İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Canım çok sevindim. Maşallah ya rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah ne güzel bir haber :anneadayı::nazar::KK200: Rabbim önce kalp atışını görmeyi sonra da sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah, bizde sona doğru yaklaşıyoruz, işteki son iki haftam 35. haftaya geldik çok şükür, inşallah sağlıkla alabilirim kucağıma insan doğmadan inanamıyor. Hazırlıklarla uğraşıyorum bir yandan, bu hafta çantamızı hazırlayacağım artık, ne olur ne olmaz hazır olsun. 1 aydan az kaldı inşallah bakalım, heyecanla bekliyoruz :anneadayı::KK200::nazar:
sağol gülüm Allah razı olsun ....RABBİM sana ve cümlemize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin...inşallah sağlıkla doğururuz canım...

Canım, idare ediyorum sıcaklar çok zor oluyor sadece, Çarşamba bende gideceğim inşallah çalışabilir raporu için ve kontrol tabii, bakalım ne kadar oldu kuzucuk, Zaman azaldıkça zorlaşıyor ama hiç durmuyor artık yaramaz kızım sanırım epey hareketli olacak :KK49: :KK46:dalga dalga oluyor karnım. Tek sorun sıcaklarda pişik oluyor, idare ediyorum işte, sen nasılsın kuızun nasıl? Yaz bana da çarşamba günü ilk defa aynı güne denk geldi kontrolümüz :)
Evet canım ilk kez aynı güne denk geldik :) ben hala çalışıyorm. Sen? Kontrolde herşey normal çıktı 32haftada 41 cm 1800 gramdı tosuncuk oğlum :) senin nasıl gidiyor. Cuma günü yine kontrolüm var nst gircem birde :)

Ay maşallah kocamam olmuşsunuz son hazırlıklar yapılıyordur artık şenindeyim mi.. Ben iyiyim şükür aşırı halsizlik uykuyu saymazsak.. Bu konu biraz kafama takılıyor hiç halim yok alışveriş için çıkınca iki mağaza geçmeden dönüyorum ayaklarım çok yanıyor.. Şu saatte yeni uyandım yetmezmiş gibi saat 4 yasa 5 den sonra yine uyku bastırır kesin.. Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım
Slm canım. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza aldırmayı nasip etsin rabbim . Sona yaklaştık bakalım. 38hafta bitsin alırım demişti dr. 35hafta bitti yani 3 haftam var. Günler azaldıkça heyecan artıyor. Cuma günüde kontrolüm var bakalım belki tam net bi gün verir sezeryan için :) dün çantamı hazırladım. Odasını beşiğini hazırladık. Özlemişim bu tatlı telaşları. Rabbim anne baba olmaya hazır isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguları

Evet canım ilk kez aynı güne denk geldik :) ben hala çalışıyorm. Sen? Kontrolde herşey normal çıktı 32haftada 41 cm 1800 gramdı tosuncuk oğlum :) senin nasıl gidiyor. Cuma günü yine kontrolüm var nst gircem birde :)
Bende çalışıyorum hala Can'ım biraz zor tabii ama idare ediyorum aslında sadece ile gidiyorum diyebilirim işlerimin çoğunu devrettim o yüzden biraz rahatım bende bugün gittim kontrole Can'ım 2600 olmuş minnoşum bir dahaki kontrol 1 Ağustos herşey yolunda dedi çok şükür beni zaten 32 den beri her kontrol de Nst ye bağlıyor bizim Dr böyle biraz garantici diyelim :) iyi çok şükür minnoşum 2 hafta kaldı izne biraz daha dayanmamız gerekli herşey yolunda giderse inşallah 8 Ağustos gibi doğum olur ama 1 indeki kontrol de kesinleşecek inşallah daha hastane çantası bile yapmadım ama eksiklerimiz bitti çok şükür yıkanıp hazırlanacak sadece bez ve ıslak mendil gibi ufak şeyleri kaldı Rabbim sağlıkla gelip kullanmayı nasip etsin inşallah

