyorum. Rabbim meleklerimizi korusun, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. (Amin)