Bende çalışıyorum hala Can'ım biraz zor tabii ama idare ediyorum aslında sadece ile gidiyorum diyebilirim işlerimin çoğunu devrettim o yüzden biraz rahatım bende bugün gittim kontrole Can'ım 2600 olmuş minnoşum bir dahaki kontrol 1 Ağustos herşey yolunda dedi çok şükür beni zaten 32 den beri her kontrol de Nst ye bağlıyor bizim Dr böyle biraz garantici diyelim :) iyi çok şükür minnoşum 2 hafta kaldı izne biraz daha dayanmamız gerekli herşey yolunda giderse inşallah 8 Ağustos gibi doğum olur ama 1 indeki kontrol de kesinleşecek inşallah daha hastane çantası bile yapmadım ama eksiklerimiz bitti çok şükür yıkanıp hazırlanacak sadece bez ve ıslak mendil gibi ufak şeyleri kaldı Rabbim sağlıkla gelip kullanmayı nasip etsin inşallah
Maşallah canım. Sıcaklardan mı bilmem bana işe gelmek ayakta kalmak zor geliyor artık :( 36da bıraksam mı ki diye düşünüyorum. Aşağıya çok baskı yapıyor. Bazen inivercek gibi oluyor. Eşimde oralarda doğurma falan diyo :))) o yüzden 36da bırakasım var ama bakalım. Cuma günü dr da görsünde nedicek bakalım. Son 20 25 günümüz az kaldı sabırlı olalım ve sağlıkla gelsinler canım :*

Günaydın kızlar. Hürremcim. Dün belim çok ağrıdı dr tlf ettim. Gel bakalım cumayı bekleme dedi. Sıkıntı görmedi. Son zamanlarda olur böyle dedi. Ama raporuda verdi. Zorlamanın gereği yok dedi. Risk almak istemedim bende.çalıştığım yer şehir merkezine uzak.her zaman bi araç bulmak zor. Bi yandanda iyi oldu. 46 cm 2500 gram olmuş. 8 ağustosa sezeryan tarihi verdi :) :*

Günaydın kızlar. Hürremcim. Dün belim çok ağrıdı dr tlf ettim. Gel bakalım cumayı bekleme dedi. Sıkıntı görmedi. Son zamanlarda olur böyle dedi. Ama raporuda verdi. Zorlamanın gereği yok dedi. Risk almak istemedim bende.çalıştığım yer şehir merkezine uzak.her zaman bi araç bulmak zor. Bi yandanda iyi oldu. 46 cm 2500 gram olmuş. 8 ağustosa sezeryan tarihi verdi :) :*
Canım çok iyi yapmışsın rapor almakla çok heycanlandım bende sizinle birlikte inşallah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza aldığınızı da okuyalım

Maşallah canım. Sıcaklardan mı bilmem bana işe gelmek ayakta kalmak zor geliyor artık :KK43: 36da bıraksam mı ki diye düşünüyorum. Aşağıya çok baskı yapıyor. Bazen inivercek gibi oluyor. Eşimde oralarda doğurma falan diyo :))) o yüzden 36da bırakasım var ama bakalım. Cuma günü dr da görsünde nedicek bakalım. Son 20 25 günümüz az kaldı sabırlı olalım ve sağlıkla gelsinler canım :*
Ayyy büyük ihtimal aynı gün doğacak kuzucuklarımız :) Canım bende aynı durumdayım. Artık çok zor olmaya başladı, hiç keyfim yok, ayaklarım özellikle sağ ayağım inanılmaz şişiyor. Rapora çıkman iyi olmuş. Benim işim evime yakın ama yine de iş bana da çok zor geliyor. Ben 22 Temmuzda bırakacağım zaten arada erken çıkıyorum. Arada gelmiyorum. Sağolsunlar idare ediyorlar, zaten bayram tatili girmese dayanamazdım beni de her gören bugün doğum var mı diyor :) Aynen canım son günlerimiz inşallah sağlıkla tamamlayacağız ve gelecek kuzucuklarımız :)

Merhaba güzel anneler. Yeni hamile olanları kutluyorum. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Doğumu yaklaşan arkadaşları Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah.
Benim durumlar pek iç açıcı değil. Dün doktorum aradı. Genetik sonuçları çıkmış. Bebekte trizomi 22 varmış. Yani genetik bozukluğu varmış. Ve kızmış :KK42: Genetik danışmanlığa yönlendirdi

Merhaba güzel anneler. Yeni hamile olanları kutluyorum. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Doğumu yaklaşan arkadaşları Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah.
Benim durumlar pek iç açıcı değil. Dün doktorum aradı. Genetik sonuçları çıkmış. Bebekte trizomi 22 varmış. Yani genetik bozukluğu varmış. Ve kızmış :KK42: Genetik danışmanlığa yönlendirdi
Canım Benim hiç üzülme en azından sebebi belli ve tedavi edilebilir bir durumdur umarım. Sonradan çıksa ortaya gelişim geriliği yapsa ya da ileri dönem kayıplarına yol açsa inan daha kötü olurdu. İnşallah rabbim şu işlerin bittiğinde sağlıklı bir bebek gönderecek canım. Dualarım sizlerle Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah...

Ayyy büyük ihtimal aynı gün doğacak kuzucuklarımız :) Canım bende aynı durumdayım. Artık çok zor olmaya başladı, hiç keyfim yok, ayaklarım özellikle sağ ayağım inanılmaz şişiyor. Rapora çıkman iyi olmuş. Benim işim evime yakın ama yine de iş bana da çok zor geliyor. Ben 22 Temmuzda bırakacağım zaten arada erken çıkıyorum. Arada gelmiyorum. Sağolsunlar idare ediyorlar, zaten bayram tatili girmese dayanamazdım beni de her gören bugün doğum var mı diyor :) Aynen canım son günlerimiz inşallah sağlıkla tamamlayacağız ve gelecek kuzucuklarımız :)
Cnım ne güzel idare etmişler seni benim işim ağır değil ama uzak olması ve izin kullanma durumu sıkıntılıydı. Birlikte çalıştığım adam çok sıktı beni. Zaten doğum iznine ayrılcan yoksun 4 ay diyodu hep bolbol dinlnirsin diyodu. 2 çocukşa nasıl dinlenceksem. Çocugu yok ki nasıl anlasın beni. Evlenmemiş hiç. Ona göre 4 ay yatacaktım hep öyle psikolojik baskı yaptı. İzin yada işten erken çıkmak nerdeeee.... neyse her açıdan rahatım artık. Gün sayıyorum. Mutluyum. Herkese nasip etsin rabbim bu mutluluğu . Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.

Bişey sorucam hürremcim. Dr ayın 29una gün verdi. Anestezi dr ile görüştürcem dedi. Bende neden diye sormadım.soracaktm başka şeyler sorarken o aklımdan çıktı. Sen görüşcekmisin anesteziciyle ilk doğumda öyle bişey olmadı ve yine aynı dr gidiyordum. Lokal için mi görüştürcek lokal istemem zaten. Cesaret edemem :)

Bişey sorucam hürremcim. Dr ayın 29una gün verdi. Anestezi dr ile görüştürcem dedi. Bende neden diye sormadım.soracaktm başka şeyler sorarken o aklımdan çıktı. Sen görüşcekmisin anesteziciyle ilk doğumda öyle bişey olmadı ve yine aynı dr gidiyordum. Lokal için mi görüştürcek lokal istemem zaten. Cesaret edemem :)
Benim de 1 Ağustos kontrol ama anestezi için birşey demedi belki o gün söyler bilmiyorum ki oğlumda bende görüşmemiştim ama ben lokal olmuştum yine öyle olucak uyumak istemiyorum bende :) iş konusu çok zor olmuş senin için birlikte çalıştığın kişi evli ve çocuklu olsaydı anlardı halden bizde de vardı öyle bir tip Çocuğu olunca anladı neyse az kaldı Can'ım inşallah sağlıkla gelsin kuzucuklarımız inşallah ilk çocuğun kaç yaşında Nasıl karşılıyor Zaman azaldı ?

Benim de 1 Ağustos kontrol ama anestezi için birşey demedi belki o gün söyler bilmiyorum ki oğlumda bende görüşmemiştim ama ben lokal olmuştum yine öyle olucak uyumak istemiyorum bende :) iş konusu çok zor olmuş senin için birlikte çalıştığın kişi evli ve çocuklu olsaydı anlardı halden bizde de vardı öyle bir tip Çocuğu olunca anladı neyse az kaldı Can'ım inşallah sağlıkla gelsin kuzucuklarımız inşallah ilk çocuğun kaç yaşında Nasıl karşılıyor Zaman azaldı ?
Benim oğlum 5buçuk yaşında. Çok heyecanlı özledim ne zaman doğcak diye soruyor. Kardeş istiyordu zaten. Bizde bebek alalım çok tatlı olur kesin derdi. Rabbim nasip eder kucağımıza almayı inşallah son 22 günümüz :)
Birde lokalde belden iğne olurken canın çok yanmışmıydı. Benim ilki geneldi. Sonrasında hemen ayaklandım hiç zorlanmadım. Ama lokal olanlarda sonrasında bel ağrısı ve baş ağrısı oluyormuş. Bel ağrısı 1 yıla yakın süren bir arkadaşım var.öyle anlattı. Hatta ikinci doğumunu bu yüzden genel anestezi yaptırdı. Sen ne diyorsun bu konuda. Sende tecrübelisin.

Benim oğlum 5buçuk yaşında. Çok heyecanlı özledim ne zaman doğcak diye soruyor. Kardeş istiyordu zaten. Bizde bebek alalım çok tatlı olur kesin derdi. Rabbim nasip eder kucağımıza almayı inşallah son 22 günümüz :)
Birde lokalde belden iğne olurken canın çok yanmışmıydı. Benim ilki geneldi. Sonrasında hemen ayaklandım hiç zorlanmadım. Ama lokal olanlarda sonrasında bel ağrısı ve baş ağrısı oluyormuş. Bel ağrısı 1 yıla yakın süren bir arkadaşım var.öyle anlattı. Hatta ikinci doğumunu bu yüzden genel anestezi yaptırdı. Sen ne diyorsun bu konuda. Sende tecrübelisin.
Amin canım, Rabbim kucağımıza alıp yazıştığımız günleri de göstersin inşallah, çok az kaldı :halay:gerçekten, bilmem ben hiç öyle şeyler yaşamadım. Evet iğne olurken biraz acıyor tabii ama uyanık olup onu ilk ben görmek koklamak istedim, o yüzden göze aldım ama iğne dediğim gibi öyle dayanılmaz bir acı değil yani, birde benim dr um o zaman söylemişti öyle ağrı kalması diye birşey yok diye daha sonra da TV de izlemiştim. Proflardan biri anlatmıştı, kadının biri sormuştu doğumdan sonra belimde ağrı kaldı diye, belden uyuşturma sonrası bel ağrısı kalması vs. gibi bir şey yokmuş, bunun genel anesteziden tek farkı belden aşağı uygulanmasıymış. Yani hasar alırsan o an alırsın Allah korusun Felç kalmaya kadar gider durum. ama sonrasında ağrı gibi bir şey söz konusu olamaz, genel anestezi sonrası 1 yıl sonra uyuduğunda narkozun etkisinden mi uyuyorsun yani diye de dalga geçmişti hatta, kireçlenme, fıtık, duruş bozukluğuna bağlı ağrılar hep bu lokal anestezi ye bağlanıyor demişti. O yüzden ben yine lokal olacağım inşallah, diğeri beni daha çok korkutuyor nedense birde meleğimi herkesten önce ben göreyim yine diğer türlü en son görüyorsun.

Merhabalar kızlar.yeni üye oldum buraya.kızımı 4,5 yıllık evliyken kucağıma aldım.öncesinde 1 dış gebelik iki de kimyasalım var.ayrıca pko hastasıyım.kızım şu an 21 aylık ve biz neredeyse 1 yıldır ikinci çocuğu düşünüyoruz,ama olmuyor malesef.yarın adet günüm testim de negatif çıktı.hayırlısı artık.inşallah yakın zamanda ben de ikinciye anne olurum,kızıma kardeş gelir

Merhabalar kızlar.yeni üye oldum buraya.kızımı 4,5 yıllık evliyken kucağıma aldım.öncesinde 1 dış gebelik iki de kimyasalım var.ayrıca pko hastasıyım.kızım şu an 21 aylık ve biz neredeyse 1 yıldır ikinci çocuğu düşünüyoruz,ama olmuyor malesef.yarın adet günüm testim de negatif çıktı.hayırlısı artık.inşallah yakın zamanda ben de ikinciye anne olurum,kızıma kardeş gelir
Hoşgeldin Can'ım,
İnşallah rabbim gönlüne göre verir burada bizde çok sıkıntılar üzüntüler yaşadık inşallah sağlıklı güzel bir Bebek haberi alırız senden

Hoşgeldin Can'ım,
İnşallah rabbim gönlüne göre verir burada bizde çok sıkıntılar üzüntüler yaşadık inşallah sağlıklı güzel bir Bebek haberi alırız senden
Hoşbuldum canım. Allah razı olsun.inşallah Rabbim hayırlısını versin.sizler de sağ salim kucaklarınıza alın inşallah.

Back
X